• Pi†el

    Nemate nekdo zkusenosti s http://www.skialpshop.cz/ ?

    Nekdy v prosinci se od nich braly ski-alp boty crispi. Komunikace pres email probehla v pohode, byli ochotni. Na botach praskly oba jazyky, psal jsem email kvuli reklamaci – bez reakce. Nepodarilo se mi tam ani dovolat. Bud tam nikdo neni, nebo jsem jen volal ve spatne chvilky..

    Mate nekdo obdobnou zkusenost ?

    0 0
    • Pi†el  

      Nikdo nikomu nic ?

      0 0
    • gazman  

      Znám se s chlapama co to tam provozujou už nějaký ten rok,dle vlastních zkušeností musím říct že nebyl nikdy problém.Jeden rok jsem zlikvidoval tři kusy vázání naxo 21 a pokaždé jsem na počkání dostal nové,nakonec ze mně udělali testovacího jezdce a dali mi jakýsi evo model,který jsem ale rozlámal ve Vrátné,no problem vrátili mi peníze.Že se neozvali by mohlo být tím že jsou někde na horách.Zkus zavolat přímo na Stacha Heczka. Tel:777618146

      0 0
    • kochese  

      Zkus pockat, meli jet minuly tyden nekam na veletrh, meli tam byt delsi dobu – takze mozna proto nereaguji. Daval jsem tam k oprave (zarucni) pips, tak ho meli brat tomu vyrobci primo na tu vystavu. Jinak nemam s nima spatnou zkusenost. Prinejhorsim zkus ten tlf co daval gazman.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.