Zkušenosti s Geax Saguaro White (26x2.00")

22 nepřečtených
  • BEgineer

    Čus, sice tady již jedna diskuze je, ale připadá mi, že se tam moc tyhle pláště neřeší, spíš každej píše co chce, takže sem se tam toho moc nedozvěděl ;). Proto sem znovu tuto diskuzi založil. Takže jaké máte zkušenosti s dušovou verzí Geax Saguaro (26×2.0"). Jak drží na mokru, do zatáček, valivý odpor, vhodnost na závody a jestli se vyplatí kupovat bílý (myslím tím kevlarovou dušovou verzi). Díky

    0 0
    • Pijer  

      V prázdninovém Velu byl test černých, nevím, jestli se bílé zásadně liší.

      0 0
    • kubad  

      OPRAVDU JE POTŘEBA SE PTÁT DVAKRÁT BĚHEM 8 MINUT?

      http://www.bike-forum.cz/…-26×2–0.html#…

      0 0
      • BEgineer  

        Sory ale tam se mi špatně zobrazil nadpis…OMLOUVÁM SE VŠEM!

        0 0
        • kubad  

          oki

          potom to první vlákno blokni, je zbytečné to psát do obou.

          a vidím profil už upraven :-)

          0 0
    • Hnoj  

      Je to odporné a nevkusné…

      0 0
    • Internaut  

      Nestavíš něco takového ?

      0 0
    • .Kubas.2  

      saguara sami o sobě nejsou špatný, ale bílí nebrat. Nic nevydržej, drolivá směs. Po cca 500km xc na odpis.

      0 0
      • BorecArny  

        Nevím co tím myslíš drolivá směs. Já na White Saguaro jezdím již dva roky. Používám je celoročně a mám za rok na nich najeto 6000km a poté jsem teprve kupoval další. Dříve jsem používal Schwalbe a ty vydrželi nanejvýše 4000km. Pneu používám i v zimním období vlhko voda bláto sníh osobně nemá žádný problém drží i vcelku skvěle. Na přední kolo nasazuji ve směru speed a na zadní kolo ve směru traction. Zadní kolo při brždění jde poté snáze do smyku tudíž kdo chce občas v zatáčkách přismykovávát (driftovat) tak je to OK. A do kopců poté slušně zabírají. Komu záleží na brzdných vlastnostech tak obě pneu musí nasadit do směru speed. Já tedy osobně určitě doporučuji. Defekty mám minimální. Tlak drží spolehlivě.

        0 0
        • pepek  

          Že by mezitím malajci uvařili jinou dávku?

          0 0
        • Ignor  

          …můžu jenom souhlasit, překvapivě dobře drží do kopce na blátě

          0 0
        • Ignor  

          …můžu jenom souhlasit, překvapivě dobře drží do kopce na blátě. A ta bílá? Myslí, že tak hrozně to nevypadá

          0 0
    • maajkee  

      Já jezdím Saguaro 2.2 kevlar vepředu i vzadu ve 29 verzi. Nevidím důvod proč brát 2.0 když 2.2 jsou podlnější a líp držej. Zas tak moc široký nejsou ani ve 2.2.

      Je to především rychlej plášť. Na mokru zrovna extra nedrží, chce to cvyk. Ale jezděj na něm i XC na svěťáku, tak špatněj vyloženě nebude :)

      A bílý určitě nebrat!

      0 0
    • Rubi  

      bily je urcite vlastnostma horsi nez cerny, hur drzi a prijde mi ze se droli, mam ho vsak jen na mestskem singlespeed kole (v profilu), ktere se do poradneho terenu temer nedostane, ale po nakych tech lesich obcas jedu a drzi obstojne, problem bych videl hlavne v tom, ze moc nevydrzi, mam ho 2* prorazeny skrz behoun, ale chtel jsem proste bile plaste na singla a tak tam zustanou, idealni bych videl jak se delaji plaste pouze s bilym bokem, ale ty zas nesezenu starsi do 200/ks

      0 0
      • BorecArny  

        Reaguji na pepek a Rubi. Nechci tady tyto gumy nikterak vychvalovat a dělat jim reklamu, ale nemohu souhlasit jak s drolivou směsí tak se špatnou přilnavostí. Používám verzi White od roku 2011. Ročně najezdím 8000 až 10000 km. Povrch všemožný silnice bláto kořeny atd.. Jízda po asfaltu je výborná pneu zbytečně nehučí a nerezonují, na mokrým kořenu vám uklouzne každá pneu, v blátě se chovají obstojně, A co se týče štěrku a písku tak sedí jako žádné jiné. A jak jsem řekl pneu jsem měnil až po 6000km již jezdím na třetích párech. Při výletě v Rakousku Hinterglemm cirkus kde je mraky singletracků sjezdů kořenů ostrých kamenů atd… Tak pneu bez jakéhokoliv defektu a poškození. Jediné co je nutno uvážit jak pneu nasadit jestli do směru traction či speed. Je jen na jezdci co vyžaduje.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.