Zkusenosti s kraťasy Endura Hummvee II ???

20 nepřečtených
  • Ahoj,

    pokoukavam se po kratasech na kolo s integrovanou vlozkou. Mam momentalne zalusk na tyhle https://www.bike-eshop.cz/…ashow=268770#… . Co si o ne myslite? Vlastni je nekdo? Muzete mi nekdo napsat nejaky zkusenosti s nima, popripade cemu se vyvarovat apod. ? Cenou mi prijdou fajn na to ze maji i tu vlozku. Budu je nosi prevazne na zacatek podzimu, jara a mozna i leta.

    0 0
    •  

      .

      0 0
    • Breakpain  

      Nesmis mit velky stehna, jinak jsou fajn :)

      0 0
      • tonik666  

        Jo, přesně, vůbec mi nepadly. Vozím singletracky, ty jsou fajn.

        0 0
        •  

          A kdyz mam rekneme ze opravdu ty stredni stehna, to znamena ani ne prilis namakany jako u ziletkaru ale ani ne prilis vychrtle, tak mi sednou? Smozrejme si je asi nekde vyzkousim, problemem je to ze v Kralupech neni kde a musel bych az do Prahy coz budu stejne moc az za 2 tydny…

          0 0
          • Pain  

            To by snad mohli :-)) ja v ty dobe když jsem je koupil posiloval, takže jsem mel hned nohy bez privodu krve :-)))

            0 0
            •  

              Ja zas tak moc nehrotim ty kilaky takze nohy si myslim ze vic nez fit :-D

              0 0
              • Pain  

                To ja je nehrotim vubec,jen jsem cvicil jako druhy sport, ne kvuli biku.Ale je pravda že ta sila se pak hodila do výšlapu.Ted uz jen bikuju.Ono si nabirani hmoty a biking moc nerozumi.

                0 0
      •  

        Mam stredni stehna :-)

        0 0
    • Joe_Pike  

      Mám dokonce dvoje (ikdyž ty první jsou 5 let staré a stále drží). Mechanická odolnost mi přijde velmi dobrá, pohodlné jsou…

      Jediný „problém“ je vložka – alespoň pro mě jsou nohavice velmi úzké přes stehna. V pase v pořádku, ale přes stehna to vyloženě škrtí. Starší model tímhle tolik netrpěl – tam je to přes stehna lepší.

      Doporučuji tedy vyzkoušet, případně objednat kalhoty a vložku (o číslo větší) zvlášť.

      0 0
      •  

        Co jsem se meril tak mi vychazi velikost S proste. Tak nevim jestli mam brat radsi velikost M ?

        0 0
        • Joe_Pike  

          Já byl podle měření „M“. Kraťasy jako takové sedí parádně – v pase, přes stehna. Ale ta vložka je příliš těsná (řekněme ve spodní polovině stehen).

          Kromě toho jsou ovšem skvělé – nosím je i na brusle, na čundry…

          0 0
          •  

            Mam jedny kalhoty dlouhe Singeltracky ve velikosti S a padnou mi jako ulity. S kratasama moc nevim, po zmereni pasu mi to vychazi na 78cm ± . Takze mam radsi sahnout po velikosti M nebo S . S cykelvlozkou budu mit poprve tu cest je mit tak nevim nevim :-(

            0 0
          • Pain  

            Presne tak.Taky jsem bral o cislo vetsi vložku kterou beztak vubec nevozim.Jezdim bez jen mam funkcni boxerky od Craftu bez vystelky.Mam teda Hummvee z minulyho roku.Jiank jsou to držaky, dobře sedí a v poho se mi v nich šlape.Slusne vetrají akorta teda když jsou jo tepla 25 a vys tak už mi v nich bylo moc vedro, proto jsem koupil verzi Light a supr.

            0 0
            •  

              Na leto vozim obyc kratasy ktere jsou vic vetrovaci, proste tak abych se v nich nezapotil. Na podzim mam prave ty kalhoty ale obcas bych chtel na podzim vozit i kratasy kvuli pohodli apod. No jeste uvidime teda.

              0 0
    • Sistematicx  

      Kamarád je má už od lonska a projezdil se snima az do podzimu a letos porád dobry. Já je na jeho doporučení koupil taky a jsou fajn, jel jsem v nich když bylo 35 stupnu slunka a nepocitoval jsem ze bych se vnich varil treba (sice jsem se varil celej ale kratasy to nebylo). Prezil jsem v nich i mokrej sjezd v Saalbachu (drzeli hodinovej destik a pak blátivou jizdu lesem ale skrz jsme mel pocit ze to nejde). NA zadku je docela fajn ta vlnkova guma slusne odvetrává (sice je to takovy divny kdyz si clovek sedne jak se hrne ale da se rychle zvyknout :-D, spis osobnni pocit asi). Co se tyce toho strihu tak asi mam stehna jak ty (stredni :-) ) a strih je za me hodne dobrej, oproti hummvee 3/4 jsou tyhle pro me pohodlnejsi. Jsou takovy že me nikde netahaj nebo se na me nesekaj (3/4 me treba s chranicema ruzne tahaj a tak).

      Vlozka musim souhlasit jak je zmineno, v pase super ale ty stehna auuu. Na stehna je ta guma stažená teda fest.

      0 0
      •  

        Ale da se to nosit i bez ty vlozky ne? Takze by to pak nemelo nikde prekazet ani skrtit?

        0 0
        • Pain  

          Jsem psal ze jezdim jen bez vložky.Nejak jsem si zvykl.Akorat ja teda v takovym horku jak pise sistem bych to nedal ani omylem.Ale každej jsme jinej.

          0 0
          •  

            JJ v horku teda ani moc nejezdim(nad 30 stupnufakt ne), a kdyz uz jo tak jen s tema hodne vetracima kratasama co mam. Okej ja je teda nejak omrknu az dorazim do Prahy a vyzkousim je. Zatim to vypada slibne. Na podzim uplny ideal s chranicema jeste.

            0 0
            • Pain  

              Presne.Vozim primarne jaro podzim.Mam je tretim rokem a vypadaj furt ok.Dobrej matroš.

              0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce