ve sněhu po železkách.

Přidat foto

Přesně po třech měsících jsem se dnes vydal na bike a poprvé v životě do sněhu. Za tohoto počasí to snad ani jinak nešlo. Byl to celkem zážitek, na lesních cestách 3× jsem to málem položil, ale vždy nějak srovnal. Pádu jsem se ale nakonec nevyhnul a pěkně jsem sebou plácnul na silnici na ledovce a teď chladím koleno. Nicméně mě to neodradilo :) ps. foto mobilem njn.

(vloženo 15.1.17)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Picino
Picino

16.1.17 22:01

jj, už je vybírám :)

Reagovat
LM
LM

16.1.17 20:09

Pokud je možné setkáni s ledem/ledovkou, tak je dobré vzít chrániče na kolena i lokty. To se pak ze země mnohem lépe zvedá :-)

Reagovat
Picino
Picino

16.1.17 18:07

díky, na tom ledu je to fakt o hubu, člověk musí opatrně. Co si budem povídat. Samozřejmě se těším, až to sleze a přijde jaro. Potřebuji začít víc jezdit a dát pryč ty 2–3kg co mám od vánoc. :)

Reagovat
jaspy24
jaspy24

16.1.17 10:15

Fotky pěkný, kolo taky – je to idylka, ale… Dříve jsem taky jezdíval za sněhu. V prašanu je to docela sranda, ale na ledovce jsem si párkrát narazil koleno a rameno, a cítil jsem to dost dlouho až do jara, tak jsem to radši nechal být a vyrazím na běžky, plavat nebo běhat. Na jaře jsem na kolo natěšený, ježdění ve sněhu mi nijak nechybí a neriskuju úraz, který by mě mohl vyřadit z provozu. Tak přeju samý pěkný zážitky a ať koleno nebolí…

Reagovat

Další galerie z kategorie

ejdmmm 2
hawrda 5
Radek Broz 8
Renda69 10
Hlousa1 7
theedge 15