Topude! :-))

Přidat foto

Babicka rikala: pomalu a nizko!!

(vloženo 4.7.23)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Pi†el
Pi†el

9.7.23 13:48

A kdepak to drandili jste ?

Reagovat
bathed
bathed

4.7.23 21:45

Frantisek Perina to na 100% nebyl. Ze by mel medailon za bolsevnika v rozhlase, tak to ani nahodou :-)…. Vysvetleni je mozne dvoji – bud u jednoho ci druheho jde pouze o literarni licenci a nebo to bylo tak, ze babicky letcu tehdy uvazovaly stejne :-).

Hlaseni ze Saalbach – Hinterglemmu:

Odpoledne fest slejvak, zitra se nebude prasit :-). Z-line prekopana, namísto takove te otravne pasaze po louce pribyla hromada zatacek v lese vcetne – jak syn nazval, dreveneho mlynku na maso (zitra vyfotim). Velke prekvapeni: fAIRy Line jsem vloni v cervnu jenom zlehka ocuchal, bylo to ve vystavbe. Letos pribyl Sheepy Hollow (viz. fotka). Tim vznikla nadherna lajna z Schattbergu west k stredni stanici a1-a2 Schattberg Expressu. Jedete ten ovci trail do sedla mezi obema vrcholy, pak po te flow casti x-trailu kolem dolni stanice Sch. Sprinter (tusim A6), pak takovy ten traverz po vrstevnici a fAIRy. Nadhera!!! Hacklberg paradne rozbity a vymlety, to my radi! Tohle nikdy nezklame. Pak jsme jezdili pro-line, protoze to mame nad hotelem a ted v druhe pulce tydne tam bude prelidneno, skrze ten kazdorocni festival. Tusim ze prave tudy se pojede downhill…. Hinterglem jako takovy fest rozkopany a i dolu v Saalbachu cily stavebni ruch: MS ve sjezdovem lyzovani se holt blizi….

Reagovat
jecnak
jecnak

4.7.23 21:06

Ten pilot byl nejspíš František Peřina – aspoň tu hlášku od babičky zmiňoval v nějaké své knize.

Reagovat
bathed
bathed

4.7.23 14:00

Nizko* sakra! :-))))

Reagovat
bathed
bathed

4.7.23 13:55

K tomu “pomalu a nizko”: my pametnici pamatujeme porad ceskoslovenskeho rozhlasu “A leta bezi”. Melo to rakovou vlezlou znelku a z 90% tam exhibovái ruzni udernici, hrdinove prace, revolucionari z dob prvni republiky atp. Slo o to, ze seniori vzpominali do eteru na uspechy sve i cizi prace….. Ale obcas se tam objevil nekdo zajimavy….

No jednou tam byl nejaky zaslouzily pilot. Nejdriv vojensky a pak civilni. Nejakyx mega kilometru a kotel hodin odlitanych…. Avypravel o zacatcich, jak chodil na nejake to amaterske letiste na vetrone. A vypustil hlasku, ze babicka kdyz sel letat, se vzdycky pokrizovala a “Jindrisku, proboha ziveho! Litej pomalu a nozko!!!!”

Reagovat
Kocour Mikeš
Kocour Mikeš

4.7.23 12:55

Mazec!

Reagovat
BSA
BSA

4.7.23 11:39

Super! :-)

Reagovat
J1RKA
J1RKA

4.7.23 11:08

nizko a pomalu myslela urcite sedlovku :D

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

4.7.23 09:42

Babička má rozum! Dobrá práce! ;-)

Reagovat

Další galerie z kategorie

kotew CZE JIHLAVA 0
MichalOld 4
Pepa Hrabačov 12
jIrI___ 5
brtníček 9
vlasto 9