Inspirace na pěší výlety ve Vysokých Tatrách

Přidat foto

Zdravím,

a přidávám tradiční spam fotek, tentokrát z našich výletů ve Vysokých Tatrách. Foceno asi 7 let starým kompaktem od Sony, takže se omlouvám za kvalitu fotek.

Pokud by někoho fotky inspirovaly k návštěvě Vysokých Tater (určitě jeďte, pokud jste nebyli), nebo by se chtěl podívat na konkrétní trasy, krátké povídání k nim, a více fotek, všechny výlety, co jsem zatím zpracoval najdete na http://horama.cz/…ysoke-tatry/

Ještě jednou se omlouvám za spam, ale minulé fotky nikoho neurazily, tak snad ani tyto. Pokud se Vám to libí, za sdílení postu nebo like na Facebooku (https://www.facebook.com/horamacz/) budu vděčný, ale víceméně je mi to jedno :-) Díky.

Pro lidi, kterým se stránky Horama (http://horama.cz/) nebo fotky/povídání líbí, v březnu jedeme na Nový Zéland (hlavně chodit po horách) a plánuju psát z každého dne miniblog na Facebooku s fotkama, posty v celém rozsahu s trasami budou po návratu. Takže pokud Vás zajímá naše cestování po Zélandu sledujte od března Facebook (zase, nikomu to nenutím).

A na závěr, jak jsem dříve slíbil v předchozích postech na jaře a v létě budou bikovo/turistická videa, a blogy z pěkných tras (full enduro :-D hahaha) z Beskyd a přilehlých lokalit. Pokud to všechno vyjde.

(vloženo 12.1.17)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
vlasto
vlasto

13.1.17 16:37

Miks: nema.

Reagovat
mikš
mikš

13.1.17 16:20

hezký fotky,má cenu brát do tater kolo,nechá se legálně jezdit ve stylu AM ,enduro?

Reagovat
lazza
lazza

13.1.17 10:47

Přesně tak. Singlspeed tady (i jinde) jen tak prudí :-)

Reagovat
chomejs
chomejs

13.1.17 10:21

Ke komentů: Fotím si to hlavně pro nás, abych se na to mohl po pár letech podívat, jak tam bylo fajn. S webem mi přišel jako dobrý nápad sepsat nějaké zkušenosti (viz Madeira) pro lidi, kteří by chtěli danou destinaci navštívit a hledají praktické zkušenosti, které se z dnešních průvodců bohužel nedozví, nebo hezké trasy na výlet.

Přiznám se, že mě taky nebere styl cestování, noťas, powerbanku, kamery, atd. Na Zéland beru foťák (na focení a videa), notebook (hlavně na cestu letadlem, kde asi chcípnu nudou), a mobil (hlavně pro potřeby případné přivolání si pomoci). Beru to tak, že když už něco vyfotím, můžu to hodit na web i s trasou, aby se lidi, co plánují jet stejně, mohli podívat, co je čeká a čemu se třeba vyhnout. Sdílení zážitků na Facebooku, jak jsem již psal, bude spíš doplňek, nějaká top story ze dne na tři věty spolu s fotkou. Toť vše.

Já sám jsem rád, když si na netu můžu načíst jiné blogy a cestovatelské zkušenosti ostatních, abych se podle toho mohl zařídit. Kdyby si každý řekl, nebudu nic veřejně psát, žádné trasy ani zkušenosti, tak zůstanem jenom u těch tištěných průvodců, které až na výjimky stojí za nic a člověk se z nich nic pořádného nedozví.

Reagovat
Fran-tic
Fran-tic

13.1.17 09:22

Jirka24×: nehetuju, je fajn, že to takhle sepisuje. Já když třeba někam vypadnu, píšu si deník. Ale nebere mě ten styl cestování, kdy do baťohu narvu noťas, powerbanku, gopro…

Reagovat
Rogosek
Rogosek

13.1.17 08:48

No jo, Tatry jsou úžasný místo. Sám jsem je navštívil asi 15 krát, jen mě mrzí, že jsou zrovna na Slovensku:) chtělo by to přemístit je někam na Jižní Moravu…

Reagovat
Singlespeed
Singlespeed

13.1.17 08:43

Fran-tic mi hovoří z duše. Někteří si bez mobilu s foťákem/kamerou, facebooku, psaní blogů a podobných krávovin snad ani nezajdou na záchod :-).

Reagovat
Jirka24x
Jirka24x

13.1.17 08:31

chomejs : v klidu tady každej hejtuje místo aby řekl že jsou to pěkny fotky :)

Reagovat
chomejs
chomejs

13.1.17 08:31

Napíšu tak tři věty večer a dám k tomu fotku, nejsem magor, abych seděl u kompu, když tam budu.

Reagovat
Fran-tic
Fran-tic

13.1.17 07:40

vykašli se na psaní blogu na NZ a spíše si to tam užij. tuhle cestovatelskou módu, kdy člověk je každý den na pc, aby dal vědět „všem okolo“ co zažil, nechápu.

Reagovat
chomejs
chomejs

12.1.17 21:46

Jo, Západní máme taky prochozené.

Reagovat
Rudyshy
Rudyshy

12.1.17 21:26

a pockej az objevis zapadne tatry, bohuzial v tatrach je posledny 10rokov ludi uz ako na vaclavaku

Reagovat
MirosPikos
MirosPikos

12.1.17 20:26

Sice je to defuckto reklama a tvůj? web, ale mě se hodí. Z jara plánujeme VT. Budeme instalovat něco poblíž, tak si to trochu protáhneme, když už :)

Reagovat

Další galerie z kategorie

strasny_jester 3
kolo.bazar 4
paw_jh 18
bmx20 3
mojcek 9
hawrda 7