Tip na brigádu

Přidat foto

Koukám, že ten vekslák, kterej prosadil šmírování a udávání v novým k tomu už spustil i doprovodné služby.

Každopádně jestli umíte poskládat různě barevný písmenka vedle sebe, tak se u něj určitě taky přihlašte o nějaký drobný. My to pak rádi z daní zaplatíme:)))

https://www.novinky.cz/…o-tisic.html

(vloženo 29.8.17)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
tromboonen
tromboonen

20.9.17 15:55

Pro váhající a přemýšlející:

Dneska se ke mně dostalo tohle https://volebnikalkulacka.cz/?…

Sice tam jsou občas dost návodné otázky směřující to ke konkrétní straně (nejvíc asi k zeleným, kteří dost lidem vč. mě vyšli nahoře i když o nich neuvažujou) a občas vyjde pořádný úlet, ale dost informativní…

V seznamu výsledků po kliknutí na logo strany se zobrazí detailně shoda nebo neshoda pro každou otázku, včetně komentářů od strany (no teda ty tam maj smysluplně skoro jen Piráti, holt kluci od IT), doporučuju, poučné… a zas o kousek víc o nich uvažuju, mimo jiné proto, kolik známých a zdánlivě s nimi nekompatibilních to má nejen podle tohoto podobně…

Reagovat
Trepifajxl

4.9.17 15:02

tak k mému dotazu tu asi již nic kloudného nepadne, resp. zapadne v „názorech“ těch, kteří nebyli tázáni, každopádně děkuji všem, kteří se smysluplně vyjádřili (snas, tromboonen, kandík, romanH, MirosPirkos, HonzaRez, Mnemonic) a trochu mi potvrdili zatím jen předpoklad, že jít proti Babišovi volbou Pirátů nemusí být úplně od věci

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

4.9.17 11:42

tromboonen: Tak to je fajn že nic nevíš či si nic nezjištuješ. Hlavně že musíme zastavit Babiše. To je jako v té pohádce co. Zničit krtka.

Reagovat
tromboonen
tromboonen

3.9.17 21:04

GDPR jsem dopodrobna nezkoumal, ale ty osobní informace a jejich přeposílání a přeprodávání zas tak super věc není, chápů, že to může přinýst problémy třeba eshopům, ale ve srovnání s EET je to prkotina a co se týká jednotlivejch lidí jako Tebe a mě, řek bych že čím míň dat o nás nasbíraj, tím líp, myslel jsem, že jseš proti Orwelizaci?

Re odzbrojení: my jsme jako společnost ozbrojení? Já pořád doufám, že ne, nechci aby tady měl kvért každej pošuk jako v Emerice, kde dost těch pošuků postřelí jejich vlastní děti atd., o množství lidí zastřelenejch jen tak ani nemluvě… Tady se asi neshodnem, jestli se nepletu, tak pokud chce někdo u nás vlastnit zbraň, musí splnit nějaký podmínky (tomu teda fandím maximálně), a tahle EU věc se týká omezení zbraní co jsou „víc nebezpečný“, jako že střílej víc a častějc? S tím nemám problém, fakt nevidím důvod, proč něco takovýho tady vlastnit jako civilista, natož tak nosit u sebe, statistiky mluví jasně, čím víc zbraní, tím víc průserů… ale celkově to není o „odzbrojování“, jak se nám znaží namluvit ta paní z Prahy 2, co se fotí s kvérem v šatečkách, nebo Chovanec, ale spíš o nějaké rozumné kontrole, s tím já osobně nemám problém, a koneckonců jestli to v tom EP schválili, tak to musí být výsledkem nějakého kompromisu… a neříkal tady někdo, že EU jde na ruku korporacím? Gun lobby v Emerice je jedna velká korporace, i u nás se snaží, ten kalendář s paní v šatičkách tuším tlačila asociace výrobců zbraní, kdyby šla EU na ruku korporacím, tak by naopak tlačili zbraně každýmu bez rozdílu a bez jakýhokoli omezení, a navíc vývoz kamkoli do světa atd.

Meanwhile nám Babišovci dneska představili program… skoro poprvý, co doufám, že nějaká strana kromě Komoušů svýmu programu nedostojí ani do prvního bodu…

Tak zpět k diskusi o Burešovi a jak jej zastavit.

Reagovat
DoomHammer

3.9.17 09:27

GDPR?

Snahy o odzbrojení společnosti?

Reagovat
tromboonen
tromboonen

2.9.17 21:49

Ty máš taky problémy s určením pohlaví jako číslovka? :)

Zas nesmíš věřit všemu co se kde napíše, mě jako velkej bratr připadá spíš to, co pomalu a nenápadně zavádí Bureš, Zemák a spol… proti tomu nás jednou může EU ubránit, a že tam občas nějací levičáci o něčem žvaněj? A co, pokud je to totální kravina, tak jim to pravičáci zatrhnou… Frantící jsou leví jak šavle, nikdo tam moc nepracuje, vyhodit někoho z práce když se fláká skoro nejde, odbory silnější než celý zbytek státu, a co? V EU jsou jenom jedni z 27, maximálně si tím snižují výkonnost.

Dej příklad něčeho, co v poslední době prosadili zlí levičáci z EU a co je jako Orwell

Reagovat
DoomHammer

2.9.17 21:29

no když myslíte, co bych vám to vyvracela

on je rozdíl mezi ekonomicky spolupracující Evropou (kdysi EHS) a politicky zmrzačenou Evropou vedenou bandou levicových sociálních inženýrů, kteří Orwella a jeho 1984 považují za manuál

Reagovat
tromboonen
tromboonen

2.9.17 18:50

Snas: asi tak…

Doom, OK, když nemáš rád konstatování faktu (rozhodně jsem to nemyslel jako poraženectví, ale fakt je, že nikdy nebudeme tahounem Evropy nebo světa i kdybychom na tom byli sebelíp), tak jinak: naprostá většina odvětví, kde se něco vyrábí (i když jde o složitý a konečný výrobek, ne jen smontování nějakého dílčího celku), používá součástky, nebo třeba i spojovací materiál atd. od výrobce XY, který je málokdy místní, možná občas maj místní zastoupení, ale spíš se takový věci (soušástky) dodávaj přímo od výrobce. Dneska všechny výroby jedou na „just in time“ dodávky, nejmarkantnější je to v auto průmyslu, věci se objednávaj podle toho, co je potřeba, velmi málo se drží skladem, díly přijedou doslova na poslední chvíli a jdou rovnou na pás, žádné překládáná a skladování… a jak by to asi dopadlo, kdyby takové dodávky chodily přes celní sklad? Jestli jsi někdy řešil proclení něčeho ze země mimo EU, tak nemůžeš tvrdit, že bychom bez společného trhu mohli fungovat, zrovna my, kteří převážne montujeme z dovezených součástek a pak to co jsme smontovali odvezem do Německa (občas i někam jinam)… to by byla okamžitá smrt a bohužel si nedělám iluze, že se zaměření naší ekonomiky v dohledné době radikálně změní, a i kdyby jo, takových výrob tady bude pořád dost. Ta situace by byla stejná, i kdybychom byli dvakrát větší než Německo a třikrát líp nám to šlapalo, v dnešním světě je izolacionismus šílenost.

Reagovat
Tomínos
Tomínos

2.9.17 15:06

Snas89, tromboonen: +1

Reagovat
snas89
snas89

2.9.17 08:45

Ne. Jsme nejvetsi narod na svete. Mame tu samyho genialniho inzenyra (jen tak mimochodem rakousko prihlasuje kazdy rok cca 50× vic patentu nez my). Vasil Klausu nas dotahl na uroven nemecka a my diky nemu mame stejny plat jako nemci. Nase politika je trendem pro cely svet a prezident je tak pretizeny ze nevi na jaky zahranicni pozvani driv jet. Nase politiky kazdy den cituji svetova media a berou si z nich priklad. Veskere zisky z prumyslu jdou zpet jako investice do rozvoje statu. Nas trh je naprosto sobestacny a vzdelavani mame nejlepsi v evrope. Ne. Na svete. A jeste nasi genialni politici kazdy rok prozretelne meni koncepci skol aby ten naskok rostl kazdym mesicem.

Vzdycky kdyz me v bance obsluhuje osoba s vs titulem me to neskonale hreje na srdci. Je samozrejme ze stredoskolak by ulozit penize nezvladl. Nase spolecnost ma natolik rozvinutou socialni uroven ze je to tu raj na zemi.

Kde muzu podepsat nejaky papir at nam ti nackove z eu nic nenarizujou. My tu mame raj a nechceme tady zadny privandrovalce a cmoudy. Nedejboze kdyz jsou casto vzdelanejsi nez my. A zadny mesity! Pro tech 20 cmoudu co tady mame prijatych je to stejne skoda penez. My to radsi davame na capy tak nam do toho nekecejte!

Reagovat
DoomHammer

1.9.17 22:15

Poraženecké řeči o tom, jak jsme malí a slabí, mám fakt moc rád. Takové totiž považuju za levnou argumentaci :).

Reagovat
tromboonen
tromboonen

1.9.17 22:12

Tak jestli volil tak to je fajn…

Doom, nic, ani se mi pro ně a s jejich dokumenty nechce dělat, ale to nic nemění na tom, že je to fungující a nejen pro bás, ale jak se ukazuje i pro UK dobrá věc, sorry, už mlčím, ale není od věci si o tom zjistit něco víc, než propadnu takové té levné argumentaci, mě je fakt u zadku kolik pseudoproblémů Brusel přinese, i kdyby jich bylo násobně víc, jako že většina těch provařenejch byla hoax, i kdybychom platioli víc než dostanem (což teda ani náhodou), jsme zemička, jejíž ekonomika (když zrovna funguje) je založená na exportu (přičemž velká část těch součástek, co se pak vyvezou v nějakém celku, se předtím musí přivízt… neříkám, že schvaluju abychom byli montovna, ale funguje to stejně i na vyšší úrovni, kde se prodává věc s přidasnou hodnotou, prostě nik´do dneska nechce řešit, jestli se mu vyplatí nebo nevyplatí dovoz), podívej se jak tady všichni nakupujem bajky nebo díly z Německa, UK, jediná brzda je shipping, ale že bychom platili clo? Za každou číčovinu? Myslíš, že by to pak bylo lepší, a nejde jen o bajky, což je „luxus“, většina věcí denní spotřeby je ze zahraničí (zas neříkám, že je to vždy výhra a nejsem pro tupé popojíždění kamiony tam a zpět), ale pro podnikání a ekonomiku prostě společný trh funguje, fakt si nedovedu představit, že bych dneska řešil nějaký problémy s dovozen/vývozem, platbami, smlouvami, DPH, zdaněním a já nevím co jen kvůli tomu, že klient je někde „v jiné zemi“, na to si tady fakt nepotřebujem hrát, a když začnem, tak půjdem do kopru, a to o hodně rychleji než UK.

Reagovat
Kire
Kire

1.9.17 21:48

@tromboonen Volil. Mně třeba stačí, ze struktury EU nejsou v klasickém uspořádání mocí. Ale celá věc je na dlouhou debatu a nemá smysl ji vést zde.

Reagovat
DoomHammer

1.9.17 21:25

Kolik ti za tu proevropskou masírku platí? Nebo tomu fakt věříš?

Reagovat
tromboonen
tromboonen

1.9.17 20:20

Kire: A jestlipak volíš do EU parlamentu? Je fakt, že jsme menší země, ale ti poslanci se spojují napříč zeměmi, levice v západních zemích není to, co levice u nás… konají bez mandátu svých voličů? No někdo je tam zvolil, za čtyři roky je nezvolí kdyby dělali něco co voliči nechtěj, i když v mnoha zemích je to jako u nás, o volby do EP nezájem a o dění v EP taky, i tak, mandát mají a navíc proti všemu, co navrhnou, může jít kdokoli z dalších 27 zemí, takže až tak beznadějný to nebude… to s těmi nadnárodními korporacemi nechápu, asi Ti vypadla nějaká spojka, jestli myslíš, že jednají bez mandátu korporace/cí, tak to je snad dobře, jestli myslíš, že naopak korporace EP ovládají, tak to je jak z parlamentních listů… co třeba ten roaming – nejsou snad operátoři nadnárodní korporace s obrovskými zisky? Nadělali něco proti tomu? Ditto jakékoli nařízení proti zdraví ohrožujícím látkám, kurvení a plundrování zdrojů, fakt tam moc příkladů. kdy by EP šel na ruku korporacím nevidím.

Naše měna je s Eurem svázaná už roky, ekonomicky jsme závislí na Německu, ty kecy politiků o koruně jsou trapný, na Slovensku do toho šli tvrdě a dneska jsou na tom líp, než my. Krátkodobé ekonomické nevýhody vystoupení UK? Tomu už nevěří ani vyjednavači Brexitu, ale třeba máš pravdu, já co vidím tak neustáloe ustupujou a dopadne to pravděpodobně nějakým šul nul vycouváním.

Že jsou lidi nespokojený je jedna věc, řeči se vedou, 1) EU se může měnit a taky se neustále mění, původně to byl spolek pár zemí, soustřeďující se na uhlí a ocel a 2) Nic lepšího tady faklt není a ty obrovské „nevýhody“ zas tak obrovské nejsou, když nepodlehneš prvoplánovým informacím, naproti tomu výhody jsou dost nesporné, ale nechme toho.

Reagovat
Kire
Kire

1.9.17 14:25

EU ale není již jen ekonomomickým, nýbrž hlavně politickým svazkem, který ovládají zejména velké státy, kariérní politici povětšinou ultralevicového charakteru hrající si na sociální inženýry a konající zcela bez jakéhokoli mandátu od svých voličů a nadnárodní korporace. A mj. i proto je debata o členství v EU na místě a zcela legitimní, např. zda převáží (krátkodobé – tak to bude v UK) ekonomické nevýhody vystoupení, zda převáží výhody předávání práv do EU, zda opravdu ještě chceme být bez možnosti řízení vlastsní měnové politiky (po přijetí eura) atd., těch témat je mnoho.

Jezdím hodně po Evropě a se současnou podobou EU je mezi těmi, s kým mluvím, spíše nespokojenost. Pokud se EU nezmění, nebude dle mého mít dlouhého trvání.

Reagovat
MnemonicJ
MnemonicJ

1.9.17 14:19

no a asi by se slušelo dodat, že iniciátoři Brexitu a největší odpůrci EU se z výsledku referenda pos.ali a místo, aby začali situaci nějak řešit, tak stáhli ocasy a hodili to na někoho jinýho. Kde jsou ty silný slova a hlavně lidi, co je vypouštěli v médiích… Jak píše tromboonen, EU má svoje chyby, ale do médií se dostanou jen kecy a křivejch banánech a podobný bláboly, protože úroveň čtenářů Novinek, Blesků a kdo ví čeho ještě, je tam kde je. Nicméně uržet takovej moloch nebude žádná sranda a hlavně u nás je myslím hodně mimo mísu si stěžovat, protože sem tečou slušný prachy. To jak se s nima nakládá a že jdou do kapes Burešovi a jemu podobným, to už je věc jiná.

Reagovat
DoomHammer

1.9.17 14:13

Tak nevím, jestli tu sypete europozitivní populismus nebo FUD…

Reagovat
snas89
snas89

1.9.17 13:59

Já bych k té slohovce a některými tolik vychvalovanýho brexitu:

  • lidi opravdu volili z nasranosti a kdyby si uvědomili důsledky volby, byla by účast větší a rozhodně s jiným výsledkem
  • je známo že ve volbě v podstatě rozhodli ******** důchodci, horlivá mládež a.....medián společnosti, který nešel k volbám
  • během kampaně za brexit bulvární denníky o eu hodně lhaly a noviny dost často vypadaly jak v německu ve 30. letech a u nás v 50.
  • okamžitě po výsledku voleb VŠECHNY automobilky vyrábějící v UK stoply veškeré investice
  • finanční centrum v londýně se přesune zřejmě do frankfurtu a s tím odhadem 20 000 – 100 000 pracovních míst (!) počítáno jak pro finanční tak služební sektor

celkově vzato: v uk stoupla nasranost společnosti, vyhrocené vztahy k venku a náckovské manýry, desetitisíce pracovních míst jsou v ohrožení

Fakt nechápu, jak někdo něco podbnýho chce i v čr a udělat tady babišovo. (či jakýhokoliv kmotrovo).

Reagovat
tromboonen
tromboonen

1.9.17 13:37

Sakra, sorry za slohovku hodnou číslovky, ale nějak mě to nadzvedlo, koho urazí dýlka, ať to nečte :)

Reagovat
tromboonen
tromboonen

1.9.17 13:36

RomanH: sorry, to fakt ne, to je propaganda s tou zlou EU co nám zakazuje hranolky a vysavače… hele EU není zdaleka dokonalá, narozdíl od Blesku a Parlamentních listů o tom vím z různých jejích dokumentů, kterejma se občas musím prokousávat, ale na to sere pes, pro ekonomiku, bezpečnost, normální život, možnost pracovat a žít kdekoli v Evropě, posledně telefonovat zadarmo/za svůj tarif kdekoli v EU = i když si to místní operátorský zloději ***** nepřáli, prostě ta pozitiva DALeko PŘEVÁŽÍ NEGATIVA, z kterých většina je stejně propaganda, já hodně žeru Anglii, nějaký čas jsem tam studoval a žil, mám tam spoustu kamarádů a pracovních kontaktů a co se tam dějě od Brexitu je šílenost. Většina pro to volila „z nasranosti“, ani nevěděli co to přinese, chtěli jen dát za vyučenou „těm šíbrům z klasických politických stran“. Farage a ti co nastoupili po Brexitu do Konzervativců (Johnson a May) jsou absolutní amatéři, Libra šla do kytek a ekonomika půjde taky, jestli to dokončí, ale vypadá to, že z toho oni sami chtějí vycouvat nebo „jako vystoupit“ ale vlastně zůstat…

A to se bavíme o ostrovní říši, která ani předtím EU moc nežrala, měnu měli vlastní, politiku taky, výhody z volného obchopdu měli, nějaká migrace, ať jsou nebo nejsou v EU bude zhruba stejná, prostě populisti kvákali a dav tomu uvěřil… My jsme malá zamička uprostřed Evropy, totálně svázaná se sousedy, hlavně Německem, z EU máme násobně větší výhody než UK a nepřispíváme skoro nijak, respektive teče to k nám a od náís jen kritický kecy a podrazy. Na hradě je magor koupenej Putinem a Čínou, Bureš když bude mít většinu mu půjde na ruku a budou utahovat šrouby… Vystoupit v takové situaci nebo o tom jen mluvit je debilita, to by nebyla jen ekonomická, ale i bezpečnostní sebevražda, za chvíli bychom tu měli Karlovarskou Separatistickou Republiku a nezištnou pomoc ruských vojáků „na dovolený“… to fakt nejde tohleto, ty kecy o škodlivosti EU jsou čirý populismus, to my zneužíváme dotace jako Bureš, my aplikujeme nařízení horlivěji než Brusel, kdyby náš stát fungoval tak „blbě“ jako EU, tak jsme za vodou… EU je strašnej moloch, člověk se musí smát jak tam věci probíhaj, ale výsledky jsou, ne že ne. Narozdíl od našeho státu.

Si vem jenom ty blbý mobilní telefony – u nás si operátoři koupili pár politiků, jedni znemožnili další licence, jiný zavřeli oči nad kartelem, a jeden rovnou řek, že roaming je pro elity a český člověk levný volání nepotřebuje, natož tak data, jsme skoro nejdražší v Evropě… a EU mezitím vklidu zruší veškerý prachy navíc za roaming a je to, operátoři sklapnou a musej se přizpůsobit. Je to relativně prkotina, ale tak je to i s jinými věcmi, kromě pitchovin (který ale většinou bejvaj médii nafouknutý) tam řešej celkem rozumný věci a většinou k něčemu dojdou, může to být ovlivněno něčími zájmy, ale jak je tam těch zemí hodně, nikdy to není totální ojeb, a bojoivat proti tomu kvůli nějakejm pověstem z médií, které se nakonec většinou ukážou jako přehnané, je prostě blbost, skákání na lp těm, co si tady chtěj pěstovat ty malý kšeftíky a korýtka..

Jestli někdo zarazí Babiše před volbama, tak to bude OLAF (EU kontroloa dotací), jeho lidi to vyšetřování vyloženě mařej (něco o tom vím), hrajou o čas jako každej gauner u soudu, ale nemůžou jej ovlivnit, narozdíl od našich „orgánů“ … ani jako pojistka proti Babišům nebo třeba tomu co se děje v Polsku, neřkuli na Ukrajině, vám EU nevoní? Proti tomu jsou nějaký pseudo sprasený regulace fakt sranda.

Ty kecy proti EU jsou opravdu čirý populismus, každej, kdo o tom ví víc než to co se píše v některých médiích a co říkaj někteří politici to musí vidět. Je to začarovanej kruch, politici nadávaj na EU, protože je to mezi voliči populární, dokonce sami manipulují s fakty aby byl Brusel „zlej“ a měli se na koho vymlouvat, že něco nejde…

Dyť je to úplně jasný, každej, kdo pamatuje výjezdní doložky a dráty na hranicích (nebo si o tom přečte) musí přece uznat, že dneska ‚jedu kamkoli po EU s občankou‘ a dokonce můžu tam kdekoli legálně pracovat, nebo mít zdravotní péči a třeba pobírat důchod, proti tomu jsou nějaký křivý banány a pseudo kauzy přece prkotina.

UK vypadá, že z toho vypadne, oni sami jsou z toho ********, včetně těch magorů, co volili pro, najednou se jim nelíbí, že už pro ně nejsou vily ve Španělsku tak levný a taky tam nebudou moct bydlet se vším komfortem jako kdyby byli doma… mě je to celkem u zadku, těch pár klientů co tam mám oželím, že mi platěj míň protože Libra je skoro jako Euro taky, ale normálně už tam začínaj útoky na cizince, lidi se odtamtud stěhujou, syn tam asi na školu nepojede, prostě totální fail, počítám, že z toho nějak vycouvaj, ale my bychom to měli brát jako velké varování, fakt se nevyplatí dělat si na tom politickou kariéru, ty největší propagátoři Brexitu byli nejvíc překvapený a vyděšený, že to vyšlo, sami to dělali více méně jen pro populistické hlasy, my jsme ve srovnání s UK ve stokrát horší situiaci (myšleno byli bychom kdybychom šli pryč) a ve stokrát lepší když tam zůstanem, to fakt nejde přehlídnout.

Sorry za off topic, ale on to zas až tak off topic není, tohle je jedno z největších témat a skákat na špek populistům se hrubě nevyplatí. Je jedno, kdy s tím kdo vylezl, nejen u Svobodných o tom remcaj odjakživa, ale právě že u ostatních stran zatím vždycky převládlo pragmatické křídlo, to je důvod, proč „tradiční strany“ jsou i s šíbrama (žabařema oproti Babišovi) lepší než jednorázové projekty a oportunisti = a Svobodní, sorry, musím to napsat, mi v tomto a nejn v tomto jako oportunisti připadaj, prostě podobný rádobynázory jako Farage a UKIP, jen populismus.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

1.9.17 12:05

Takže volit Zelené, novodobé komunisty. A pak že Babiš je zlo a volí ho jen lopaty.

Reagovat
RomanH
RomanH

1.9.17 12:02

To Tromboonen :

Jenze oni to tak maji od pocatku, nevylezli s tim az v posledni dobe.

Orientace na zapad (NATO), referendum vystupu z EU (podle me hodne legitimni vec, protoze po Lisabonu to uz neni takova EU, o jake se hlasovalo), a opravdu pravicova politika (mensi dane, vetsi svoboda obcana, ale take jeho vetsi zodpovednost za sebe sama).

Reagovat
DoomHammer

1.9.17 11:49

OK, soráč

logo je hnusné, EET je na postavení ke zdi po stránce nápadu i implementace, účtenkovka to všechno jen korunuje. hanba!

Reagovat
snas89
snas89

1.9.17 11:47

všem kromě jirl: když na ty jeho výplody nebudeme reagovat tak ho to přestane bavit a půjde si dělt agitku někam jinam:)

tromboonen/do­omhamer/mnemo­nic: kluci neodbíhejte od tématu vlákna: sračka účelovka, anofert

takže se tady moc nechci účastnit rozhádání bloku proti ano:)

Taky si myslím, že svobodní jsou populisti. Ale ty má každá strana.

I přes výtky vůči EU jsem rád za to, že v tom jsme a problémy dotací, evropskýho parlamentu apod. vidím ve výsledku jako hodně malou daň za to, že už tu skoro 70 let nebyla válka.

V první řadě pojďme zastavit ten nejtížívější morální hnus: nácky, fašouny, komunisty, psychopaty (bureš, sládek, pitomio, konvička) a pak teprve až řešme detaily.

Reagovat
DoomHammer

1.9.17 11:39

jj, já volím SPD já vím proč SPD… Olivie a Jenda Žižkovi forever :)

@tromboonen, taky jsem *******, taky chci pryč z EU.

Reagovat
jIrI___
jIrI___

1.9.17 11:28

Volme život beze strachu a bez utlačování, život kdy nebude součástí každodenního života znásilnění našich matek, žen, přítelkyní a dětí, život, kdy se otcové vrátí z práce živí a zdraví, život, kdy si budeme moci beze strachu sednout do center měst a obdivovat jejich nádheru vytvořenou našimi předky, volme SPD Tomia Okamury!

Reagovat
tromboonen
tromboonen

1.9.17 11:14

Mnemonic: Jo, nejsem z IT, ale stačí se podívat na jakýkoli IT projekt ve státní nebo regionální sféře a je jasný, že horší to bejt nemůže, i kdyby se soustředili jen na tohle tak udělaj dobrou věc, a jako bonus můžou pomoct a anti AB koalicí. Jestli bude dost mladejch, kteří se na volby nevyprdnou, tak můžou mít šanci, zaznamenal jsem dost lidí mýho věku v okolí, co o nich taky uvažujou.

Reagovat
tromboonen
tromboonen

1.9.17 11:09

No mě osobně stačí fakt, že obdivujou toho kreténa Farage a že chtěj pryč z EU, i jiný perly jsem zaznamenal, ale tohle bohatě stačí.

Reagovat
DoomHammer

1.9.17 10:43

Sorry, ale Svobodní jsou populisti, malinko rozumnější než Pitomio, ale stejný zrno = teď si s velkou slávou pozvali do Prahy Nigela Farage – a co ten nadělal v UK za ******* už dneska vědí všichni, toho bych se tady dožít nechtěl.

argumentace by nebyla?

Reagovat
MnemonicJ
MnemonicJ

1.9.17 10:38

když už tady ten dotaz padl, tak osobně to vidím na Piráty.Vzhledem k tomu, že jsem z IT, tak mi je spusta věcí, který prosazujou docela blízká. Navíc mají (dle máho názoru) reálnej pohled na současnej svět a nebojí se postavit institucím jako je třeba OSA a nebojí se jít do sporů, pokud si za svou věcí stojí. Jak bylo řečeno, tak v regiální politice se docela chytili, tak proč jim nedat šanci.

Reagovat
tromboonen
tromboonen

1.9.17 10:38

Sorry, ale Svobodní jsou populisti, malinko rozumnější než Pitomio, ale stejný zrno = teď si s velkou slávou pozvali do Prahy Nigela Farage – a co ten nadělal v UK za ******* už dneska vědí všichni, toho bych se tady dožít nechtěl.

A ty argumenty „tradiční strany/politici“ jsou všichni stejná pakáž, všichni namočení atd. – to jsou přece přesně slova Babišových PR pisálků a Vy jim na to skáčete, je hezký, že jej alespoň nechcete volit, ale tím, že na to přistupujete a chováte se podle toho, Babišovi výrazně pomáháte… Jo, v tradičních stranách se tradičně najdou politici co si něco přihrajou, ale taky za to většina z nich šla od válu – časem. Ve srovnání s Babišovými machinacemi to byly vyloženě drobný a ty strany mají nějakou demokratickou strukturu, vždycky je tam nějaká opozice a jakmile má jeden takovej problém, začnou po něm jít i spolustranící… to se u Babiše nestane, má tam samé koupené lidi a strana je jeho firma. A pokud bude mít většinu a na hrad dotlačí Ovara, tak se budou snažit rozpustit senát, zmenšit parlament atd. a zakonzervovat se u moci jako Putin a spol.

V takové situaci skákat na ty jejich řeči že „tradiční strany jsou špatné“ je blbost. Ty „netradiční“ projekty jsou vždy účelově sestavené habaďůry nějakých zákulisních zbohatlíků, od VV přes Babiše až po Robejškovu partu – prostě z principu nemůžou v politice nic dobrého přinést, ano, změnu, ale jakmile se tam dostanou, je čas splatit dluh zbohatlíkovi nebo sám sobě.

V těch tradičních stranách ´maj alespoň nějaký program a v každé straně jsou nějací rozumní lidi, já nějaké vidím i v ODS (ale pod VKM je celé směřování strany nahovno), dokonce i u socanů nebo lidovců (ani jedny bych nevolil, ale rozumní lidi tam jsou), ditto v TOP, prostě vybrat stranu na své straně spektra co je mi nejbližší programem a zakroužkovat ty rozumné lidi, tím dostanou větší vliv a strana půjde tím lepším směrem. Vymlouvat se na to, že „jsou to všichni šíbři“ a volit nějaké pseudostrany je opravdu voda na mlýn Bureše.

Reagovat
DoomHammer

1.9.17 10:30

Ad volby, já tam zas hodím Svobodné. Statistiky o tom, že mají pod 5 %, jsou mi ukradené. Pokud si každý řekne, že je zbytečné volit malou stranu, která nemá šanci dostat se „tam“, potom ty zmrdy, kteří se roky drží u koryt, nikdy nevyměníme.

Reagovat
snas89
snas89

1.9.17 10:15

snas89
snas89

1.9.17 09:54

Miros píše:

Ale po pravicových myšlenkách není poptávka. Lidi místo toho aby jim někdo něco nevzal na daních slyší na to, lze jim někdo něco z daní dá.

Ale já s tím úplně nesouhlasím.

1: na pravicové myšlenky slyší lidí spousta, jenže vždycky se to hrotí a skončí to u nácků a fašounů jako Okamura, Sládek, Chovanec, Černochová. Ostatně tohle se jim stalo na slovensku a mají najendou kotlebu v parlamentu

2: já si mylsím, že je úplně v pořádku, že platíme daně. v nějakým prostoru žijeme a z nečeho ten prostor musí fungovat.

a klidně bych i souhlasil s tím, ať jsou velký

ale v ten moment ať na ten systém není napojený sytém kmotrů a stát do puntíku plní strategický poslání.

Navíc z USA a UK přichází jednoznačné důkazy, že rozprodat zdravotní, sociální systém a infrasrtrukturu stojí stát (a lidi v něm) daleko víc, než kdyby to bylo státní.

Reagovat
snas89
snas89

1.9.17 09:45

Honza: Bursík je už dávno mimo zelený a je v koalici s topkou.

Teď působí daleko ucelěnji a pro mě uvěřitelněji.

Nemáš se za co stydět a přiznávat.

I ta ovarová hlava mi ve druhým kole přišla jako menší zlo (kvůli kalouskovi).

Roman: ano, všichni tu řešíme nejmenší zlo a jenom agro ovce jsou nadšený z toho, že ano, že bude líp.

Koneckonců jim tohle i závidím:)))

Reagovat
RomanH
RomanH

1.9.17 09:44

A prave pod clankem v diskuzi se vetsina lidi divi, jak se treba mohou pretahovat Zeleni se Svobodnymi. Vzdyt to je programove uplne mimo. To asi tak k pruzkumum.

Reagovat
Trepifajxl

1.9.17 09:20

tak zrovna zde jsou zmínění Piráti i Zelení

https://www.seznam.cz/…-stran-36445?…

Reagovat
HonzaRez
HonzaRez

1.9.17 09:05

Souzi, klidně se přiznám, že jsem před lety volil Zelené idioty v čele s uprchlým trestancem Bursíkem a taktéž senilního Ovara. Inu, šlápněte mi do výpletu…

Ale ze současných soudruhů jsou pro mě nevolitelní všichni, všichni si namastili kapsy a namočili se do nerůznjěších průserů, ať je to Sralbotka, Orálek, Kradousek, Tupolánek, Langr… O komančích netřeba mluvit…

Za mě je bezpodmínečně nutné vytvořit rovnováhu těm namočeným a to těmi, kteří se ještě nenamočili. Proto přemýšlejte o malých stranách a proboha neobhajujte si staré hajzly. Už pár let tlačím Piráty, ač jsou tam magoři, dredaři nebo vyhulenci, jsou tam hlavně lidi, kteří aspoň něčemu rozumějí…

Reagovat
RomanH
RomanH

1.9.17 08:54

Tak volit urcite ano, vzdy to bude o nejakem kompromisu. Me docela mrzi, ze spousta lidi nadava na soucasne velke strany, ale pak jim tam hlas ve strachu (ovlivneni pruzkumy na objednavku) zase hodi. Takto se nic nezmeni. Alespon si nebudu vycitat, ze jsem to nezkusil.

Reagovat
Trepifajxl

1.9.17 08:47

Miros: ano, průzkumy jsou největší manipulací voleb, ale bez ohledu na to stále zůstává fakt, že hlas určitým stranám propadne a proti Babišovi pak nic nezmůže

pokud volíš stranu, která se nedostane do Parlamentu a tvrdíš pak, že se nemusíš za sebe stydět, je to alibismus, protože taková strana nedostala šanci se nějak projevit a ty nemůžeš vědět, jestli by ses styděl nebo ne

Reagovat
Trepifajxl

1.9.17 08:44

RomanH: pak se ale dostaneš do situace, že nebudeš volit nikoho nebo stranu, jejíž hlas propadne, já to tak taky praktikoval, jenže teď se ptám, koho volit, aby můj hlas volil proti Babišovi?

plně se neztotožním s nikým a pak mi zbývá ta cesta menšího zla

nebo zůstat po staru stranou, jenže má pak člověk právo nadávat na výsledek?

Reagovat
MirosPikos
MirosPikos

1.9.17 08:26

Svobodní pod 5? Ano průzkumy to říkají. Průzkumy jsou největší manipulací voleb. Lidi si přesně řeknou, že bude jejich hlas hlasem zahozeným a tak to radši dají jinému, který má v průzkumu přes 5 %. Já osobně volím tak, abych se nemusel za sebe stydět. Třeba prezidentský volby, tam nebylo koho volit a dodnes jsem rád, že jsem nedal hlas ani jednomu ze dvou mizerných kandidátů.

Reagovat
RomanH
RomanH

1.9.17 08:25

Tak podle pruzkumu se take nemeli dostat do Evropskeho parlamentu. Je videt, ze jim schvalne nedavaji moc prostoru v mediich.

Ja se na to divam tak, ze kdyz budu volit mensi zlo, porad budu volit zlo.

Reagovat
MirosPikos
MirosPikos

1.9.17 08:23

Tak tak, piráti jsou převlečení zelení. ANO fašisti co chtějí stát vést jako firmu. Což je přímo z definice fašismu řekl bych. Ostatní budou šoupat nohama jak píská Francie s Německem a budou strašit Ruskem. ODS přesně. VKM by ale měl jít raději ke Svobodným. Ptáci nejdou reformovat, jsou tam kolikrát větší levičáci jak u KSČM. Svobodní škoda, že nemají lídra a neumí prodat czexit a okupaci i když jim ve výzkumu vyšlo, že to lidí chtějí. Ale výsledky průzkumu nerespektují a jsou moc opatrní. Včera jsem koukal na Okamuru. Kdyby někoho takového měli Svobodní, tak je PS nemine. Ale jinak tam znám spoustu úspěšných lidí, kteří prostě chtějí aby měly jejich děti kde žít. Ale po pravicových myšlenkách není poptávka. Lidi místo toho aby jim někdo něco nevzal na daních slyší na to, lze jim někdo něco z daní dá. No a pak ta v lidech zakořeněná závist.

Reagovat
Trepifajxl

1.9.17 08:18

RomanH. ale Svobodní jsou zatím výrazně pod 5 %

Reagovat
RomanH
RomanH

1.9.17 08:02

K tem volbam :

Tak uz vidim, kde Pirati ty hlasy berou :-)

Pro me jsou nevolitelni, mam je nekde mezi Zelenymi a Komunisty.

CSSD doufam zaplati, co dluzi, a skonci v exekuci

Lidovce ne, na rozdil od Cunka mi vadi Belobradek

TOP09 ne, nevadi mi Kalousek, ale Schwarzenberg.

ODS ne, dokud nebude predseda VKM a neudela tam cistku

Takze mi jako pravicovemu volici nezbyva opet nikdo jiny, nez Svobodni. Jako jedini zatim od pocatku nemeni nazor a k populismu Tomia to ma hodne daleko..

Reagovat
tromboonen
tromboonen

31.8.17 23:31

Underground jsem ani nezmiňoval, to je základ, spolu s ostatními jeho filny, kromě toho posledního, jenže Kusturica sám je v poslední době trochu mimo, no nic u umělce se to dá chápat, ten No Man's land jsi videl? Stoji za to. Pirati uvidime, ale nevylucoval bych je, znam par lidi co jsou v kategorii co by nba ne vubec nemeli reagovat a presto to delaj, do toho mladosi a mohlo by to tam byt, jenze pak jak se budou chovat je taky otazka, ale aspon jsou stopro anti Bejbis.

Reagovat
Trepifajxl

31.8.17 23:04

ps.: no a zatím asi nejvíc přemýšlím o Pirátech, no uvidíme

Reagovat
Trepifajxl

31.8.17 23:04

tromboonen: do Srbska samozřejmě ne, ale v Rijece měla ČNP domovský přístav, takže v Jugoslávii byl jak doma, měl tam hodně přátel a možnost sledovat vývoj jakoby odspodu, napsal o tom (a nejen o tom, ale i třeba o zde zmíněném Nepálu) docela pěknou knížku, příležitostně půj­čím

jo a zkus Kusturicův Underground

Reagovat
Trepifajxl

31.8.17 23:00

Miros: tohle je typem úplně mimo, snas byl podstatně blíž

Reagovat
MirosPikos
MirosPikos

31.8.17 22:38

Tak jsem to konečně našel. Ale možná to tu už je…

Reagovat
tromboonen
tromboonen

31.8.17 22:36

No ten Balkán je věc složitá, táta námořník počítám do Srbska moc nejezdil, Chorvati jsou taky pěkný kvítka, a byli i předtím za druhý WW, ale Vašek za to fakt nemoh a nemá cenu ho tím vláčet, zkus ty dva filmy, ten druhej ne a ne najít, byl ve Varech jako ten první. Jo a pak ještě jeden super film, „Tito i ja“, dotočenej už za války, odehrávající se v jiné době, ale celkem vysvětlující vše.

S tím Kalouskem, mě taky nesedí, dokonce mám nějaký osobní důvody a insider info proč, ale už je za zenitem, a co vím ani nemá zájem dál se obohacovat, v tý partaji bohužel zatím není nikdo jinej, kdo by jej nahradil, ale to neznamená, že celkově nemaj relativně slušný postoj… jak říkám, kroužkovat a hlídat preference, i když ony ty průzkumy už nejsou co bejvaly, stačí, aby se probudila masa „nevoličů“, nebo nějaký mládežníci, ty třeba osloví Feri, nebo Piráti, a je to, jak tam budou 3 relativně rozumný strany, třeba se povede koalice bez Bejbiše, i kdyby ne, budou do toho šít a mezi námi, ty jeho problémy jej časem dohoněj, teda pokud neovládne justici a vnitro a nedokope svýho koně Mylouše na hrad, to už by bylo fakt o držku, ale doufejme, to evropský vyšetřování brutálně maří a oni bohužel nemaj nástroje jak to změnit, ale je jen otázka času, kdy mu ta oddalovací taktika dojde. Prostě bude VV vol. 2, akorát záleží, jak moc toho do tý doby urve. Bejbiš už fakt nasírá hodně lidí, tak doufejme, občas mu napíši nějakej ironickej komentář a za poslední 2–3 měsíce je odpor těch koblih o dost slabší, a to víc než půlka bejvala fake profilů, jde to pomalu a některým to nedojde nikdy, ale trochu se mu to bortí, doufejme.

Reagovat
Trepifajxl

31.8.17 20:46

kandik: dík za názor, souhlasím, jen si právě u Pirátů nejsem těmi procenty jistý

Reagovat
Trepifajxl

31.8.17 20:45

tromboonen: ano, TOP by byla přijatelná, ovšem bez Kalouska, ten prostě zaneřádí všechno, kam vleze, bohužel

na Piráty mám podobný názor, resp. podobné dilema

samozřejmě, že Havel to bombardování neinicioval, na to byl moc malý pán, ale tím výrazem „humanitární bombardování“ nám moc pěkně obohatil češtinu

exkurz do balkánské problematiky by byl tady teď nepatřičný, ale přečti si třeba Žaluji (Dolečkovo, ne to od Zoly), jinak táta tam celý život jezdil (námořník), tak jsem měl množství informací tak říkajíc z první ruky, ale nechci to teď rozvádět, rád bych zůstal u problematiky vo­leb

Reagovat
kandik psi zub
kandik psi zub

31.8.17 20:31

bohuzel jsem v pokuseni nechat se castecne ovlivnit pruzkumama a hodit to vicemene tomu, kdo z pravostredu ma nejvetsi sanci tak, aby padlo co nejmin zbytnych hlasu pod 5% Buresovi pri prerozdelovani hlasu, protoze situace kdy babis shrabne ve vysledku nejakejch 80 kresel a pristi volby uz budou polskym stylem, toho se fakt desim.

Pokud bych tohle pokuseni vytesnil, tak Pirati – jasny cile, primy a konzistentni vystupovani, na urovni na kterou se dostali rozhodne nezklamaii, jasna vudci osobnost, jednoduse komunikujici ( zasadni vyhoda Babise mimochodem)

Reagovat
tromboonen
tromboonen

31.8.17 20:24

A nevolit je fakt kravina, z toho tam pak jsou ti lidi co tam jsou…

Trepi, hele ty bombičky byly kontroverzní, ale za 1) pokud vím, tak to pomohlo zastavit vraždění v Kosovu a hlavně za 2) fakt to nebyla Havlova iniciativa, on sám jistě nebombardoval a ani to nevymyslel, pouze byl zodpovědnej a nedělal si z EU jen dojnou krávu, když jsme součáístí nějakýho spolku, měli bychom, brát ohled na jeho většinový rozhodnutí, ne jako dneska, kdy jen berem prachy, ale jinak je populární na ně nadávat a bejt proti všemu.. připisovat to bombení Havlovi jak tady často děláš je podle mě blbost.

Já osobně Srby moc nemusím, ze všech v bývalý Jugošce mi připadaj že toho napáchali nejvíc, včetně těch Kosovských Albánců, a to bylo jen tak nakonec… ale chápu, že se na to někdo může dívat jejich očima, kor když tam byl v té době..

Za mě zaplať kdoví kdo, že to nějak skončilo a jak budou všichni v EU snad už nebude nikdy nic hrozit, na to téma si pamatuju dva super filmy, No Man's Land přímo z války, a jeden Srbskej přímo o tom bombardování, komedie, akorát už jej nemůžu dohledat.

Reagovat
tromboonen
tromboonen

31.8.17 20:13

Taky nad tím přemýšlím, ještě počkám co se do tý doby stane, ale:

  1. kroužkovat, v každý (protibabišovský a ne úplně uletěný) partaji jsou zajímavý lidi (většinou na zadních místech), ale soustředit se na to, jestli má ta partaj vůbec šanci se tam dostat
  2. sice nerad, ale zatím mi z toho leze nejlíp TOP, jako nejmenší zlo a naděje na jasný proti Babiš postoj a jakž takž rozumný postoj re EU a ekonomika, Kalousek je vůl, ale jejich názory a jiný lidi v tý partaji nejsou špatný, takže viz 1). I kdyby to vyšvihlo nahoru zrovna Mirdu a zdvojnásobil by své úsilí o vlastní obohacení (což se asi nestane), tak by to pořád byly ve srovnání s Burešem desetníky a navíc s mnohem menším negativním dopadem na celou zemi.
  3. Nejsem vůbec experimentátor, ale některý názory Pirátů nejsou tak mimo, je to trochu risk, spíš bych si je představoval v regionální politice (Praha třeba, Smart Cities a podvody s IT tendry), ale i v parlamentu by nemuseli být marní, otázka je koaliční potenciál, ale asi by mohli, musel bych si je víc prostudovat, nechávám to na těsně před volbama, zatím sleduju z povzdálí, + samozřejmě bod 1
  4. Zelení nevím nevím, jinde v Evropě něco dokázali, u nás to vždycky byla taková trucparta, kor v poslední době, nic proti ekologii, ale teď je potřeba cokoli proti Burešovi co má koaliční potenciál (bez něj). U zelenejch není jistý, že se tam vůbec dostanou.
  5. ODS (s velkým důrazem na bod1) by teoreticky šla, ale co udělali lídra z VKM tak fakt ne, přes něj by tam tahal za nitky VK st.

To máš jako v Emerice, spousta lidí nevolila, protože byli proti tomu oranžovýmu hovadu, ale vadila jim Clinton… za mě v té situaci i kdyby Clinton byla sebehorší (což ve skutečnosti není), tak je to furt lepší volba než Donny, takže back to 1)…

Reagovat
Trepifajxl

31.8.17 20:00

snas:dík za rozbor, v podstatě si to napsal tak, jako kdybych si odpovídal sám sobě… do detailů, také jsem si nevolení kompenzoval jinde, třeba za dob havlova „humanitárního bombardování“ jako dobrovolník při obnově zničeného Bělehradu

jen těmi Zelenými si vůbec nejsem jistý, co Piráti?

Reagovat
snas89
snas89

31.8.17 19:58

mám tam překlep: neovlivní – nezávislí

pardon:)

Reagovat
snas89
snas89

31.8.17 19:49

Trepifajxl:

Toť záludná otázka:) Ale asi zelený.

Já osobně poslední roky nevolil. Můj základní problém je, že ani jedna z etablovaných stran nemá čistý štít a nejsou schopný se jednoznačně od kontroverzí odříznout. Navíc ať slíbí cokoliv, nikdy nesplní program. Nechci podporovat lháře.

A moje nevolení kompenzuju zase aktivitama jinde.

Letos počítám hlavně s tím, že je potřeba co největší účast, aby měl Bureš co nejmenší podíl z celkovýho počtu hlasů.

takže k volbám po dlouhý době půjdu.

Komunisti: těm už umírá nejen voličská, ale pomalu i členská základna:) noví přírustci jsou spíš takovým obludáriem:)

ODS: ne

Předně jsem spíš levicově orientovaný, takže …by bylo snad i nefér vůči nim něco psát:)

Nicméně topolánek, dalík, nečas, langr a lidi na ně napojený v ods do dnes mluví za vše.

TOP: ne

Kalousek a jeho napojení na kurvy, hazard a kšefty se zbraněma (proto se tak bil za Parkanovou).

Jeho šaškování s tibetskou vlajkou mu snad nevěří už ani členové topky:)

Lidovci: ne

fakt nechápu, co dělá v „křesťanský“ straně takový prase jako Čuněk. A na tak vysoký pozici.

Fakt nechápu, že ho neuzemněj a nevyhoděj. Diskreditujou se sami.

Ano: ne:)

čssd: ne

Jejich program by mi byl i sympatický, ale oni to jen používaj jako nějaký plácání do větru a nedržej z toho absolutně nic.

Je to smutný. Místo moderní levice tady máme úplně prázdnou stranu bez nějakýho směru, kam stát reálně směřovat.

Fakt nechápu, jak může v čssd fungovat jako předseda takovej populistickej ******* jako chovanec.

Dále pak hašek (napojení na zemana), sobotka je už mimo a zaorálek poslední roky taky.

Komplet vedení by se už mělo odstřelit. seděj tam jak žáby na prameni.

Problém čssd ale je, že z nových mladých lidí jsou nejvíc slyšet zmrdi typu Březina, Netolický (propojení na haška) a podobná pakáž.

Vychází mi zatím zelení (asi nejvíc), piráti (na komunální úrovni asi dobrý, ale nevím co od nich čekat takhle), neovlivní (jen začínám pozorovat, nevím co si o nich myslet)

Zelení: zatím můj nej „favorit“.

Mladej Stropnický mi je jako osoba krajně nesympatickej. Občas ho i na akcích, kam chodím, potkávám. Máme společný známý. Když ho občas vidím jak si honí ego, tak bych mu snad dal i tu facku aby se probral:))))

Jenže: myšlěnkově mi je i tak hodně blízko.

Jako jedni z mála říkají, že je potřeba strategicky držet a obhospodařovat zemědělskou půdu a starat se o ni (např. už teď jsou studie, který říkaj, že obnovit půdu, remízky, diverzitu apod. bude stát stovky miliard). Anofert naopak naši půdu decimuje ve velkým řepkou.

Jako jedni z mála dávají do souvislosti náklady na dálnice, emise a čr jak otranzitní zemi pro okolní státy.

A než ho vyštípali z radnice na Praze 3, tak dost hájil zájmy normálních lidí: zachránil nákladový nádraží žižkov, odmítá jít na ruku developerům, otevřeně se stavěl proti krnáčový.

Navíc jsou zelení již roky etablovaná strana a člověk i ví, co od nich čekat.

Mám rád politiky jako je Jeremy Corbyn. Vzdělaný, dobře argumentující, klidný, lidský a pro mě i příjmený člověk.

Když se kouknu na český píseček tak tady poslední dobou vítězí ten, kdo řve nejvíc nahlas a je jedno co řve :/

Tenhle dlouhej sloh je jen zdůvodnění, proč za mě asi ty zelený.

Nikomu nic nenutím, jen zde popisuju jak jsem do toho došel.

Reagovat
Trepifajxl

31.8.17 19:05

vážení účastníci diskuse (všichni vyjma Drobečka, jehož nicotné názory mě opravdu nezajímají), když již nám to nabralo směr od babišovských estébáckých manýrů po obecně politický diskurz, poradíte mi koho vlastně volit?

řeším dlouhodobé dilema, kdy vím celkem jasně koho nevolit, ale nevím koho volit

(troufám si domýšlet, že to není jen mé dilema)

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

31.8.17 18:11

Ale já pouze reaguji jak vy. Co se vám na tom nelíbí?

Tromboonen: a to mělo být jakým jazykem?

Reagovat
tromboonen
tromboonen

31.8.17 18:05

Drobeczech, sTvou slovní záslobou bych jakákol,i cizí slova radši vynechal, moc Ti nejdou…

Reagovat
kandik psi zub
kandik psi zub

31.8.17 17:56

Mimochodem, jeste jsem si nevsim, ze by „kavarna“ „stredni trida“ " zasrany prazaci" nebo jak tomu vsemu budeme rikat nadavali, nebo obecne s tak afektovanym despektem mluvili o delnicich a pod. Ovsem zpetne to je snad pravidlo......

@Drobeczech „Já bych na otázky klidně odpovídal ale to by je nesměl psát idiot.“ skutecna argumentacni perla.

Reagovat
snas89
snas89

31.8.17 17:30

Drobeczech:

Snažil jsem se vůči tobě být nestranný, ale už asi není potřeba:)

Dostál si svýmu obrázku.

Ostatně co čekat od podporovatele veksláka:)

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

31.8.17 16:31

Ale nebudu zlý a odpovím.

Stačí k tomu užívat empirický rozum.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

31.8.17 16:27

Já bych na otázky klidně odpovídal ale to by je nesměl psát idiot.

Reagovat
snas89
snas89

31.8.17 16:17

Drobeczech: odpovíš nebo ne?

Jestli neumíš ani odpovědat na jednoduše položené otázky, tak se nepouštěj do diskuzí.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

31.8.17 15:10

snas89: Narcistický?

Reagovat
snas89
snas89

31.8.17 14:27

trombonen: jasně, užívejte si to všichni jak chcete

Reagovat
snas89
snas89

31.8.17 14:24

Drobeczech: Já se ale na nikoho neodvolám jako ty :)

Tohle nechápu jak myslíš.

A neodpověděl si na otázku:

co tedy podle tebe stačí k tomu, aby člověk odmítl narcistický, rasistický a sexistický prasata?

Fakt by mě to zajímalo.

Reagovat
tromboonen
tromboonen

31.8.17 12:53

Blacky: to je mi jasný, že ne všechny státní zakázky jsou vejvar, pro nás vlastně žádná, všechny ministerstva co jsme s nimi kdy dělali maj pro náš obor jediné kritérium: cena, přičemž produkt se jen podle ceny posuzovat nedá… i lidi, co nám to chtěj dávat, protože z toho pak nemaj problémy a nemusej to předělávat, to nemúžou udělat, protože zadávání zakázek – a to jde o drobný…

Reagovat
tromboonen
tromboonen

31.8.17 12:48

Snas, múžu si tu účelovku pučit?

Reagovat
jdp
jdp

31.8.17 12:36

Kdybych volil Zemana, Babiše (ANO), Okamuru (SPD), soudruha tajemníka Velebu (SPO) nebo nedejbože ten pseudospolek Řád Národa, tak bych s kůží na trh nešel, takže za to má zase Drobeczech můj obdiv.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

31.8.17 12:25

snas89: Já se ale na nikoho neodvolám jako ty :)

Reagovat
snas89
snas89

31.8.17 12:18

Drobeczech: co tedy podle tebe stačí k tomu, aby člověk odmítl narcistický, rasistický a sexistický prasata?

Vysokoškolský diplom?:)

  • navíc já můžu úplně tak napsat:

Tak na samý učence a vzdělance se rádi odvolávají lidé, kteří se snaží za každou cenu prosadit svůj názor.

Reagovat
Trepifajxl

31.8.17 12:14

jlrl: promiň, ale dneska píšeš přesně jako ten brouk Pytlík u piva… uznávám však, že s takovou profilovkou na to máš tak trochu právo

Reagovat
MnemonicJ
MnemonicJ

31.8.17 12:10

promiň Jiří, ale kdo může o tom co je na hradě ještě mluvit jako panu prezidentovi, to snad nemá v hlavě v pořádku. Ten senilní stařec už mele co mu vyvstane na mysli a jestli bude zvolen znovu, tak bych rozhodně pochyboval o duševní kondici našeho národa… Stejně tak jako u Bureše, byla spousta politiků co dojeli na menší blbosti, jen u něj se to stále toleruje a jeho stádo táhne za ním. Nicméně doufám, že na každou svini se vaří voda a kotel pro Bureše už snad pěkně bublá… Jak už tu někdo zmínil, tak to co je vidět na venek je jen pěkná práce jeho PR týmu, pokud nemá za zadkem armádu lidí, kteří ho programují, tak z něj padají jen vulgarity, sorryjako a kecy o tom jak všichni kradou a jdou mu po krku… Andrejovy Nemyslící Ovce to tak jako tak stejně nepochopí. Bohužel

Reagovat
McBlacky
McBlacky

31.8.17 11:38

Tromboonen – na systém losování a zpracování výher bylo výběrko. Jenže si navymýšleli takovejch *íčovin, že to ve finále nemohl reálně nikdo splnit, kromě nás (prachy na komplet DEV samozřejmě stát v tomto případě neuvolnil, asi nenašel vhodnou spřízněnou firmu). My to dělat ani nechtěli, protože to nebude pro nás skoro ziskový, jenže když bychom to odmítli, budou nás o to víc dusit na povoleních pro naše vlastní věci (MF regulace dle 186/2016 sb.). Ne každá státní zakázka je vejvar na prachy. Tohle je čistej voser a my máme svých projektů na naše produkty mraky, tak nás to akorát brzdí ve vlastním businessu. Si někdy řeknem u piva.

Reagovat
HonzaRez
HonzaRez

31.8.17 11:20

Snas: Kua, to je skvělá účelovka. Hned to hoď na Rouming než to někdo udělá za tebe!

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

31.8.17 11:08

Tak na selský rozum se rádi odvolávají lidé, kteří se snaží za každou cenu prosadit svůj názor.

Reagovat
snas89
snas89

31.8.17 10:46

Drobeczech: Naopak.

Na to, aby člověk odmítl narcistický, rasistický a sexistický prasata podle mě stačí obyčejný selský rozum.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

31.8.17 10:17

snas89: Koukám že v tvém okolí to bude samý učenec a vzdělanec.

Reagovat
snas89
snas89

31.8.17 09:34

jIrI___: je mi tě v podstatě líto.

Jen doufám v to, že mě a mý blízký tohle chování ovlivní co nejmíň.

Reagovat
jIrI___
jIrI___

31.8.17 09:25

midlander: Přesně jak píšeš. Chlapi u nás z výroby teď kvůli situaci v Evropě začínají dávat přednost panu Okamurovi. On a současný pan prezident se jako jediní jakž takž snaží napravit chyby sluníčkového Havla a postavit se proti přílivu inženýrů a doktorů z jihu, kterým se sem tam splaší auto či nůž. Nejhorší, co by ČR v prezidentských volbách mohlo potkat, je vítač Drahoš. Je až smutné, že sesbíral dostatek podpisů pro kandidaturu :(

Reagovat
Trepifajxl

31.8.17 09:22

snas: obyčejná Futura, jinak samozřejmě je to docela fuk, to já jen pro forma

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

31.8.17 08:56

Jestli nevíte kdo volí Bureše, postavte se před nějakou jeho fabriku… U nás volí třetina Bureše, druhá třetina KSČM, zbytek pak povětšinou socany a ostatní paběrkujou. Co naděláš, komouši sem po válce místo Němců navezli sociální spodinu a geny jen tak nezměníš. Hlavní argument: dává lidem práci, fabrika jede, bez něj by to tady šlo k šípku. No a pak jeho mantra o kmotrech a jak s nima zatočí… a že on je sice miliardář, ale obyčejnej člověk, že… se mi dycky vybaví Vrtěti psem, maj to zmáklý,

Reagovat
RomanH
RomanH

31.8.17 07:57

To Mr.Pavka :

Je víc než jasný, že volby sou jeho. Teď ještě jak se k tomu postaví a koho si vezme do party.

Tak tim bych si nebyl az tak jistej, vzpomen na Paroubka – vyhral a bylo mu to hovno platny. I kdyz Cernoprdelnici vlezou do koalice s kazdym a Socani ve strachu pred strasakem exekuce kvuli dluhu Altnerovi asi taky.

Reagovat
snas89
snas89

31.8.17 00:03

trepi: já vím, ale nevím co je to zač.

navíc, bylo to jen jamulu tak jsem si říkal, že to projde.

Reagovat
Trepifajxl

30.8.17 23:56

snas: práce kvapná málo platná, máš to blbým typem

Reagovat
snas89
snas89

30.8.17 23:38

No já teda doufám, že prostor k té krystalizaci nedostane:)

Pavko fakt nechápu, co od něj ještě čekáš, že se to někam posune. Vypadá jak vekslák,gestikuluje jak vekslák, chová se jak vekslák. No tak to asi bude vekslák.

Já si ale myslím, že ve výsledku Agrofert 30% nedostane. Tipuju tak 20–24%.

Hodně nevoličů bylo v posledních letech zhnusených politikou a byli apatičtí.

Teď je Bureš, Okamura a vepřová hlava na hradě zhnusili natolik, že půjdou volit proti nim a po dlouhý době k volbám půjdou.

Jen doufám, že tady neskončíme jako v Polsku nebo Maďarsku.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

30.8.17 22:45

Už aby byly volby a tam se to rozseklo. A chlapec nám opravdu vykrystalizoval jakej bude.

Je víc než jasný, že volby sou jeho. Teď ještě jak se k tomu postaví a koho si vezme do party.

Reagovat
Radek Broz
Radek Broz

30.8.17 22:36

Mě hrozně baví, že když si Babiš podvodem ukradně nějakou dotaci, tak jeho voliči viní Kalouska/ODS nebo to hájí, že využil systém, (Nevyužil, takhle to nefunguje a zákony na to pamatují. Je to prostě podvod). Ale kdyby si podobným způsobem něco přihrál třeba Nečas nebo Sobotka, byly by na náměstích davy z přesně těch stejnejch lidí, co Babiše omlouvají. Chápu, že je těžký si přiznat, že jste naletěli podobně, jako předtím lidi (často ti samí) naletěli VV, ale už si to přiznejte. Je to šmejd co dřív politiky uplácel a byl dost silnou součástí toho, proti čemu jste a teď to holt jen převzal pod svůj holding a řídí si to přímo.

Reagovat
Vilém
Vilém

30.8.17 22:12

On ten smejd totiz na kazdyho neco ma, vsechny je v minulosti platil, takze se ted nikdo nepousti do zadnejch vetsich akci. Diky aspon za toho Sumana, at uz za tim stoji kdokoli, treba to par lidem otevre oci.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

30.8.17 20:55

Jinak pan Babiš nedělá nic trestnýho. Ale pouze využívá legální kličky v zákonech jaký ušily na míru předchozí vlády.

ODS by měla při jeho kritice držet tlamu neboť ona si ušila na míru zákony upravující průběh kuponový privatizace.

Ale to je dávno a lidi zapomínaj-kromě mojich rodičů který odéesákům nemůžou přijít na méno.

Pan Babiš mi nevadí a mimoto mám Slováky rád. Fandim mu, ale volit ho nebudu.

A jak tak koukam na komunisty jak do něj šijou, tak mě i ty komunisti nějak nebaví.

Ale k volbám pudu, je to moje občanská povinnost.

A všechny vás žádám JDĚTE K VOLBÁM.

Je mi milejší ten kdo jde k volbám a volí odéesáky než ten co chválí komunisty a na odéesáky nadává ale k volbám nejde.

Reagovat
snas89
snas89

30.8.17 20:42

práce na cca 5 minut:)

Reagovat
JaMull
JaMull

30.8.17 19:41

tohle by se dalo dobře montáží upravit na „účelovka“ , chce se někomu? :D

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

30.8.17 18:05

Tak docela jsem cekal že patent na rozum alias Radek Brož se ozve. Takže ti děkuji za reakci.

Reagovat
Vilém
Vilém

30.8.17 17:45

to drobeczech: Nevim co se ti na mem prohlaseni nezda, to je proste fakt. Voli ho lidi, kteri nemaji tu potrebu si dohledavat co je to za smejda, kolik lidi a firem ma na svedomi, jake metody pouziva. A ty najdes v nejvetsi mire tam, kde jsem psal. Na to pivo do zaplivane putyky chodim, ty delniky, zedniky atd. potkavam a vim co o tom rikaji a jak veri jeho blabolum.

Reagovat

Další galerie z kategorie

bmx20 2
bmx20 4
hawrda 20
strasny_jester 3
kolo.bazar 5
paw_jh 19