V pražským Tesku

Přidat foto

Taky u vas chodí svatej čert ?

(vloženo 29.11.15)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Trepifajxl

1.12.15 14:15

no jo, tak se nějaké děti chtěly chopit příležitosti a trochu si přivydělat, vymalovaly si plakátek a vy se tu můžete zbláznit

Reagovat
Chlebovnik
Chlebovnik

30.11.15 10:58

Radez: Věř tomu, že v dnešním „kapitalocénu“ budou všechny lidské interakce postupně zpoplatněny.

Reagovat
tromboonen
tromboonen

29.11.15 20:11

Ale tak zaplatit za to kdyz jsem chudak co nema kamarady a bydlim ve meste kde lidi takovy veci nedelaj (nebo jen coby „freelance Mikulasove“ co zastavi kazde decko turistu, daj mu jednu osuntellou mandarinku nebo cokoladu a pak si nechaj od starsich turistu zaplatit nekolik stovek jako se to bezne dela kolem Staromaku), to by samo o sobe nebylo tak hrozny… ale byt takovy zoufalec, ze si uthnu cislo z takoveho vytvoru (kterej by podle me lecktery grafolog kvalifikoval jako vyplod psychicky naruseneho jedince) to uz je jinej level… Tesco, every little (bit of insanity) counts!

Reagovat
Radez
Radez

29.11.15 19:32

tromboonen: Fakt sem se musel tomu, když sem u tohodle viděl napsaný Svatá trojice, musel tlemit.

Každopádně za mlada, když sme chodili jako čerti po dědině, to nas ani nenapadlo, že by „jít za čerta a mikuláše“ mohlo byt tak hrozně zkomercionali­zovaný, že se bude platit někomu, kdo dojde „postrašit“ :-) děcka.

Reagovat
Renda69
Renda69

29.11.15 18:54

Tak já věřící nejsem, ani nechodím do kostela, jen mi to připadá divné. Chápu, že spousta lidí nemá jindy jakoby čas, ale spíš to je jen výmluva. Za předchozích let v neděli skoro prodej nebyl a nic se nedělo.V neděli bych viděl spíš nějakou akci, procházku, nebo třeba vzít bika a projet se. Ale to by lidi nesměli bejt tak líný. Pro spoustu ostatních jsem divnej, že se jedu někam projet. Pivko si dám taky, ale ne u TV.

Nenapadlo mne komentovat kresbu, ale je pravda, že to je nějaká dětská… Stačí ale kouknout na vyjadřování na všelijakých fórech a poslal bych většinu zpět do základky!

Reagovat
tromboonen
tromboonen

29.11.15 18:39

Tak ja osobne do kostela nechodim, proti pambickarum nic nemam, kdyz nejsou militantni a necpou to ostatnim, ale spis jsem narazel na evidentni nedostatek intelektu autora plakatu (kresba, obsah a pismo jak od ctyrleteho ditete) a na to, ze vzhledem k poctu utrzenych cisel to evidentne nikomu nevadilo… poslal bych jim domu otce, syna a ducha s nejakym dvouhodinovym kazanim, aby vedeli zac je toho loket :)

Reagovat
Kubiczech
Kubiczech

29.11.15 17:47

Místo kostela do nákupáku, konzumenti… Víc takových medů. (:

Reagovat
Renda69
Renda69

29.11.15 17:29

JJ, místo do kostela se chodí do supermarketu. A svátky jsou jen synonymem několika pokřivených tradic aniž by „konzumenti“ věděli proč vlastně.

Reagovat
SloM
SloM

29.11.15 15:58

Hm, u nas se bezne obchazely domy a nevyvesovaly se plakaty…

Reagovat
tromboonen
tromboonen

29.11.15 14:48

Co se divis, je to pro konzumenty co misto do nedelni skoly (teda spis misto do jakekoli skoly) chodej zevlovat do nakupaku…

Reagovat
Strakááč
Strakááč

29.11.15 14:33

svatej čert s velrybím ocasem k nám opravdu nechodí :))

Reagovat

Další galerie z kategorie

strasny_jester 3
kolo.bazar 4
paw_jh 18
bmx20 3
mojcek 9
hawrda 7