Sigma - nová řada

Přidat foto

Ahoj pořídil jsem si nový tacháč a ač je perfektní trochu jsem se napálil.

Chtěl jsem tacháč kterej má výškoměr, teploměr, auto start/stop, je na 2 kola a takové ty standartní funkce. Tenhle Sigma 14.16 STS má navíc i statistiku a NFC které mě stejně nezajímá + podsvícení.

Horší je že není kompatibilní ze starší řadou, mam na mysli držák na řidítka a snímač takže musím vozit stejně 2 :( už jsem se s tím smířil ale chtěl jsem Vás varovat než si někdo taky naivně koupí nový že bude vozit jeden a střídat je nebo má doma prostě víc těch starších snímačů…

Tenhle krok ze strany Sigmy na jednu stranu chápu ale na druhou mě pěkně štve…

(vloženo 4.1.17)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Mr.Data
Mr.Data

12.1.17 16:54

To me taky stvalo, obcas vypadl signal nebo nechtela naskocit. Na novy ROX9 je to fakt bez problemu, asi je tam nejaky cidlo pohybu, protože naskoci jen o kolo zavadim.

Reagovat
pavlix
pavlix

5.1.17 22:54

Sigma me stvala, ze se skoro nikdy po rozjeti sama nezapla i kdyz tuto funkci mela. Tuto znacku jsem opustil.

Reagovat
Mr.Data
Mr.Data

5.1.17 10:12

Taky jsem s tím počítal a musel další čidlo nakonec dokoupit, ale stojí to pár stovek a na druhou stranu to lépe chytá a drží signál.

Reagovat
Karma
Karma

4.1.17 21:18

Hele, musíš pochopit, že těch pár Euro co to stojí neni nic. My žijeme v rozvojový zemi, ale na západ od nás je doba už trošku jinde a nějakej snímač prostě letí do koše :)

Reagovat
CharVito
CharVito

4.1.17 19:55

Na Cateye jsem začínal, nějaká bezdrátová Strada ale asi 10× jsem si vyresetoval trip když jsem opřel batoh o řidítka a nakonec jsem ho kompletně zničil při pádu (díky bohu :D)

Potom jsem koupil tu malou Sigmu kde mi trochu chyběl výškoměr a zase mě štvalo že se neumí sama zapnout a když jsem mezi svátky koukal co by mě naplnilo tak jsem v porovnání poměr cena / výkon pořídil toto.

Rox mě taky zaujal ale je moc veliký a vlastně to co umí navíc už mě ani nezajímá a když potřebuju zaznamenat GPS nebo cokoliv extra mam v kapse nebo batohu jablíčko.

Teď mě spíš trápí že mám dva a možná časem pořídím set na druhé kolo a za cenu pořízení prodám malou Sigmu ;)

Reagovat
lunochod
lunochod

4.1.17 19:41

Pohodovější je v zorném poli nic nemít, rozptyluje to :-)

Reagovat
Fran7
Fran7

4.1.17 19:39

Já už mám pátý tacháč CATEYE a světe div se, pořád stejný držák, s každým svým novým jsem starší dal ženě, synovy, dceři a zatím co oni mají nový držák a snímač tak starý tacháč a já nový tacháč a starý držák, akorát teď jsem si přikoupil BT snímač aby mi to bral i mobil s aplikací. Jsem s firmou CATEYE nad míru spokojen, jak tacháče tak zadní blikačka, bezkonkurenční, u mě samozřejmě.

Reagovat
madik
madik

4.1.17 19:25

Taky tak :)

, jenže člověk občas žije v totální bublině a neuvědomuje si, že 95% cyklistů by nedalo za tachac víc jak 500kc :) Pak další 3% si kupuje ty naleštěnejsi tachace jako tahle sigma a pak zbylé 2% ty gpskove Garminy :)

(Procenta cucam s prstu)

Reagovat
Chalupář
Chalupář

4.1.17 19:21

Když Sigmu tak Rox 10.0, má své mouchy ale mě vyhovuje.

Reagovat
lunochod
lunochod

4.1.17 19:13

A já myslel že doba tachometru bez gps již dávno pominula :-)

Reagovat

Další galerie z kategorie

maajkee 3
jardalee 5
DaD 28
antuch 22
Sulka 1
cyklista86 9