Biker vs Silničář

Přidat foto

Sorry jestli už to tu bylo, ale tohle mě docela rozesmálo. Hlavně teda ten rep toho silničáře. :))

https://www.youtube.com/watch?…

(vloženo 6.3.22)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Cavendish
Cavendish

22.3.22 08:31

Trapnější věc sem dlouho neviděl no

Reagovat
kovar
kovar

13.3.22 12:57

Hovadina, jako vše od tebe, rudý noku.

Reagovat
Atilla
Atilla

11.3.22 22:56

Kluci podobný Battle rap jsem viděl dávno před IFHT, takže ti to tak někomu vykradli;)

Reagovat
krabica
krabica

11.3.22 09:27

Souhlas s tomxxx, trapná kopírka IFHT a to mám ty kluky rád, ale tohle si mohli odpustit…

Reagovat
DaD
DaD

10.3.22 20:48

maajkee: no právě, že to prostě nikdo, z normálních lidí na kole, nehrotí. Proto jsem psal, že toto video nemá základ. Vím, že je to prdel, ale ten kdo to zkoukne, tak aby se schválně nezačal navážet do jiné sekce na dvou kolech :) Jako je to buřt, pr.del musí být, ale třeba tepy řeší i jezdci MTB XC, jezdí v lykře a nohy si také holí. Techniku jízdy třeba v SP bych hodnotil jako špičkovou a dávají na pohodu i DH lajny. Drtivá většina lidí, co mají nějaký výkon a úspěchy v bajcích, trénují na silnici. To video naopak hází všechny jezdce v dané kategorii do jednoho pytle. To mi na tom vadí.

Tvl, já si to pustil ještě jednou, ale tohle jsou fakt hrozný sra.čky. Co tam plácá jako ten „silničár“ tak to se fakt nedá. Nagelované hlavy pod helmou, kafíčka, tepy pod dvě stě nedám? To má být opravdu představa o někom kdo jezdí silnici? Jestli ano, tak se nedivím, že to video někomu přijde vtipné. Realita je však naprosto jiná a mě to prostě přijde naprosto trapné, zavádějící a samoúčelné. Mimo ostrého DH stroje jezdím vše a má i celkem přehled od kluků, co to mají stejně.

Jen můj názor. Jsem asi naprostý suchar, ale tohle fakt nedávám ani omylem.

Reagovat
maajkee
maajkee

9.3.22 22:10

DaD: Jenže on to právě nikdo nehrotí, to se ti snažím vysvětlit. To video je prostě jen sranda ;)

Reagovat
DaD
DaD

8.3.22 20:35

maajkee: tak dělají či nedělají? Nějak to z toho textu nedávám:)

Můj pohled je možná ovlivněn tím, že už nejsem rozrajtovanej mlaďas a ti, s kterými jezdím, také ne. Tam takovéto pičoviny nikdo neřeší. Tepy, triky, hadry, atd? Jsou to blbosti a nás musí jízda bavit. Mimo DH speciálu mám vše a ostatní víceméně také. Kolikrát přijedu na MTB švih na gravlu a jen se zeptají, zda to na to dám. To je celé. Nikoho nezajímá, co kdo je jezdí, v čem to jezdí a na čem to jezdí. Klidně ať si jede v plavkách, se slamákem a botách na podpatku tříkilo na silnici:) Proto mi tohle hrocení přijde dost mimo. Ale každého věc a každý to vidí jinak..

Reagovat
Peslezedirou
Peslezedirou

8.3.22 19:50

Jen k těm negativním komentářům: lidi neberte tu cyklistiku ta vážně :-) have fun…

Reagovat
TK75
TK75

8.3.22 14:29

V zimě jak jezdím, tak mi vždy pod kalhotama od kolen dolu slezou…asi mám kalhoty moc na tělo nebo co

Takže v létě potom vypadám že se holim jen ke kolenům..

Reagovat
m7122
m7122

8.3.22 14:14

Musíme mít tolik ekzému, jako já. Pak nevíte, kde jsou na noze strupy, kde jsou chlupy depilovaný od nočního škrábání ve spánku a kde už začíná ta chlupatá deka…

Reagovat
cyklista86
cyklista86

8.3.22 14:05

TK75 ja si treba chlupy na nohach v lete jen beru strojkem na vlasy kde je nastavec 5mm. Takze na provni pohled to vypada normalne, proste chlupate nohy, ale ne moc. Kdybych to neudelal a spotil se, tak to vypada, ze mam puncochace. :D Zavidim lidem co maji prirozene malo chlupu a jeste svetle, ze nejdou videt..

Reagovat
TK75
TK75

8.3.22 13:56

Majkee takže si holíš jenom jednu nohu a druhou máš chlupatou a se strupama?

Reagovat
maajkee
maajkee

8.3.22 12:46

DaD: Problém z toho dělají ty na videu

Tak to je fór dne :) Věř, že oni z toho problém fakt nedělají, sorry, že jsem upřímnej, ale jedinej problém jsi s tím udělal ty ;)

Jinak já jezdím jak enduro, tak silnici, tak XC a dělám si prdel furt ze všech, v každý bandě je pár lidí co to bere vážně a z těch se dá dělat největší sranda :)

Reagovat
HonzaRez
HonzaRez

8.3.22 09:04

Úroveň je jasná…

Reagovat
cyklista86
cyklista86

7.3.22 21:04

Peslezedirou a nektere to dost pobourilo. :D

Reagovat
Peslezedirou
Peslezedirou

7.3.22 21:01

Já se bavil..,super je ten gravel jezdec, myslim, že se v tom videu našlo dost lidí :-D)

Reagovat
KUBULA
KUBULA

7.3.22 20:27

Co jako? Cyklistika je jen jedna, má však mnoho disciplín a jen ta silniční je ta správná!!! Já myslím, že důležité je aby každého z nás bavila ta jeho cyklistika a když si z toho někdo umí dělat srandu tak tím lépe.

Reagovat
Fazzy
Fazzy

7.3.22 19:04

Možná je to dobrý, ale rap mi leze na nervy, takže těžko říct z těch 15ti vteřin :)

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

7.3.22 18:25

Za mě silnice je matka cyklistiky, závody na „silnici“ tu byly úplně první, ať už ty silnice vypadaly jako polňačky a kola zdaleka nepřipomínaly silničky v dnešním slova smyslu ;-)

Všecko ostatní jsou už jen deriváty, ale jó, sranda musí být, zvlášť v této podivné době :-(

Reagovat
bara2
bara2

7.3.22 18:23

DaD, ale to je přece úplně normální. U koní se zase štengrují oplůtkáři s parkurákama, ti oba pak s dostihákama, a to jim do toho ještě vlezli westerňáci. Militaristi se smějou všem a všichni nakonec stejně akorát jezdí na koních a na závodech se svorně ožerou a zazpívají si. Bych si nedovolila říct, že určitá rivalita tam neexistuje,prostě je to tak. Neudivuje mě, když u kolařů to bude nemlich to samé, a to tam ještě nemají dráju, krasojízdu a kolovou :-).

Reagovat
DaD
DaD

7.3.22 17:27

Hele jako v pohodě, však já to beru. Nejsem až zase takový suchar a srandě občas i porozumím:)

Reagovat
cyklista86
cyklista86

7.3.22 17:16

DaD heh ale tady jde o to si proste udelat srandu z tech stereotypu a jakoze v cyklistice je jich plno. Jinak v tom videu ten „biker“ nezastupuje zavodni chrty na XC. Ti maji k silnicarum blizko. On tam byl jako za ty co jezdi enduro, skacou ruzne triky a pod.. Ti maji k chrtum silnicarum dal.. Ale zase me nemusis psat, ze zanas lidi co maji sjezdaka, XC, ziletku a TT kozu. ANou urcite jsou taci.. Ale taky jsou taci co si radi udelaji srandu z jedne nebo druhe skupiny. :))

Reagovat
DaD
DaD

7.3.22 17:13

Tak jo, esmo. Je to super a nic lepšího jsem dlouho neviděl! Snad už se na mě nebude zlobit:)

Reagovat
esmo
esmo

7.3.22 17:07

DaD: no tak mu řekni jak je to super a že nemáš výhrad, on jinak bude uraženej ještě 14 dní :D

Reagovat
DaD
DaD

7.3.22 17:04

Já vidím jaký problém? Srandu neumím ze sebe? Hmm, tak jo:) Problém z toho dělají ty na videu. Biker VS silničár. Já tam nikdy žádné versus neměl a to jsem jezdil jak MTB závody tak silniční. Už bych to nechal. Vyhrál jsi a já jsem suchar. Měj se fajn:)

Reagovat
Alojs01
Alojs01

7.3.22 17:01

Me se to libi :-)

S rivalitou silnicar vs biker jsem se naposledy setkaval tak 15 a vice let zpet. To clovek na silnicnim kole s neoholenyma nohama v SPD byl bran v pelotonu za plasana a naopak, clovek na biku v komplet elastickym byl take tercem posmesku. Nebylo to samo vsude a vzdy, setkal jsem se s tim.

Me to bylo vzdycky sumak :-).

Reagovat
cyklista86
cyklista86

7.3.22 16:51

DaD ale kde vidis nejakej „problem“ jedinej kdo tohle slovo vyslovuje jsi jen ty? Jinak jestli jsi opravdu vzivote nebyl svedkem, ze si treba borci co jezdi enduro a pod. delaji srandu(v dobrem) treba ze silnicaru, ze maji vyholene nohy, furt hledi do budiku a pod.. Tak se proste pohybujes jen v urcite socialni bubline zavodaku, kde je jasne, ze sami ze sebe si nebudou delat srandu.. Proste vidis problem kde neni a z toho co tu pises proste nedokazes vubec pochopit srandu a nebo si sam ze sebe nedokazes udelat srandu.. Coz je docela smutny..

Reagovat
DaD
DaD

7.3.22 16:38

Však píšu, že na na pohodu:) Jen mi to přijde uměle vyvolané, neb jsem se s tím nikdy nesetkal v reálu. A to znám lidí spousty, co závodí na silnici i na MTB. Nikdo, nikdy žádný problém. To je celé. A jak píše horolezec, ten jejich fight je o parník lepší.

Reagovat
cyklista86
cyklista86

7.3.22 16:26

DaD jestli neco takoveho clovek nedokaze brat jako nadsazku a srandu, tak ho docela lituju.. Proste skupina silnicaru, bikeru a ted i hipsteru s bibrama ve flanelkach na gravelech ma sve stereotypy a a takhle podane je to proste sranda.. Lidi co se berou vazne a nedokazou si udelat srandu sami ze sebe to je snad jedna z nejhrosich vlastnosti co clovek muze met..

Reagovat
DaD
DaD

7.3.22 16:11

Jako na pohodu, ale proč má někdo potřebu neustále řešit rozdíly mezi žiletkáři, bikery, BMX, freestyle atd. tomu nějak nerozumím. Každý jezdí něco jiného a já to prostě akceptuji a respektuji. Neznám v okolí nikoho, kdo něco trochu jezdí, že by tyto kraviny řešil. Tohle hašteření mi přijde samoúčelné a jen za účelem natočení videa, abych byl vidět na trubce. Ptákovina, co nemá základ.

Reagovat
bara2
bara2

7.3.22 14:01

Schválně jsem se podívala na ten originál a tohle je stokrát lepší! Zasmála jsem se.

Reagovat
psbiker
psbiker

7.3.22 13:45

Pobavilo, když někdo nepochopí nadsázku, tak je to jenom ‚cringe‘.

Reagovat
kycis
kycis

7.3.22 13:22

Kluky mam fakt rad a na jejich vide pravidlene koukam, a jejich show nazivo je pecka. Tohle by nebylo uplne spatne, pokud by to byla originalni myslenka, takhle se ale nemuzu ubranit srovnani s originalem a tam to trosku kulha…

Reagovat
Elwing
Elwing

7.3.22 09:58

Video znám a kluci z bike oclock mi přijdou vtipný. A jezdit uměj parádně.

Reagovat
rybička
rybička

7.3.22 09:37

Těch, co fakt dobře jezdí, je relativně dost, ale zdaleka ne každý je tak zábavný, jako oni. Viz třeba Vašek Kolář, který sice jezdí super, ale jeho videa jsou nudná a v kombinaci s jeho projevem se na to prostě koukat nedá.

Reagovat
cyklista86
cyklista86

7.3.22 08:44

rybička no hlavne fakt dobre jezdi. Nejsou to jen takovy ti co si hrajou na hustokruty bikery co se dokazou jen pustit z kopce…

Reagovat
KUBULA
KUBULA

7.3.22 08:35

Já myslím, že dobrý.

Reagovat
rybička
rybička

7.3.22 07:51

Tyhle kluky mám rád, na české YT scéně mi přijdou asi nejzábavnější. Na jejich videa se vždycky rád podívám a tohle se mi líbí taky. Damjan má dost navrch, je vidět, že je to hudebník. Ale jako celek super počin.

Reagovat
kotew CZE JIHLAVA
kotew CZE JIHLAVA

6.3.22 20:45

Já se pobavil, super :-DDD

Reagovat
mum-on-bike
mum-on-bike

6.3.22 20:42

Pobavilo :-) Nejlepší je ten odbornický hantec :-))

Reagovat
horolezec
horolezec

6.3.22 19:56

Asi je to teď moderní, ale tohle se fakt nepovedlo. Daleko lepší je třeba tahle lezecká bitva.

https://youtu.be/3qw0MEAkOw8

Reagovat
esmo
esmo

6.3.22 19:47

Jak to video mám jinak popsat? Trapný tu zaznělo, cringe taky … tak jsem napsal cringefest, čímž jsem to ještě vystupňoval.

A myslím si to, právě protože jsem taky viděl to letitý video od IFHT, který je bambilionkrát lepší…a on víceméně celej ten projev kluků z Bike O´Clock je takovej „meh“ …

Reagovat
easyrider
easyrider

6.3.22 19:44

Nevím, co je to cringe a proto mi to asi přijde celkem zábavný :)

Reagovat
cyklista86
cyklista86

6.3.22 19:42

esmo ty taky delas jen to co si videl u ostatnich. Celej tvuj zivot je cringe..

Reagovat
esmo
esmo

6.3.22 19:27

Cringe by to video bylo i bez tebe…tak jak píše Tomxxx

Reagovat
cyklista86
cyklista86

6.3.22 19:20

esmo no tebe sem tu fakt necekal. Ale tihle kluci nemuzou za me nazory v ukrajinskem vlakne. :))

Reagovat
plysovykozisek
plysovykozisek

6.3.22 19:14

Nebýt tebe cyklisto86, tak bych ani nevěděl, že toto video existuje.

Reagovat
esmo
esmo

6.3.22 19:12

Strašnej cringefest

Reagovat
tomxxx
tomxxx

6.3.22 18:51

Už jsem to viděl před časem a přišlo mi to hodně trapné, protože to jsou vykradený videa od IFHT. Na mě to působí už jako celkem cringe.

https://youtu.be/Wx2e9jSSK6E

Reagovat
moony
moony

6.3.22 17:57

Bomba :)

Reagovat
moony
moony

6.3.22 17:57

Další galerie z kategorie

easyrider 9
matbiker 18
romachain 4
vili 21
kOmE 7
Mr.Duck 7