Dr. Grigio

Přidat foto

Hnedka omluva ze nevyplněnou tabulku, ale přijde mi nesmysl opisovat co je ve stocku, respektive na to teď nemám úplně chuť :D Já to jednou udělám.

Po dvou letech ježdění na trailové verzi Carmy ve velikosti L jsem vyhověl vnitřnímu pocitu a koupil jsem M. A to i když jsem na tom v téhle velikosti a navíc endurkové ani neseděl. Tabulkově jsem na L ale mě bylo jasný co chci.

Na L jsem vozil sedlo na sedlovce tak dopředu jak to šlo, aby se mi dobře šlapalo. A pak jsem s tím v utažených místech i trochu bojoval.

No a dnes jsem dal první vyjížďku na známý traily a můžu s klidem říct že M mi pro moje teď a tady sedí fakt víc.

Čtrnáct dní mi ve shonu rodiny a práce trvalo než jsem tam naházel

  • OneUp 180 namísto Crankbrothers 125. Já měřím 183cm a tohle kombo rámu a sedlovky mi sedí. Jak směřem nahoru tak směrem dolu.
  • Původní pláště předělat na bezduše s Tannusem v zadním kole. Mlého Stans NoTubes. V kombinaci s Maxxisama osvědčená věc, uvidíme co na Michelinách… O gumách jsem přemýšlel ale nakonec, na Miniony a Assegaie se můžu vrátit vždycky takže je prubnu. Vzorek se mi líbí a především ty bílé popisy, z těch su na měko!
  • Olepit rám ochranou Zéfal Skin Armor. Zkušenosti z trailového rámu mě hnedka vedli podlepit všechno co je vedeno přes pivot zadní stavby. Tenhle polep vydržel víceméně 95% na dvouletém kole tak nemám důvod měnit. Je to průhledný ale funguje výborně.
  • bashguard s vodítkem Manobike. Bashguard samotný je plast ale vydrží nesmysl. Zdeformuje se na krajích, šutr kus uřízne, cokoliv, ale nezlomí se
  • Gripy Pilgrips mají moje ruce rády a mě se líbí
  • Vidli jsem foukl cca 90 psi a dneska jezdil viceméně otevřenou. Při mé váze 80kg s full kitem to je fajn. Odskok na 1/3 zakrcenej.
  • Tlumič fouknutej aby od oka seděl SAG, psi si nepamatuju. Mám naučený ruční zavírání/otevírání, do kopce se na tom šlape líp než na Lku. Mko bude z principu malinko lehčí.

Střih do budoucnosti a bude tam i hlávko Cane Creek 40 a vepředu 200 kotouč tak jak to má bejt. Už to jen udělat :)

Jo a řidítka půjdou niž bo do krpálu se mi to zvedá a to už na tom skoro ležím. Jízdu dolů to může jen vylepšit.

A dělá mi radost :)

(vloženo 12.6.23)

Kremen Kremen
Ohodnoť bajk: (3.8  / 16 hlasujících)
Značka Qayron
Model Carma EN Q
Modelový rok 2023
Velikost M
Hmotnost 15,5
Rám hliník

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
kocers
kocers

13.6.23 13:06

Kolo parádní a do dokonalého profilu ještě poprosím o doplnění komponent kam patří ;-)

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

13.6.23 11:31

Prostě pět :-)

Reagovat

Další galerie z kategorie

TrilO26 1
TJK 9
TJK 12
Simi82 5
Koli13 11
Milan17 5