Poprvé pod 6 hodin :-)

Přidat foto

Dojíždím na hráz a říkám si, že dneska by to šlo...

Kafe s vyhlídkou na Mušovský kostelík.

U Detoxyho stromu měly dnes kačeny slet :-)

A při technické pauze koukám, že už pučí listí na keřích. Jaro je tu!

Njn, když se tady dívám na ty průměry a rychlý dvoustovky …

Ale co, dnes se mi podařio zajet stovku pod šest hodin (100km za 5:36). Teda skoro po rovině a možná mi i lehce fouklo do zad na zpáteční cestě, ale i tak mě to potěšilo. Ráno jsem váhala s výletem až do desíti, pořád se to nějak nechtělo rozebrat, ale než jít dělat na zahradu, raděj se projet na kole, práca neuteče, práca není zajíc. V létě bude horko, dnes bylo skoro ideální počasí, moc nefoukalo a teplota akorát na jízdu. Teď ještě není nic moc na koukání, ke Kamenožroutovi je to daleko a samej kopec, tak jsem si dala jízdu nenáročným profilem jen tak pro radost: https://mapy.cz/s/patererubo

Fotit jsem moc nefotila, poprvé až na hrázi, a kdybych nezevlovala s kafem u jezera, tak bych to za 6 hodin stihla i s tím kafem. Takhle teda ještě mám sportovní výzvu pro příští sezónu: stovku pod šest hodin aji s kafem :-)

(vloženo 17.3.22)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
bara2
bara2

18.3.22 21:53

Kožíšku, do Vídně se chystám cestou za Kamenožroutem, to by mohlo vyjít. Je škoda, že tam nemají ani to kafe, ale co už, pořád je to Vídeň, co naděláš.

Huberte a Pesimum, děkuji. Mně se teď fakt dobře jezdí, není horko ani zima a v poledne už sluníčko hřeje, takže se příjemně i chvíli někde na sluníčku dá posedět.

Alojsi, pod těch šest hodin s kopce a snad na rovinách. Na celé cestě byly možná čtyři kilometry stoupání, ale zabraly mi hodinu. Ale na vytrvalosti makám, už nestojím co pár kilometrů, a s kopce zrychluji, než se někde vymelu…

Marskatine, už, už je tady jaro a pojede to jak vítr.

Petře, kilometrů zvládnu jen do času a těch dvěstě je pro mě tak maximum, co se vejde do jednoho dne. Jenom vychytit den a formu :-) Na Vysočinu se těším teď zjara, letní čas krásně prodlouží dny a světlo zpříjemní příjezdy. Už jsem tam nakoukla.

Reagovat
Petr Ch
Petr Ch

18.3.22 19:40

Zkušeně zvolená trasa, Báro. Kiláků není nikdy dost, jak s oblibou neustále opakuji. Pravděpodobně již nemá cenu k další stovečce gratulovat, když je to pro Vás naprostý standard. Tak třeba v červnu, když je dlouho světlo, padne dvoustovka po Vysočině. A když mluvím o světlu, tak se strašně těším na příští víkend, na letní čas. Ještě by mohli natáhnout nový asfalt v Marientalu a ke štěstí mně již nic nechybí. :)

Reagovat
Alojs01
Alojs01

18.3.22 14:18

Krasny vylet s vyzvou.

Myslim, ze s tvymi najetymi kilometry to pod 6 hodin s kafem das i letos a navrch das ke kafi i dortik :-).

Reagovat
pesimum
pesimum

18.3.22 12:49

100km už je výlet. Škoda že bylo zataženo. Jen tak dál.

Reagovat
Marskatin
Marskatin

18.3.22 09:20

Musím s tou letošní nulou něco udělat.

Reagovat
hubert.d
hubert.d

18.3.22 08:43

Krásný výkon!

A dalším výjezdem odlovit aktuální téma do fotohry. ;o)

Reagovat
Kocour Mikeš
Kocour Mikeš

17.3.22 21:52

Adu, tak určitě ;D

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

17.3.22 21:32

A nej by byla samozřejmě Vídeňská káva ;-)

Reagovat
Kocour Mikeš
Kocour Mikeš

17.3.22 21:17

Kožíšku, díky za přiblížení místních podmínek, člověk by řekl, že když je to Vídeň, tak tam budou mít alespoň Vídeňský řízek, kde jinde, když ne tady.

Reagovat
plysovykozisek
plysovykozisek

17.3.22 21:10

Kocour Mikeš: Víděň u VM tam opravdu nic není, jenom malá prodejna Coop. Z Vídně do Velkého Meziříčí je to fajnová cesta je to většinou z kopce a rovina. Taky jsem tak v neděli jel na zpáteční cestě. Opačně Velké Meziříčí-Vídeň se mě moc jet nechtělo.

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

17.3.22 20:51

Jo a v Berouně je cedule Beroun :-D

Reagovat
bara2
bara2

17.3.22 20:48

Adu, ale vyfotit se u ní, to je zážitek!

V Jižních Čechách je Paříž, to by tam Kotew mohl jet očíhnout, pro nás je to moc z ruky.

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

17.3.22 20:43

Ve Vídni vůbec nic není, jen cedule Vídeň :-)

Reagovat
Kocour Mikeš
Kocour Mikeš

17.3.22 20:21

Báro, teď úplně přesně nevím, co bych musel absolvovat, musím mrknout do mapy, abych mohl udělat nějakej plán. Jo do Vídně dojedu, a v okolí něco snad je, ne? Nebo je to taková díra? Kdyžtak by jsme musrli do Velmezu, to je z Vídně z kopce, to by mohlo jít.

Reagovat
kotew CZE JIHLAVA
kotew CZE JIHLAVA

17.3.22 20:06

Forma roste, perfektní Báro, za chvilku to bude po 4 hoďky :)

Reagovat
bara2
bara2

17.3.22 19:59

Miťo, dneska tam bylo dost mlžno, ale u Detoxyho stromu jsem ti ji s kačenama vyfotila :-) Děkuji za pochvalu, dneska mi to fakt jelo, teda přes ty brdky mi to nešlo jako obvykle, ale všimla jsem si, že jsem zajela lepší čas, jak mi naplánovaly mapy.cz. To se mi snad povedlo poprvé! Tentokrát se trefily akorát i s kafem.

Pepo, jezdím. Každý den, ale tady v okolí už všechno znáte a nic nového nepřibylo. Do té denní vzdálenosti tu nemám Kuks ani Kerkonoše, si musím vystačit s rozhlednou na Hlíně. A teď už máte v oku aji Pálavu s jezerama :-)

Vapesi, děkuji.

Mikeši, pojedem do Vídně! Tam už to všichni z okolí máme natrénované, akorát teda s tím stravováním to tam je horší. Budeme muset dojet až ke Kamenožroutovi.

Kožíšku, to není batůžek, to černé je větrovka a to žluté jsou moje fungl nové rukavičky z Lídlu. Minulý týden byla cykloakce, vzala jsem si černé a žluté. Letos jsem v tom odjezdila celou zimu, prakticky moc nemrzlo a až do teplot kolem nuly se v tom dá jet, tak jsem si pořídila novou zásobu.

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

17.3.22 19:46

Supr, Baruš, to máš recht, práca neuteče, ale v zaměstnání to úplně neprojde, když si chce člověk alespoň na to trajdání na kole trošku přivydělat ;-)

Reagovat
plysovykozisek
plysovykozisek

17.3.22 19:37

Vidím dobře, na fotce č.2 je cyklobaťůžek?

Reagovat
Kocour Mikeš
Kocour Mikeš

17.3.22 19:37

Báro smekám, na takovouhle štreku parádní čas a ještě k tomu pěkný fotky. Měli by jsme tady udělat seznam poutních BF míst, aby jsme vyvážili Kuks xD, alespoň my, co ho nemáme v dojezdu. ;)

Reagovat
vapes
vapes

17.3.22 18:50

Paráda.

Reagovat
Pepa Hrabačov
Pepa Hrabačov

17.3.22 18:49

Báro jezdíš ještě kratší výlety než 100 km?:-))) Tempo tedy pekelné. Krásný výlet.

Reagovat
miťo
miťo

17.3.22 18:27

Paráda Báro. Pálava je moje srdcovka. Jsi dobrá!

Reagovat

Další galerie z kategorie

miťo 18
Jáchym 1 7
Pepa Hrabačov 23
doubeq 10
kotew CZE JIHLAVA 17
Aduldinho 28