zimní kalhoty na běh i kolo do 2000kč

59 nepřečtených
  • Madman1

    zdravím,

    nebudem si nic chlapy a ďoučata nalhávat, ale podzim a chladná období se nazadržitelně blíží a já budu potřebovat před zimou koupit zimní kalhoty na běh a kolo asi do –15°C, jde mi o to, aby byly kalhoty laclové s reflexnímy prvky na nohavicích a takové ty věci jako Winndstoper a podobné milé vymoženosti…Prostě kalhoty do zimy pokud možno černočervenábílá barva ale postačí aj černočervená… nebo jen černá či červená, možná mě budete mít za úchyla, ale když už má člověk mrznout při tak milovaném sportu jako je kolo tak aspon se vší parádou.. Napadlo mě koupit si podvlíkačky od Sensoru a nebo Kalasu a na to hodit letní kratasy s zimníma návlekama ale mám takovej strach že bych to brzo odnesl…, děkuji všem, nejhezčí kalohty jsem zatím našel Pells Klondike Long Run za asi 1900 na pellsu, dík všem za rady a tipy biku zdar a at je prosím eště chvíli slunečno a hřejivo jako v létě.. Biku zdar

    0 0
    • jIrI___  

      Ten druhý způsob (podvlíkačky+letní kraťasy+zimní návleky) vozím když je tak maximálně kolem –3°C. Ale to je tak 2× do zimy, u nás se v zimě na bika moc nedá – na cestě vyjeté koleje, že auto dře podvozkem o led a mimo cesty 1,5m sněhu. Ale přemýšlím, že koupím blatníky a budu jezdit v zimě jak budu v Brně. Mě by stačily nějaké obyčejné co vydrží tak –15°C, můžete taky nahodit tipy :-)

      0 0
      • jIrI___  
        • 15°C neeee :-O, –10°C stačí.
        0 0
      • Madman1  

        já to tak vloni taky vozil ale fotr nadáával že mu tahám jeho podvlííkačky:-D, tak jsem chtěl bud nějaký brý podvlíkačky a neby spíš ty kalhoty aby se v tom dalo aj běhat když se nebude chtít jít na kolo…

         
        0 0
    • The_Trooper  

      Podzim a zima se pomalu blíží, tak taky začínam myslet na zimní cyklistické(i běh a třeba běžky) kalhoty… jelikož mám dres a kalhoty od firmy KALAS a jsem s ními spokojený, tak jsem naše něco takového http://eshop.kalas.cz/default.asp?… má někdo něco podobného?

      0 0
    • jezura  

      Oblečení na zimu je hodně individuální záležitost.Já třeba vozím jen letní kraťasy a na to zimní kalhoty od Axonu určené i na běh na lyžích bez windstoperu atd..a hlavně bez laclu.

      0 0
      • Fak  

        presne tak to delam taky. Ty Axony sice nemaj Windstopper, ale na predni strane maji neco proti vetru a zezadu to aspon dobre vetra, vyhovuje mi to. Cena kolem 1500 jestli si dobre vzpominam. Na bezky jsou super a na behani v mraze budou taky si myslim :)

        0 0
    • obda  

      V zimě jezdívám na běžkách v kombinaci podvlíkačky plus čapáky a v pohodě. Testováno do –20. Ale to musím jet :) Na kole bych k tomu přidal ještě kraťasy s vložkou a návleky na kolena.

      0 0
    • PjSky  

      trosku reklama ale investoval sem loni do AXONu, s membranou. Bohuzel jsme meli na Brdech led, takze sem jezdil po lese kolem cukraku.. slo to dobre, ale vetsinou bylo nad 0*C,,, k tomu sem pridal puncochace od moriy, nejake lehci a tenci, bohate to stacilo, nekdy az moc teplo.. tezko se to odhaduje, zalezi jak se clovek promoci zvenci a zevnitr, kolik a jak presto bude foukat, co se sjizdi atp. Rozhodne zimni asfalt nedelam, spis cvicim blato a poskakovani pres koreny.

      Vyhoda/nevyhoda obleceni je, ze se odre prvni pri padu :D

      0 0
      • ravag3r  

        Nó, to sou pěkný ceny a vypadá to taky pěkně. Máš s tim zkušenosti? Bych klidně i bral:)

        0 0
        • jIrI___  

          Já bych je bral kdyby byly bez laclu :-)

          0 0
          • ajfel  

            Pánové, není nic jednoduššího než zvednout tlf a zavolat k Sýkorovi jako já. V pase 100, na výšku přes 200, takže na sebe něco sehnat je nedlidskej výkon. Rozhodnutí bylo jasný, zavolal, oěřil se, poslal míry a jak a z čeho to chci a za 14 dní byly kalhoty z windstopperu/rou­baix s profi vložkou doma. Nic lepšího jsem na sobě v životě neměl, to mi věřte! Stály asi 1500 a vedoucí dílny paní Růžičková – dodnes si to jméno pamatuju – je velice ochotná paní. Chtěl jsem dodatečně posunout o 5 čísel vložku dozadu a nebyl problém – zdarma do týdne poštou. Takže neváhejte…

            0 0
            • Yaron  

              Musím potvrdit, taky mám tyhle zimní čapáky šité defacto na míru, výborné zpracování, kvalitní materiály a hlavně velmi nadstandartní přístup firmy Sýkora. Zdravím paní Růžičkovou! :-)

              0 0
      • vojco  

        mam od nich bundu s NO WIND a pecka, super jednání, dobrá kvalita

        0 0
    • inkognito  

      By mě zajímalo kde jezdíte, že je potřeba oblečení do –15° C. V Čechách na horách stěží teplota klesne lehce pod nulu a to ještě tak dva tejdny do roka :).

      Osobně když už  v zimě vyjedu tak mám trenky s vycpávkou+mo­iru+bundu a kalhoty Craftu co se dá použít i na běhání i na běžky.. Ale moc v zimě nevyjíždim, protože mě děsně bolí zuby.

      0 0
      • kámen úrazu1  

        Zvláštní. Reagují i na chladný nápoje? Pokud ne, může se tak v zimě promítat bolest od čelistních kloubů. Mně vystřeluje většinou do uší, ale občas se promítne i do zubů a krku. Bohužel nejen v chladu. Ale v zimě, respektivě při teplotách od nulou, si čelistní klouby hýčkám a preventivně je schovávám do kukly. Jestli jinak nemáš se zuby problémy, zkus se zaměřit na čelist.

        0 0
      • jIrI___  

        Beskydy, a já raději teplo :-). Navíc jsem byl minulý rok v Krkonoších a byla tam stejná klemra jako u nás.

        0 0
      • drtyc  

        vecer treba i v nizinach a kolem vody.

        0 0
    • kámen úrazu1  

      Momentálně používám čapáky od Etape. Na běhání jen zateplený, bez neprofuku. Profuk je míň prodyšný, při běhu se pod ním potím, nepřiléhá k nohoum tak dobře jak jen zateplený materiál. To radši teplý spoďáry + návleky na kolena + případně celý dlouhý spodky. I na horní část těla se neprofuku při běhu vyhýbám (pokud neprší nebo nefouká moc). Ale každý to může mít jinak. Neprofuk používám jen na kolo a to když je orpavdu hnusně.

      0 0
    • drtyc  

      Killtec – nejaky snad radoby doprodej… jsou teda delany na podvizivany lidi z myho pohledu… 3×L a mam problem to natahnout na stehno, ale pri trose zapreni to i nad tim kolenem dam

      predek nejaky pogum sustak co moc nesusti (TEC-POLY) pod nim vpredu mrozkova pletenina vzadu dvojvrstvy polyester. rozpinani nohavic pod kolena. Spis asi na konfekcni lidi.

      je to na me jak elastaky, ale pritom to teda elastak moc neni ;-)

      pry ve sleve za 1000,–

      0 0
      • drtyc  

        a je mi v tom vedro jak cyp a krom toho jak se vam jezdi v tech elastakach? ja sem z toho strhanej jak boruvci po invazi kosicu bo je to docela fuska v tom ohnout nohu, ale mozna to bude tim, ze je mam nad kolenem tak natesno.

        (uz se nemuzu dockat az prasknou ve svech a necham je predelat na plandaky… doufam, ze tomu nebudu muset moc pomahat)

        0 0
    • Smazaný účet  

      sensor runner

      0 0
      • Smazaný účet  

        houby sensor, je to hannah, a ted maji u nas v hervisu slevy na běžecké oblečení 30%, já je měl za 1200, otec za 800 :(

        0 0
    • Jezevec70  

      Tak se nám opět dost ochladilo a zjistil jsem, že potřebuji nové zimní kalhoty. Našel jsem tyhle: http://www.kupkolo.cz/…na_3767.html

      Máte s nimi někdo zkušenosti? Nebo co zvolit lepšího v ceně do 1500 Kč?

      0 0
    • Tomys  

      Mám ty samé jako raceman- v těch jezdím na běžkách. Na kole jezdím taky etape čapáky, ale ty druhé, které jsou o kapku slabší.Třeba dnes byly při jednom závůdku naprosto parádní…

      0 0
      • šlapatko  

        Etape vypadají super ale jsou krátké.Zkoušel jsem i 3XL a byly krátké.Končily nad kotníky.Pomohla by jen guma na chodidle,aby nevyjížděly až pod kolena.Mám Axony a jsou vpohodě.

        0 0
    • McBlacky  

      já teda s Axonama tak spokojenej nejsem. Ze všech co jsem měl nejnižší výdrž – za sezonu byly pryč a to mám čapáků více.

      výdrží mě překvapily naopak Atex, bez vložky, dvojitý kolena

      jen běžky a běh používám Newline a ty jsou zatím taky dobrý, ale jak maj nefuk tak se v nich víc zapotím.

      ideální mi přijde mít nefuk jen na kolena, ale zatím jsem nenašel nikoho kdo by to vyráběl za rozumnou cenu

      0 0
      • cubas  

        na na kolo si na kolena natahuju navleky. Katata pak bez navleku pouzivam uspesne i na behani.

        0 0
    • witmar  

      Já používám tyhle od Newbalance

      naprostá spokojenost i v –10 mi není zima ale musíš se hýbat :-)

      http://www.newbalance.cz/…ight-mpt2180

      0 0
    • Kupko  

      Zdar ja mam capaky od ETAPE s lazlem lepe sedi nez bez laclu predni dil neprofuk bez vlozky a jsou super kdyz jdu v zime na kolo tak pod ne hodim letni kratas s vlozkou,jsou dobre i na bezky a behani mohu doporucit.

      0 0
      • Jezevec70  

        Ty Etape mě taky docela zaujali, tak se ještě rozmyslím.

        0 0
        • Kupko  

          Zdar opravdu jsou super nejsem sam ktery v nich v mem okoli jezdi a vsichni jsme s nimi spojeni ja uz mam dokonce druhe,poridil jsem si stejne jenom jinou barevnou kombinaci cerno sede vypadaji luksusne a hlavne dobre sedi.

          0 0
          • k-e-j-m-l1  

            Ahoj, zrovna taky pokukuju po zimních kalhotách a koukal jsem na tyto http://www.koloshop.cz/…hoty-dlouhe/

            Máte někdo nějaké zkušenosti s těmahle kalhotama nebo značkou Force?

            Nevím přesně jakou koupit velikost, psal jsem i dotaz k produktu, ale nikdo mi neodpověděl. U značky Kalas mi sedí velikost L, ale nevím, jestli to tak bude i této značky.

            Budu rád za jakoukoli radu ohledně velikosti nebo vlastní zkušenost s kalhotami či značkou Force.

            0 0
            • Premik  

              ty kalhoty by mě taky zajímaly – mám je v merku a tak se připojuji k prosbě o zkušenosti jejich majitelů. Jinak z toho materiálu Windster od Force jsem si teď pořídil návleky a rukavice a spokojenost 50/50. Testováno 1× 1,5hod při výživné projížďce kolem 0 st. a zatímco nohy byly v teple, ruce se mi ve stoupání potily a z kopce pak prokřehly.

              0 0
              • Premik  

                upřesnění: návleky jsou široký pojem, mám návleky na tretry Force Windster.

                0 0
    • vladaza  

      do skutečné kosy vozím šusťákový gatě z Pertexu a pod ně spoďary. cyklistický jsou mi moc těsné /jasně záleží na proporcích majitele/, když dám pod ně ještě spodky, tak jsem skoro nepohyblivý a protože mezi vrstvama není žádný vzduch, tak mě takový sendvič moc nechrání. super spoďary mám chlupatý z polartecu

      0 0
      • t100-CZ  

        tak letos už se také ochladilo, tak sháním nějaké podzimní/zimní dlouhé kalhoty. Mělo by to být s kšandama a tou vložkou pod zadek. Nikdy jsem žádné neměl a mám vybrány tyto:

        http://www.etape.cz/…nter-ws-lacl

        http://www.etape.cz/…-runner-lacl

        http://www.kalas.cz/…an/3096–101×

        nebo nějaké od axonu

        http://www.axonsport.cz/index.php…

        prosím o komentáře které si vybrat? případně nějaké další návrhy? Ale cenově okolo těch 1500. Veště bych rád poznamenal že to chci na teploty tak 0 – 15°C. Pro chladnější mám případně ještě termoprádlo od hannahu.

        0 0
        • t100-CZ  

          opravdu nemá někdo zkušenosti?

          0 0
        • StuntJ  

          já vozím tyto :

          http://www.mall.cz/…mi-panske-09?…

          a tak do 5–15 °C se vnich dá v pohodě šlapat :o)

          0 0
        • krokus  

          Mám ty první (vypadají trochu jinak, ale jsou to myslím ony) a jsem s nimi spokojený. Vozím je v teplotách pod 10 stupňů, pak už je mi v nich vedro.

          0 0
          • t100-CZ  

            tak kalhoty už mám vybrané, ale dumám nad velikostí…

            Mojé míry:

            pas 90cm

            hrudník 95cm

            Výška 186cm

            To mě nepasuje ani na jednu velikost. Když si to dám na svou výšku nechci v tom přeci plavat…

            0 0
            • StuntJ  

              heh, to jsi na tom úplně stejně, já též ležím někde na hranici L a XL, takže mám vždy problém co si vybrat. U Sensoru mi u kalhot sedí spíše XL a u dresu L. Ideál by bylo si to vyzkoušet na tělo …

              0 0
              • t100-CZ  

                ¨přijde mě to dělaný jak pro nějaký buřty. Většina cyklistů jsou spíše hubenější …

                0 0
                • StuntJ  

                  no jo, to je ta americká míra :o)))))

                  0 0
                  • t100-CZ  

                    ale on to má každej výrobce, tak jestli vžít menší a doufat že se vytahnou, nebo koupit větší a čekat že se smrsknou…

                    0 0
                    • StuntJ  

                      No já jsem to vyřešil jednoduše, nohy mám dlouhé a „masivní“ takže na spodek XL a vršek je trošku menší a subtilnější, takže na vršek L, kromě bund, ty jsou lepší v XL … :o)

                      0 0
    • dobytek  

      Na zimu (+10 až +5) používám dlouhé zateplené láclové kalhoty z Penny – stály cca 400. Když je chladněji než +5 tak nevyjíždím. Na bajku jsem spíš požitkář, dlouhá léta jsem v minulosti výkonnostně běhal. Běhat se v tom díky cyklistické vložce nedá. Na běhání jsem používal podobně zateplené neláclové běžecké elasťáky Newline (od +3 do –10, když bylo chladněji, bylo to spíš o zdraví), stály něco málo do tisícovky. Od cca +3 do +15 se daly používat nezateplené elasťáky.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.