Skládačka EcoBike Tourism

Přidat foto

jak se Vám líbí můj nový miláček? :)

Motor bafang 250W, baterie 8.7 Ah, zatím nevím jestli ji bude stačit.

(vloženo 7.5.17)

Vartick Vartick
Ohodnoť bajk: (3.2  / 32 hlasujících)
Značka EcoBike
Model Toursim
Modelový rok 2017
Velikost malé
Hmotnost 22
Rám hliník
Vidlice zoom
Přesmykač shimano tourney
Řazení shimano touring
Sedlo Royal Selle
Pláště Schwalbe Big apple

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Trepifajxl

11.5.17 21:47

Yura: prosím tě, než budeš názory ostatních hodnotit jako směšné, nauč se nejprve česky, směšný je především tvůj pravopis

orm, Kubiczech: prostě si nedovedu představit, že normální zdravej chlap, nepostiženej, leze na tohle to, já bych si na tom připadal jako puchejř, můj názor je takový, vy máte zase jiný, to je celé, netřeba to rozebírat

pokud však toto fórum neslouží k vyjádření vlastních názorů, pak se hluboce omlouvám

Reagovat
YuraOlomouc

11.5.17 19:55

orm me rekni, kdo by nebral jezdeni na elektrokole jako zabavu? Jeste kdyby to bylo slusne vybavene, kvalitni kolo. Na kterym muzes radit i v terenu apod.. Treba na ty sjezdy to musi byt super. Nahoru bez namahy a jen si uzivas sjezdy. Nebo ses i na te silnici proste na vylety. Vidis toho daleko vic nez kdyz to tocis furt kolem baraku.. Ta skladacka je pecka, ze se clovek nemusi bat to nechavat nekde uvazane, bo to slozis a a beres vsude s sebou.. Proste takove plky co tu predvadi Trepifajxl jsou smesny.

Reagovat
orm
orm

11.5.17 12:49

@Trepifajxl: Cela myslenka je o tom, ze bavime o elektrokole jako dopravnim prostredku. Nebavime se sportovnim nacini nebo onecem, co by melo prinaset zabavu. Ciste dopravni prostredek. Tobe nevadi stravit cas jizdou do prace, ale nekdo se jen potrebuje dostat do prace a nechce tim travit zbytecne mnoho casu, protoze ten cas chce vyuzit na neco jineho, co ho bude bavit vice, treba trenovani mozku. Muze jet autem, muze jet na motorce nebo muze pouzit ekolo. Ze me ekolo nejlepsi volba.

Reagovat
Kubiczech
Kubiczech

11.5.17 12:37

Trepfajxli: Osobně znám chlápka, co do práce jezdí na elektrické skládačce od Apache, doma má silničku zhruba stejné kategorie jako ty (čti vyladěnou do nesmyslu) a dalších několik kol různých kategorií. Jeho roční nájezd zpravidla neklesá pod dvacítku. Do jaké kategorie spadá?

Reagovat
Trepifajxl

11.5.17 11:50

yura: když už jsme u té ekologie, ta to, co mopedy nesmrdí přímo, smrdí při výrobě elektřiny, že?

orm: to že jsem se tě zeptal, zda si nechceš zahrát šachy neznamená, že si myslím, že jsem nejchytřejší, jen jsem chtěl demonstrovat, že kdo cvičí, nemusí být nutně blbej… jinak šachy NEJSOU pro děti (ač v nich některé děti dokáží vynikat)

Reagovat
orm
orm

11.5.17 11:43

@Trepifajxl: Urcite si nemyslis, ze jsi nechytrejsi v republice, ne, tj. existuje nekdo kdo je chytrejsi nez ty ⇒ jsi intelektualne slabsi nez ten clovek. Co treba vetsi challenge, hrat sachy je pro detska, pojd si dat soutez v tom, kdo udela lepsi sachovy program a pak je muzeme porovnat proti sobe :-).

Pouzivas kalkulacku nebo pocitac na reseni veci, ktere muzes udelat rucne? Pokud ano, tak proc? Nebud linej.

Reagovat
YuraOlomouc

11.5.17 09:17

Trepifajxl sorry, ale placas nesmysly. Ano jestlize ma nekdo elektrokolo a hraje si na frajera, jak si dava lidi na normalnich kolech, tak takovej typek je na presdrzku, ale jinak absolutne nechapu jak muzes met neco proti elektrokolu a to hlavne u lidi, kteri to maji jako dopravni prostredek? Stokrat lepsi nez smradit s nejakym skutrem nebo babetou a nebo dokonce plechovkou. Si proste uvedom, ze ne kazdej je vasnivej cyklista. Lidi maji jine zajmy, tak proc by plitval energii na to se plahocit hodinu do prace a hodinu z prace? Nebud tak omezenej a divej se na to i z pohledu ostatnich… jaka by to byla pecka, kdyby kazdej lital na elektrokolech misto zasranych, smradlavych plecek na benzin.

Reagovat
Trepifajxl

11.5.17 08:07

ps.: a co se týká názvosloví, držel bych se osvědčeného názvu „moped“, to jen módní trendy dělají z mopedů elektrokola, módním trendům navzdory to však má motorek a pedály, čili moped

Reagovat
Trepifajxl

11.5.17 08:03

orm: podle mě jsou elektorkola pro důchodce, lidi s postižením, pro paní radovou a pro prďoly, pokud si z tohoto mého názoru vydedukoval, že jsem intelektuálně slabší, protože pro trénink fyzičky nemám čas na trénování mozku – nechceš si zahrát šachy?

ještě bych tě chtěl ujistit, že ne každý musí nutně všechen čas trávit v tělocvičně, pokud chce jezdit na kole bez motorku… ač se ti to možná nezdá, věř, že je plno lidí, kteří netrénují a přesto prostě sednou na kolo a…

…jedou

Reagovat
orm
orm

9.5.17 14:55

Trepifajxl: Mam jiny nazor a nastesti si lidi mohou vybrat. Nekdo proste nema fyzicku jako ty a spoti se nebo se poti obecne hodne, coz je napr. muj pripad. Nebo treba nema moznost se v praci prevleknout. Budu 100× radsi, kdyz takovy clovek pojede do mesta na elektrokole nez kdyz vytahne auto. Pro uspokojeni duse tomu nerikejme elektro kolo, ale elektromotorka :-).

Lidi jsou ruzni, nekdo ma jako konicek sport, nekdo ma jako konicek neco kde se pouziva hlava a fyzicka je horsi. Tobe se urcite take nikdo nesmeje, kdyz budes intelektualne slabsi, nez nekdo jiny, ktery ma horsi fyzicku nez ty, protoze svuj cas venuje trenovani mozku.

Reagovat
Trepifajxl

8.5.17 15:14

orm: ale kdepak, na kole můžeš dojet do práce, aniž by ses zapotil, když jedu do práce na kole, jedu ráno prostě volně a rozhodně pak nemusím řešit nějaké zpocení, tohle to je prostě pro paní radovou a pak pro lidi s postižením a důchodce s bolavými koleny

zlatej Onuce, ten na té skládačce alespoň musí šlapat a zvládne to i s metrákem jídla na zádech, šlape a nevozí se jak nějakej prďola

Reagovat
Vartick
Vartick

8.5.17 15:04

tak spočítal jsem, že jedno nabití mi vychází cca 1,25 Kč, ale je to teoretická hodnota, jak bude v reálu nevím, je to zatím nové.

Jinak baterka to možná nějakou dobu i ujede, ale píšete 30–40 km/h,což je rychlost, ale motor 250W tu rychlost neutáhne, a baterka v tomto případě vůbec není podstatná, protože je tady omezení ze strany motoru…

Reagovat
YuraOlomouc

8.5.17 08:53

Je to znat na spotrebe elektriny, kdyz se to denne nabiji ta baterka? By me zajimalo co ta baterka vydrzi, kdyz chcu jet tech 30–40km/h a bez namahy jako kdybych jel s kopca a jen prislapaval? Je nejake forum nebo vlakno kde se tyhle informace resi? Nikod neni schopnej nikde napsat jak to teda jede a co to vydrzi..

Reagovat
tromboonen
tromboonen

7.5.17 22:55

Nejakej novej nick od dua cislovka/ponozka?

Reagovat
Vartick
Vartick

7.5.17 22:20

kromě toho skladáčky mě fascinují tím, že se to může vzít s sebou v podstatě kamkoliv do kanclu, restauračky atd.

Reagovat
Vartick
Vartick

7.5.17 22:19

pro boha, vždyť to je supr do města i na cestování, kam dojedeš autem a pak na kole.

Reagovat
orm
orm

7.5.17 22:17

Trepifajxl: Jak nemam rad elektrokola, tak zrovna u skladacky na jezdeni po meste mne to dava smysl. Neni to zavodni stroj, ale ciste dopravni prostredek. 100× lepsi toto nez auto nebo klasicka motorka.

Kamarad to ma a jezdi s tim 20km do prace a z prace. Fyzicku ma na to, aby mohl jezdit na normalnim kole, ale nemaji v praci sprchy a satny. Takze bud muze jet na tomhle nebo autem.

Reagovat
Trepifajxl

7.5.17 22:10

možná kdyby sis proklikal ostatni, zjistil bys, že u kol se tu poměrně nezřídka řeší i účelovost ve vztahu k jejich majitelům

Reagovat
Vartick
Vartick

7.5.17 21:40

tady se diskutuje o kolech, ne o majitelích těchto kol..

Reagovat
Trepifajxl

7.5.17 21:18

jak může mladej chlap jezdit na tomhle tom? to je tak pro důchodce po infarktu nebo pro paní radovou

Reagovat
Vartick
Vartick

7.5.17 19:42

přece to je skládačka

Reagovat
Kubiczech
Kubiczech

7.5.17 19:39

Líbí. Fajn dopravní prostředek.

Reagovat
Vilém
Vilém

7.5.17 19:30

Kolik meris? Tak 130cm?

Reagovat
Martin Hodan
Martin Hodan

7.5.17 19:16

Zajimava skladajda :) zajimavy i to sedlo a gripy ,u tech hlavne ten tvar

Reagovat

Další galerie z kategorie

Simi82 4
Koli13 8
Milan17 4
Zucco 6
kycerjaska 8
PDean 27