Zase lap, a pes co stavi traily

Přidat foto

Uplne se mi nepovedlo zachytit jak od tlapek litala hlina, ale ze pry si ji muu nekdy na kopani pujcit! :D

Hned na zacatku bylo jasny ze to dneska nebude spatny :) Puvodni plan byl dojet na ten nejblizsi vrcholek na Sourkraut do Rodeo Rose..

..o 3 lapy pozdeji,kdy jsem si nejdriv rikal, ze si trochu pridam,a pak potkal kamose a dal si lap s nim, jsem konecne dojel na Rodeo s 20km a asi 700m prevyseni za sebou..

..ale dolu to prezil, a nejak svizne

Dark Tranquility je evidentne nejlepsi muzika na jezdbu nahoru i dolu. Ze zacatku sezony mi prislo, ze 2 DH gumy a CushCore asi nebudou uplne to prave orechove, ale poprve jsem zacal jezdit do kopce s muzikou, a to jsem netusil jak silna je droga..

Dneska jsem konecne potkal „vrchniho stavitele“ oficialnich trailu ve Squamish s jeho psem Loamy, kterou jsem znal z prace pri mem kratkem pusobeni ve Specialized. Netusil jsem ale, ze Loamy stavi traily! Kdyz je potreba odhrabat hromady hliny, neboji se toho a zlikviduje ji rychleji nez bagr,nikdy jsem nic takoveho nevidel :D

Zaroven mi nastolil 300% ego, protoze muj trail je pry jeden ze „3 ilegalnich trailu roku“ spolu s trailem od stavitele Sourkraut :D

(vloženo 14.4.22)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Mr.Duck
Mr.Duck

14.4.22 17:30

Mirorek2: Noha je vcelku dobrá, na kole prakticky žádné omezení, už jsem na ni i párkrát lehce spadl a dobrý, jen velkým dropům na placku se ještě vyhýbám. Chůze je taková nervózní a běhat nejde, a boční síly / rotace jsou přes bolest, a to bych chtěl spravit než se pustím do experimentu. Ale asi by to šlo, tenhle víkend Demo jezdilo dost bokem a myslím že nohy zůstaly na pedálech, těším se až to zkusím!

Reagovat
Stingray
Stingray

14.4.22 10:10

mirorek2
mirorek2

14.4.22 09:12

Nádherné lesy, závist jak cyp! Co noha a tvoje spd/flat dilema?

Reagovat

Další galerie z kategorie

kotew CZE JIHLAVA 4
Jáchym 1 4
hawrda 6
Pepa Hrabačov 18
FOSA 14
hawrda 23