MCR Susice

Přidat foto

Videa z erzet v Susici, bylo to tam super, ale moc zajem o ten zavod nebyl. Pokud by mel nekdo ciste nahodou fotky k mojemu cislu, tak se nebudu zlobit :)

https://youtu.be/DYSWTh80tME

https://youtu.be/JxnOKq79bw8

https://youtu.be/pYn0ocqOUx4

https://youtu.be/Tk1VY2W1B0Y

https://youtu.be/qh-9JdSd0Ns

https://youtu.be/GLea6cSn3Og

https://youtu.be/ywp31D1CPlI

(vloženo 25.6.18)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
mr.antik
mr.antik

26.6.18 11:33

Kdyby přijelo 200 lidí, tak startovný mohlo být půlka, ne? Není to tak zlý, ale psychologická hranice tam už je. Je to samozřejmě srovnatelný už se závodama v Evropě, ale spíš to bude tím, že toho je prostě teď dost, každý týden něco.

Ale jestli to někdo vymění za drncání na favoritce po šotolině, to fakt nechápu…

Reagovat
TomPub
TomPub

26.6.18 11:19

gargamel: tak to je hodne spatny, neni moc dobra reklama a ja bych byl teda nasranej. V cili sem polknul nealko pivo a tahnul sem na 4 hodiny ridit, takze toto jsem nemohl hodnotit.

Reagovat
gargamel
gargamel

26.6.18 11:12

TomPub: když jme přijeli na bufet posledních cca 15–20, tak nebylo nic k jídlu, docela blbý, když s tím počítáš. Naštěsti tam byl stánek, kde prodávali párek. Jinak traily luxus, nová šestka velká paráda.

Jo a v cíli lahvácě byly taky zklamání, čakal jsem aspoň točenej kelímek.

Reagovat
TomPub
TomPub

26.6.18 10:56

MirosPikos: vyjelo 101 kousku a z toho 6 nedokoncilo, ja me 78 a na obcerstvovacce vseho dost, co jsem tam hodoval tam dalsich x dorazilo, tak s tim nedostatkem nevim jak bylo

File12: ja vloni krece uz v transferu na trojku jak tlacis ten prudkej kopec, to vedro sezralo co fungovalo. Letos to neprichazelo ani naznakem, nebylo treba na magnesko ani pohledet :)

poki.z: bal, proto sem dupkal co to slo, aby me to nedohonilo :)

siskin: a pokud si pouzil ten supr PayPal, tak to bylo cca 1070. Jako jo, je to az nesmyslne hodne, ale ty traily tam maji paradni + race mode stav k tomu je proste dobry :)

Spis me v sobotu nasral typek na namesti, v 9 rano ptam se jestli bude zase jezdit shuttle a frajer, ze jo, ale v 10. A prihodil otazku jestli sem z toho nervozni, to sem lehce nepochopil, ale tak lidi sou ruzni. Ptam se kolik to bude stat nahoru, pan vtipny se otocil na borca co s tim shuttlem jezdil a s takovym usklebkem kokota procedil, ze kilo a ten pohled „to sme s tim blbem vymrdali, oskubeme je“ proste neschoval. Sem si teda rekl, ze na to mam vlastne celej den a podporovat kreteny nebudu. Tak sem si vydupal za svoje vse i v sobotu. No a za to kilo fakt jezdili, takova podpora ze stran poradatelu jak ma byt. Toto byla jedina kanka na cele akci, jinak parada a jidlo po zavode moc dobry.

Reagovat
Radek Broz
Radek Broz

26.6.18 10:53

Jen z mejch známejch, co by to potenciálně jeli, byli o stejnym víkendu: 4 na italskym superenduru, 5 na gravel blinduru, 6 na německym Mad East Enduru v Altenbergu, 1 na ČP DH Ještěd, 1 na IXS DH na Klínovci (kolizi 2 DH pohárů moc nechápu), 1 na CrankWorx Les Gets. (a to 2 z nich by to zmíněný mistrovský pyžamo pravděpodoně získali) + bylo hnusně + podle mě nedostatečná propagace + dost lidí nechce mít se závody pod svazem nic společnýho.

Reagovat
MirosPikos
MirosPikos

26.6.18 09:36

Tak startovný je vyšší… ale že by to rozhodovalo o tom, jestli ano nebo ne? Tam budou trochu jiné důvody. Možná se to krylo s jinýma akcema. Co mě trochu překvapuje z vyprávění je, že ti co jeli v druhé padesátce nebo posledních cca 10–20 jezdců už přijíždělo k prázdné nebo z poloviny vyklizené občerstvovačcce. Zrovna ti lidi, kteří jí potřebovali nejvíc. Přitom to o blbou půl hodinu, maximálně hodinu. To je trochu škoda vzhledem k výše zmíněnému startovnému a rozhodně by to měli pořadatelé napravit. Už třeba jen proto, že bych se tam rád příští rok dojel občerstvit :)

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

26.6.18 07:08

A nebál ses tam jet v těch lesích takhle sám? :)

Reagovat
Rubi
Rubi

26.6.18 03:12

ku*va pi*a ride… :D

Reagovat
File12
File12

25.6.18 23:18

Ja tam mel minule od 3transferu krece jak debil. Malo trenovanej a to vydro. Vypil jsem 12l ruznych tekutin a nebyl chcat. Letos me odradilo jeste mensi natrenovani a ddalsi RZ me utvrdila. No a startovny teda taky zadnej med. Mel jsem si to ale jet v sobotu a pak nedeli geis, zadov nebo nejaky xc vylet.

Reagovat
Kubiczech
Kubiczech

25.6.18 22:47

A dost lidí jelo radši nedaleké Gravel Blinduro, což byly imho líp utracený prachy, sic pravda s menší pravděpodobností na mistrovské pyžamo.

Reagovat
siskin
siskin

25.6.18 22:19

Myslím, že dost lidí odradilo startovný.

1000kč/1200 na místě. To je kurwa dost za jednodení race..

Reagovat
MirosPikos
MirosPikos

25.6.18 14:33

Hele úplně v pohodě, to nechvátá. Ještě by mě to čím dál víc sralo, že jsem nemohl…Mám to na YouTube nejlepší, ale když člověk kouká na moc velkým monitoru, tak je to bída. Ale jinak natočený je to parádně…jako vždy. Co jsem koukal na bikeandride.cz, tak tam je to s tou pochybnou stabilizací marný. Jak kdyby měli gimbal a ještě elektronickou stabilizaci.

Reagovat
TomPub
TomPub

25.6.18 14:08

Kdyz si dole vyberes nejlepsi kvalitu, tak to neni lepsi? Ja to tak vidim ve vysoke kvalite. V praci mamke uloz.to bloknuty a z domu mi to bude uploadovat trosku dyl, kazdopadne to tam dat muzu, jen se k tomu dostanu az za par dni.

Reagovat
MirosPikos
MirosPikos

25.6.18 13:59

Tak jsem to zkoukl, paráda díky za video. Nebudeš to dávat někam na ulož.to? YouTube to klasicky hodně zprznilo. Ale i tak dobrý.

Reagovat
MirosPikos
MirosPikos

25.6.18 13:29

Počasí muselo být luxusní, na rubání po transferech ideální. Přitom kameny suchý. Podklad trochu utaženej… škoda jen, že zdraví mě nechalo doma a nakonec jsme byl rád. Nevím, co bych tam dělal.

Reagovat
mattew1
mattew1

25.6.18 12:59

Jak rikas, myslel jsem divaky nez zavodniky :)

Reagovat
TomPub
TomPub

25.6.18 12:56

mattew1: pocasi na trenink i zavod bylo nejvic co sme mohli chtit. Byt vedro jak vloni, mam krece od tretiho transferu, takto sem si vydupal vsechny transfery a uplne na pohodu. Puda na erzetach diky vlhku naprosty ideal. Spis to pocasi mohlo vadit tomu, kdo chtel dojet s rodinou, tem by se to tolik uz nelibilo. Ja chrapal v aute a taky sem nebyl vecer moc nadsenej :)

Reagovat
Tehu
Tehu

25.6.18 12:45

Kdo ví jaké to má důvody… Taky jsem čučel, co tam bylo málo lidí. Tratěma to nebude, páč ty prej mají pověst víc než excelentní. Mě to třeba opakovaně zkolabovalo časově :( , ale snad se tam dostanu už konečně aspoň mimo závod. Prý se to tam běžně jezdí místňákama, tak snad nebude problém to objevit ;)

Reagovat
mattew1
mattew1

25.6.18 12:44

Navic pocasi, zima, vitr…ale hlavne ze neprselo :)

Reagovat
MirosPikos
MirosPikos

25.6.18 12:17

No moc to není, ale zase tam nejezdili úplný výletníci jako na Blinduru. Takže kvalita vs. kvantita.

Reagovat
mr.antik
mr.antik

25.6.18 11:17

stovka lidí, to není moc

Reagovat

Další galerie z kategorie

cyklista86 30
Salavic 6
easyrider 9
matbiker 18
romachain 4
vili 21