Rok 2022 v jiných číslech

Přidat foto

Chtěl bych moc poděkovat mému zdravotnímu stavu a mojí rodině, že mi umožnili se věnovat jedinému sportu který mi nedělá větší zdravotní problémy při dodržení určitých zásad a omezení. Km nejsou pro mne v ročním součtu důležité. Protože jezdím krátké trasy po rovině tak jsem zvažoval jak si přidat únosnou zátěž a obul jsem širší pláště na kterých dřu i když jedu rovně po asfaltu. A už je nikdy nesundám mám díky nim největší výkonnost co jsem kdy měl. Tažné na syna využívám opravdu málo ale vak 19L alias spacák vozím celý rok protože pořád něco převážím a těžký batoh mi dělá zle. Všem přeji v roce 2023 pevné zdraví!

(vloženo 4.1.23)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
hmm
hmm

7.1.23 13:29

strtom vpodstatě ano dalších 5% jsou víkendové jízdy v noci kdy hlídám děti a až jdou spát vyrážím

stan.zak Na hodiny to je 301h, Děkuji moc!

JSt Takhle to dělám pouze na nový rok kdy mám pauzy mezi jízdami i hodinu,

mum-on-bike přesně tak Děkuji!

miťo Díky. Přítelka a jedno dítě? tak to chápu že nemáš žádné starosti a jsi pořád na kole

Aduldinho Jezdil jsem jenom půl roku v kuse je třeba dělit 2mi ale i tak je v tom kolo o víkendu neb nezvládám jezdit vždy

Kocour Mikeš Ano přesně tak když jsou malé děti někdo je vodit do školky ze školky musí atd

Pepe72 Díky!

Reagovat
strtom
strtom

7.1.23 09:55

Těch 40% za tmy znamená cestu do hokny?

Reagovat
stan.zak
stan.zak

5.1.23 13:44

hmm, pěkně´s to pojal, to se mi líbí, taky pár let bojuju se zdravím. Prima měřítkem se mi zdá brát ježdění na hodiny, který znamenají nejen kolik si dokázal odsedět, ale zároveň i kolik si můžeš dovolit času ježdění věnovat, což se během života dost podstatně mění; smzř. ujeté km, nastoupané metry, i ostatní veličiny jsou jasné taky. Díky za inspiraci. Přeju ti, abys měl i nadále dostatek zdraví, času, a pevné vůle!

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

5.1.23 10:51

@mamka Je to možné, já to kdysi praktikoval, i tak jsem se na toto číslo nikdy nedostal, jelikož jsem tu jízdu většinou akorát vždy přerušil po dobu práce a pak navázal a taky jsem nejel úplně každé deň (svátky+víken­dy+indispozice+kli­matické podmínky+prostě rest day) :-)

S přerušeními to asi opravdu nasbírat jde, v tom případě by byly spíš vypovídající hodiny strávené na kole, ale je to jen číslo, hlavně, že to nějak jde a baví to! A o toooommm tttooooo jeeee! :-)

Reagovat
JSt
JSt

5.1.23 10:03

kdyz trikrat zastavis na pivo, jels toho dne hned ctyrikrat. k tomu jeste jednou musis chcat a hned jsi na peti jizdach. pokud by do toho hmm pocital i semafory, nevidim 400 jizd na kole za tyden jako zasadnejsi problem. ;-)

Reagovat
mum-on-bike
mum-on-bike

5.1.23 08:32

Adu, stačí dojíždět do práce a hned máš dvě jízdy denně ;-)

Pevné zdraví i tobě, ideálně ať se ti stále lepší. Dobrý nápad, přidat si zátěž nejezdivými plášti. Jestli máš bezduše, tak můžeš ještě ubírat tlak

Reagovat
miťo
miťo

5.1.23 06:40

Pěkně jsi to pojal ;-)

Mohl bych u sebe poznamenat, že ze 100% jedu sám, bo s přítelkou a synem stejně jedu špici :D

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

5.1.23 06:36

GJ! Ty joo, být na kole víckrát než je dnů v roce? Tak to smekám klobouček, to už by se mi asi zajídalo, občas to tu regenerační pauzu chce ;-)

Reagovat
Kocour Mikeš
Kocour Mikeš

5.1.23 00:27

Dobrá práce! Zdravotní omezení je vždycky nepříjemný, vím o tom svý. Hlavní díky právem patří rodině, která ti tvůj koníček toleruje. Tak jezdí a užívej!

Reagovat
Pepe72
Pepe72

4.1.23 23:05

Dobře Ty

Reagovat

Další galerie z kategorie

bmx20 0
bmx20 0
PTPH 15
bmx20 2
bmx20 5
bmx20 3