Dirka

Přidat foto

21.10. takto to nenapadne vypadalo v cili

po vycisteni na miste

5.11.

12.11

20.11.

25.11.

Toto pridavam jako osvetu jak se nezachovat a ne jak moc bebino to je :)

Stalo se mi na podzimnim Blinduru, v posledni RZ v sobotu, takova zkurvena zatacka, kde nas vyletelo nebo lehlo pomerne dost…takova hloupost :)

Dole mi borci od horsky sluzby bebicko vycistili a rekli at si to jedu nechat zasit, protoze to bylo az na kost, nejblizsi spital ve Vsetine, takze sem se na to vysral a radsi po zavode lil skopky, to je to jediny co chces a ne jezdit nekam pro dva stehy. Vecer sem si to jeste prevazal, v nedeli rano opet prevaz a hura na nedelni zavod. Ten byl bohuzel komplet celej v bahne, takze se mi tam dostalo asi dost bordelu a v pondeli rano uz sem cupital na urazovku. Zacala mi odumirat tkan v obvodu cca 2 cm, jakysi podminovani, 3 tydny jsem chodil obden na moc prijemny vyskrabavani, ted 1× tydne s prevazama doma a stale to neni dobry. Takze uz vic jak mesic s tim nesmim nic delat, zadnej sport, jen liju zas ty piva a kynu :))

A o co mi teda jde…az vam nekdo studovanej rekne, ze mate jit na siti byt jen male ranky, tak bezte a nedelejte machry, je to zbytecny, piva neutecou :)

Jo a video jak dementne sem opustil kolo mam tady:

https://www.instagram.com/p/Bag_wc_AhdK/?…

(vloženo 28.11.17)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
TomPub
TomPub

1.12.17 09:11

Dáňa69: tak packu uz ma, jeste jednou diky

bnx: jj, technologie jdou kupredu i timto smerem :))

Reagovat
-b-n-x-
-b-n-x-

30.11.17 23:08

Takhle se dneska zkracují řídítka? :-)

Reagovat
Dáňa69
Dáňa69

30.11.17 16:36

aha, tak uvidis

Reagovat
TomPub
TomPub

30.11.17 15:56

Dáňa69: moc diky za nabidku, napsal jsem mu a pokud to jeste nema poreseny, tak bych ti napsal do zprav. Mam ale pocit, ze to mel trosku rozsklebeny a packa by tam mela vakl…mozna se pletu.

Reagovat
Dáňa69
Dáňa69

30.11.17 15:20

jestli ten kamos chce, tak mu daruju tu brzdovou packu , ja celou brzdu urval a koupil novou celou packu a z tamte jsem samotnou vymontoval

Reagovat
TomPub
TomPub

30.11.17 14:39

iron.hide: to si snad nechci ani predstavit :D

Reagovat
iron.hide
iron.hide

30.11.17 13:40

tompub – predstav si ze by ste zastavili az doma, a medzitym by takto zmizlo cele kolo :D

Reagovat
hubert.d
hubert.d

30.11.17 12:11

Brzda bude v cajku. :oD

Reagovat
Wáclavka
Wáclavka

30.11.17 11:10

to je hustý :-)

Reagovat
TomPub
TomPub

30.11.17 08:36

Nikdy nezapomenu ten smutnej vyraz kamarada, kdyz videl svoje kolo…nasledoval obrovskej vybuch smichu jak vtipne to vypadalo :D A to ty svoje gripy tak miloval, vyhral je v tombole na Nakakat, proste pesek :))

Reagovat
TomPub
TomPub

30.11.17 08:31

Webonaut: cislo bylo neco nad 70, se to vapkou sloupalo, schytalo to kamosovo kolo, druhy na tom lezelo a skoncilo bez jedinyho skrabance, moje poslusne stalo jak melo :)) Videl si to asi na fejsacku.

Pro uspech pridavam foto rezu, foceny s tepem 300, takze kvalita sla stranou :D

Reagovat
Strakááč
Strakááč

29.11.17 22:36

tyk to je mazec.. to bych to řidítko ufiknul v půlce hadice taky a pověsil na zeď na památku.. takovej „průřez“ brzdou :))

Reagovat
Webonaut
Webonaut

29.11.17 20:45

TomPub: Tu fotku s nosičem už jsem někde viděl. Na Instagramu? Tak tos měl smolnej víkend. Jestli jsi měl číslo 7 tak jsme startovali spolu.

Reagovat
Pedro404
Pedro404

29.11.17 20:21

TomPub: Ty vole to mě *****, to je nejvíc:D

Reagovat
iron.hide
iron.hide

29.11.17 16:13

lol tompub paradne obrusene :D

Reagovat
DADMTB
DADMTB

29.11.17 16:10

Ne ne :-)..to nechceš. Jako že se to na tažném sklopilo dolů?

Jinak já to nejel na Sam-ovi…to zabavil mladý:-) jel jsem na tom Haibike, vím je to troufalé:-)

Reagovat
TomPub
TomPub

29.11.17 15:11

Sakra, spatnej cudlik sem klikl :)

Takze fotka tady :)

Hlavne mi ted nepiste hlouposti jak se uchycuji kola na nosic a pod., ja to viiiiiim :D Proste se tam seslo dost promennych a toto je vysledek. Nastesti ty stahovaci pasky co uchycuji kola jsou hodne pevny a tak jsme to za sebou jen tahli (cca 130 km/h, nic nebylo slyset ani videt) nez nas dojel borec a naznacil nam, ze je neco blbe…nechci si domyslet co za nestesti jsem mohl zpusobit, kdyby to spadlo a nekdo to na dalnici do tech kol napral.

Reagovat
TomPub
TomPub

29.11.17 15:06

DADMTB: tak ty sis to taky uzil od zacatku do konce…snad to nebylo posledni enduro, stroj na to mas slusnej :)

Pro me ten vikend byl taky ne jen o te nehode…v ramci blinduracke souteze sem vyhral jednoho CATa, to sem se dovedel v patek v noci, kdyz sme slusne ladili formu na sobotu. V sobotu ta nehodicka a v nedeli po ceste domu se nam na dalnici prihodila takova nemila vec viz. foto.

Reagovat
DADMTB
DADMTB

29.11.17 14:13

Tak na toto Blinduro mám taky na holeni (pravé) památku, jen to bylo tuším na druhé RZ – na takový svážnici s kořeny, dole byla „vapka“ tak jsem si to tlakem vody vyčistil a následně použil slivovici a nálepku kterou jsem strhnul z tyčinky od rychlých cukrů a pokračoval v krasojízdě.(bylo to o nášlap, nic jiného neudělá takovou „hrču“ a rýhu), bolelo to tak že jsem na přejezdech, dle Stravy(je tam několik segmentů ), zajel časy mezi maratonskou elitou:-). Chtěl jsem to mít už hotovo, no šlo mi to jen do kopců, dole kopcem nic moc. No moje první enduro co mne přemluvil mladý – na moje narozeniny. Tu poslední zatáčku jsem projel, ale jen proto, že při nájezdu do ní mezi těmi smrčky, jsem ve stopě našel mobil a bral jej do kapsy, takže jsem se rozjížděl pomaleji. Takže to shrnu, před startem v poslední skupině O jsem našel 500,– Kč a odevzdal moderátorovi, po startu jsem blbec starý začal takovým tempem, že jsem dojel mezi těmi co startovali ráno/dopoledne, bolela mne noha a památku mám stále, našel jsem mobil, taká odevzdal (majitel se našel).

Zanítilo se Ti to asi opravdu až druhý den, je to poučení, po dojetí jsem to taky desinfikoval a vozím sebou Novikov (taková ta zelená desinfekce). On to jednak vyčistí a jednak překryje. Tak snad už to bude v pohodě.

Reagovat
TomPub
TomPub

29.11.17 09:41

freerider159: par veci mi na bajku odeslo, to bahno je dobry svinstvo, aspon sem ted vyuzil prostoj na kompletni repas :)

Dáňa69: to zni dobre, poridim sekundak do vybavy :)

Strakááč: ja driftem trochu jel, ale pak se to tam trosku propadlo jak to navazovalo na cestu, kouslo se mi tam zadni kolo a vystoupil sem…teda takto nejak to tam vidim :) A vydensifikovany to bylo hned jak sem dojel do cile, vecer jsem rozebral autolekarnicku a desinfikoval znovu a opet druhy den rano, pak to jeste oblepil paskou co si lepim dusi apod. na ram, takze to drzelo po celou dobu…jen kdyby to nebylo nacucany tim bahnem :)

Webonaut: tak to sis taky uzil. V nedeli sem ji projel s namornickou rozvahou, sobota me vyskolila :))

Reagovat
Webonaut
Webonaut

29.11.17 08:41

Mám pododobnej zážitek z jarního Blindura, ale s palcem u nohy. V sobotu přepito pivem a rumem v neděli jsem vytáhnul z tretry rozmočenýho oškliváka, a pak krásných 14 dní s ATB a léčbou zánětu, plus další měsíc bez kola.

Tu tvoji zatáčku jsem neděli neudržel už při nájezdu a sjel ji komplet po zádech.

Reagovat
Breakpain
Breakpain

29.11.17 07:22

@iron.hide:

No, to máš easy … já chytil komára nebo nějakou takovou jebku – taky jsem nešel k doktorovi, proč ;-) … Ale po 14 dnech to začalo být divný, teploty, slabost … a u doktorky jsem s tím byl za pět minut 12 … Už jsem se blížil do fáze, kdy možná dojde na amputaci. Takže asi tak – fásnul jsem trojitý antibiotika, první měsíc lžičkování denně, další ob den. Noha nahoře, žádný chození – a můžu Ti říct, jak jsem byl posranej. To tělo bylo tak v hajzlu, že stačilo, aby mi zarostl chlup a začalo to hnisat a nechtělo se to hojit…

Reagovat
atty
atty

29.11.17 00:16

On „čistej průstřel“ do svalu je něco jinýho, než když to jde až do kosti a je to otevřený.

Jsou lidi, co přežili i lešenářskou trubku v hlavě a taky lidi, co nepřežili kousnutí od komára – stačí „blbej faktor“ navíc (infekce, alergie,..) a banální zranění může skončit nohou/rukou v mínusu.

Pes to přežil – neumřel na infekci…? :)

Reagovat
Strakááč
Strakááč

29.11.17 00:11

příště před chlastáním.. po tom, co ti to někde vyčistili.. jsi měl zajít pro autolékarničku.. vydensifikovat a napatlat na polštářky desinfekci a to celý zaobvazovat.. druhej den vyměnit polštářky.. znova vydensifikovat a zavázat obvazem.. :)

Reagovat
iron.hide
iron.hide

29.11.17 00:02

vy ste tu nejake slecinky, ja som mal podobnu dieru v lytku od zubu velkeho psa, a uplne v pohode, ani u doktora som s tym nebol

Reagovat
Georrge
Georrge

28.11.17 23:55

No jo, to znám, naštěstí jen v menším… dokud teče červená, tak je to v pohodě, ta bordel vyplaví. Ale jak si v následujících dnech ránu rozmočíš a něco se ti tam dostane, tak už to tam zůstane a infekce je raz dva. Jak je na tvé situaci vidět, riziko infekce je ve dnech po úrazu možná větší, než při úrazu samotném.

Reagovat
Breakpain
Breakpain

28.11.17 23:27

Měl jsem něco podobného… odepsalo mě to na 3 měsíce… noha nahoře, nechodit :-/… čapnul jsem otravu do štípance od nějaký blechy… hodně debilní náhoda.

Lžičkování bylo velmi výživné, těšil jsem se… první měsíc každý den.

Reagovat
waters
waters

28.11.17 21:22

Lidské tělo je extrémě zranitlné:( Raději si to nepřipouštět jinak by tu bylo prázdno:)

Občas nad tím přemýšlím, ale když sednu na kolo je to pryč… Nejčastěji řeším silnici, bajk si vždy nějak odargumetuji…

Reagovat
bezdratova.sprcha
bezdratova.sprcha

28.11.17 20:58

By mě zajímalo co přesně udělalo takovou džuznu.

Reagovat
Strakááč
Strakááč

28.11.17 20:50

no jo no.. dobrý vědět.. co to může udělat :) nasere to..

měl jsi to prokrosit driftem :D ten na kluzkým kontroluješ totiž víc jak náklon v sajrajtu a nevíš jestli ti to uklozne nebo ne :)

Reagovat
Cemik
Cemik

28.11.17 20:12

Neco podobneho me stalo 3 mesice zivota o berlich, zasit jsem byl hned ale pan primar na urazovce spatne vycistil ranu… Tahali mi pak pul metrove chuchvalce hnisu snad az z nartu :)

Reagovat
Dáňa69
Dáňa69

28.11.17 20:07

jestli se ti neco takoveho stane a vycistis si to, zmackni si kuzi k sobe a zalep sekundakem, nosim ho s sebou furt a dokonale to funguje

Reagovat
freerider159
freerider159

28.11.17 20:03

V tu neděli jsem to jel jen na zadní brzdu, přední byla tak zasekaná že nešla ani páka zmáčknout. Pak jsem to kolo musel celé rozebrat a složit abych ten bordel dostal pryč :-D

Reagovat
freerider159
freerider159

28.11.17 19:58

Jo tak tebe jsem tam viděl, pamatuju si podle placatky na rámu :-D Taky jsem tam letěl rovně no :-D

Reagovat
TomPub
TomPub

28.11.17 19:34

iron.hide: to uz je ale vyssi divci :))

Reagovat
iron.hide
iron.hide

28.11.17 19:25

figur
figur

28.11.17 18:22

Měl jsem skoro to samý. Toto se nešije. Čistí se to (škrabáním) a převazuje. Problém je, že na bérci se to blbě hojí, je tam málo masa a hned kost. Špatně se to prokrvuje a hrozí vznik bércáku. Mně to trvalo cca měsíc než se to zavřelo. Podpořil jsem to wobenzynem, protože z toho bércáku jsem měl docela bobky…

Reagovat
alinceb
alinceb

28.11.17 18:21

@Tulipánek: Mám velké chrániče Astars MOAB. V parku na laně to nějak celý den vydržím, ale šlapat v nich celý den do kopce, tak to ani omylem. A zrovna na Blinduru si nedokážu představit, jak bych ty chrániče po každé RZ sundával a pak zas nasazoval, když jsem byl komplet jako prase.

Reagovat
Wáclavka
Wáclavka

28.11.17 18:02

Kořalkou mazat všude :-)

Reagovat
RADY
RADY

28.11.17 17:54

To vypadá, že sis to udělal o kolo. Pedál nebo něco podobného

Reagovat
TomPub
TomPub

28.11.17 17:52

Tulipanek: vozim poctive vzdy paterak a vetsinou i integralu, tentokrat jsem blembak ale mel :) Tady integrala nebyla treba, zadna zaludnost nebo sutry.

Reagovat
Tulipanek

28.11.17 17:48

alinceb: Ty IXS Cleaver nejsou tak velky a divil by ses ale i celodenni vylet s nima zvladnu, jinak mam taky obyc kolena na XC jezdeni a nestezuju si :)

Reagovat
Tulipanek

28.11.17 17:47

TomPub: Ok, BERU ZPET :) ja myslel ze jsi byl jako vetsina co zavodi enduro a tyhlety veci, kdy maji jen chranice kolen a malej klembak na hlave :)))

Reagovat
alinceb
alinceb

28.11.17 17:46

@Tulipánek: To je rada jak noha. Chtěl bych tě vidět, jak šlapeš 45km/1300vm ve velkých chráničích, navíc v takových sračkách, že je na tobě úplně komplet včechno (vč. chráničů) durch…

Reagovat
TomPub
TomPub

28.11.17 17:41

TJK: vubec nevim o co, opustil sem to tak ladne, ze sem si niceho nevsiml :) Jo no, ta nedele byla dost libova :)

Reagovat
TJK
TJK

28.11.17 17:39

cim sis to udelal? to nevypadlo nija hrozny? jinak za normalnich okolnosti by to imho bylo gut.. desinfekce, obvaz a dobry.. jenze ta nedele v tech srackach kamarade.. to bylo peklo… machal vsechny veci v sudu s vodu 2× a vsechno pral v pracce 3× nez to bylo cisty.. takze ten bordel a sracky sis do ty nohy fakt natah v nedeli :-)

Reagovat
TomPub
TomPub

28.11.17 17:39

konarider1: tak sem to posral :D

Reagovat
TomPub
TomPub

28.11.17 17:38

Tulipanek: to je hloupost, proste sem spadl nejak smolne, budes mich chranic na celou holen, vyletis a roztrhas si o neco lytko…proste nikdy nevis. Navic vozim tyto leaty a ty jsou na holeni delsi jak ty co ma vetsina zavodicich, proste to byl smolik pacholik :)

Reagovat
konarider1
konarider1

28.11.17 17:35

ale on myslel kořalku do rány, ne do tlamy :-D

Reagovat
Tulipanek

28.11.17 17:33

Mas nosit dostatecne chranice, nejlepe holene + kolena v jednom. :-) Od te doby co mam ty chranice tyto https://www.koloshop.cz/…i-cerne.html tak mam klid na dusi a nemusim se uz moc bat ze by me potkalo neco podobnyho jako se stalo Tobe :-) PS: Chranicu neni nikdy dost ;-)

Reagovat
TomPub
TomPub

28.11.17 17:30

Taky byla :)

Reagovat
Wáclavka
Wáclavka

28.11.17 17:29

To chtělo kořalku :-)

Reagovat

Další galerie z kategorie

carlyno 8
ZdePi 17
oNo1 23
MuFF01 27
milanfiala 31
gerrard 3