Projekt "Banán" uzrál (zímní projekt)

Přidat foto

Hned po sundání ze stojan

Omotávka spíš aby nestudily ruce, jinak tvrdá jak cep.

Původní stroj za pětikilo

...

Banán, aliaz zimní projekt nám uzrál a jezdí a to docela dobře, v rámci možností rámu fáva, až na ty favoriťácký brzdy, pekelně nebrzdící, asi je vyměním…až doladím detaily a udělám fotky foťákem, ne telefonem, tak bude v bajcích.

(vloženo 4.1.18)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
doubeq
doubeq

6.1.18 13:54

Po finálním nastavení posedu celkem pohodlné a s bullhorny se lipe řídí, než s nerany favorit. A na řazení se dá zvyknout.

Reagovat
doubeq
doubeq

5.1.18 11:55

I ten druhej :-D ale je to věc vkusu, takže to neberu osobně…ergo je horší, to je pravda, s řazením, jenže tady prostě řadit moc nepotřebuju.

Reagovat
Rubi
Rubi

5.1.18 11:12

Muj mestak taky nezapada do zadne skatulky, ale ten kokpit se mi nelibi a neprijde mi uplne ergo. Prvni prispevek jsem trochu nestastne formuloval. Hlavne to musi sedet tobe, ja pisu jen vlastni nazor ;-)

Reagovat
vit.sklenar
vit.sklenar

5.1.18 10:25

Super, banán se poved – ty řídítka vypadají jako seschlá stopka :), takž cajk :) na lítačku parádní a ještě ses u toho pobavil ne? Líbí a palec hore!

Reagovat
doubeq
doubeq

5.1.18 10:07

Tady sou nejdražší kola, ty origo by mě dlouho nenosily…

Reagovat
paulart23
paulart23

5.1.18 09:47

doubeq: V pohoo ) Já to mínil obecně.. ;-) Jsou tací, co na tenhle rám navěší komponenty za x tisíc a pak se diví jak to „funguje “

Reagovat
doubeq
doubeq

5.1.18 09:24

Však já se koukám po bazaru na lepší, lak byl za velmi velmi přátelskou cenu, tak nemám problém to přehodnotit, kdyby náhodou, ale zase si říkám, že do města to stačí a tohle je z devadesátých, prudká moderna :-D

Reagovat
paulart23
paulart23

5.1.18 08:43

I když taky pamatuji nostalgickou éru Favoritů ( r.1970 ) ), už bych na to nevlezl . Je třeba si přiznat, že tyhle rámy byl hrozný..Pominu brzdy, klínkové kliky, atd…

Nechápu tedy jakékoli investice do reinkarnace.. Mám ve sklepě 2 , budou tam, je to součást vývoje, ale ve srovnání s tím na čem jezdím dnes,… Ani ta nostalgie mi nedá sednout na takovou hrůzu..)) A že jsem jsem s Favority zažil,projel…)

Kdyby jsi tyhle komponenty naskládal na „něco“ soudobého i jetého za 2–3 tisíce, je to daleko lepší svezení a pořád se to může tvářit retro..)

Reagovat
doubeq
doubeq

5.1.18 06:29

Prostě ti to nezapadlo do žádný škatulky a tím pádem se ti to nelíbí, asi jako cokoliv ti nezapadá, beru jako názor…nezmínil jsem, že to je lowcost a berany byly myšleny z favorita, tyhle řídítka přišly na pakatel…

K posedu…nejsem natažený, jak si myslíš, podívej se na vysunutí sedlovky a musí ti bejt jasný, že ten rám je mi menší, navíc mám dlouhý ruce. A na naší placce netřeba moc často brzdit ;-)

Ražení…je tam, kam se dalo dát, pro mě pořád lepší, než na trubce a hlavně má aretci, takže drží a stálo 56kč :-)

A nakonec…je dobře, že to budí emoce, fixek je mraky, ale originální je z nich tak desetina co potkám. Stejně tak favoritů a jiných stařešin.

Reagovat
Rubi
Rubi

4.1.18 23:01

Jednak ty paky vypadaji blbe, navic mi to neprijde uplne pohodlne na brzdeni kdyz musis byt nejvic natazeny a za treti pak mas razeni na predstavci, coz je nepohodlne i hnusne. Berany muzes koupit v jake siri potrebujes… Ale proti gustu…

Reagovat
doubeq
doubeq

4.1.18 22:33

A proč ne? Je to pohodlnější, než úzký berany a mě se to líbí víc.

Reagovat
Rubi
Rubi

4.1.18 22:22

nechapu proc bullhorny…asi ze je to na fixkach moderni, bohuzel toto neni fixka

Reagovat

Další galerie z kategorie

bmx20 2
bmx20 3
hawrda 20
strasny_jester 3
kolo.bazar 5
paw_jh 19