Horní Domky

Přidat foto

pozná se někdo?

(vloženo 25.9.16)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
TJK
TJK

29.9.16 14:40

ja na to furt cumim a pak mi doslo ze to je Rokytnice :-D jinak lajny maji paradni… musim rict ze od otviracky letos fest zapracovali… takze dobry… a cerna lajna je „vpohode“ jetelna.. vsechny velke veci jdou objet…

Reagovat
wilda81
wilda81

26.9.16 14:42

Kdo chce, problém najde všude. ;) Když cvaknu, tak jsem na*raný, že jsem píchl a ne že mě „oje*ali“. Při čekání pak alespoň chvilku pokecáš, omrkneš baby atd. Stejně bys mohl argumentovat, že máš časovou jízdenku a oje*ávají tě stáním ve frontě.

Popravdě osobně mám větší „problém“ s bodovkama. Většinou mi na nich nějaké jízdy zbudou a na příští sezónu už skoro nikdy neplatí.

Reagovat
Jenda
Jenda

26.9.16 14:16

Já vidím problém v tom, že ti vlastně dají počet jízd a přitom to nazývají časovou permicí. Klasická situace – řešíš defekt a lano ti ujede o 1 min – máš smůlu a fakticky jsi přišel o jednu jízdu – v rokytnici je to cca 50 kč – podle mě je to ojeb

Na Monínci jezdili v klidu nonstop i když jsme tam byli jen dva.

Reagovat
wilda81
wilda81

26.9.16 13:43

Stejný sytém permic je v Koutech (celodenní jízdenka a co 30min výjezd). Pokud je dobře načasováno (abys dole zbytečně dlouho nečekal popř. měl problém stihnout další výjezd když vyjedeš v poslední vlně), tak v tom nevidím problém.

Reagovat
Atilla
Atilla

26.9.16 12:14

Tak v bikeparkách jo, ale jsou místa kde je to těžce o skills

Reagovat
Jenda
Jenda

26.9.16 12:01

jj, je to o hlavě, ale to je skoro všechno ;-) Právě mě tam chybí lajna, kde by byly podobný skoky jako na tý těžší, ale byly to lavice. Aby šlo získat jistotu a pak se pustit i na lety přes díry. Je fakt že jsem tam byl když bylo málo lidí a byl jsem sám, takže mě neměl kdo a jak posunout.

Reagovat
Atilla
Atilla

26.9.16 11:57

Tak jde o to kolik je lidí. Když hodně, tak přijedeš nahoru, pošleš to dolu tam se napiješ a rovnou jsi jdeš zase na 20 minut sednout na lano. Ty skoky tam jsou zadarmo spíš je to o hlavě a pro širší veřejnost z toho udělat lavice, nebo dodělat dřevěné záchrany.

Reagovat
Jenda
Jenda

26.9.16 11:43

no já nevim, jsem byl dole vždycky tak, že mi 10 min zbejvalo takže jsem vlastně využil jenom 2/3 možnýho času.

Flow to má pro někoho kdo dostatečně umí, pro mě jakožto začátečníka to bylo úplně na pytel – chyběla mi tam nějaká střední obtížnost. Jak to ale vypadá letos netuším.

Reagovat
Atilla
Atilla

26.9.16 09:42

Tak to lano jezdí tak pomalu, že by jsi to stejně víckrát nestihl. Není problém jet nahoru víc jak 20minut což mě přijde za tu cenu až až.

Ale ta lajna má flow sice jsou ty skoky krátké když je sucho, ale je to zábavná trať.

Reagovat
Jenda
Jenda

26.9.16 09:35

byl jsem tam jednou a nějak jsem nepochopil systém lanovky – jak je možný prodávat časovou permici a přitom jezdit jen každou půlhodinu? Proč teda neprodaj na férovku počet jízd. Takhle mi to přijde neskutečnej ojeb ze strany provozovatele. Navíc modrá je nudná a na červenou mi na půlku chyběly dovednosti, bohužel nic mezi tam loni nebylo :-/

Reagovat
Atilla
Atilla

26.9.16 06:31

Takhle na fotce to vypadá poměrně velké na to jak je snadné to natáhnout skoro až na konec dopadu:)

Reagovat

Další galerie z kategorie

easyrider 9
matbiker 18
romachain 4
vili 21
kOmE 7
Mr.Duck 7