• JarryC

    Dnes jsem se byl trochu projet po Chřibech Otrokovice,Smra­ďavka,Cimburk,Vlčák,Bun­č,Nová Dědina,Otrokovice cca. 83km. Když jsem projížděl lesem z Nové Dědiny do Bělova tak mě upoutali bílé fáborky na stromech, ale nevěnoval jsem jim pozornost a to byla velká chyba. Před výjezdem z lesa je takový pidi skok, tak jsem si trošku skočil, jel jsem přibližně 40tkou, po dopadu jsem z hrůzou zjistil, že přes cestu je mezi stromama hustě natahaný špagát, uhnout nešlo, no brzdil jsem co to šlo, po předním kole jsem vletěl do těch špagátů. Naštěstí se trochu urvali a mám z toho jen šrám na ruce a ohlou brzdou páku.Aji jakési sprosté slovo padlo, byly tam dvě holky a že prý chystají les?? Docela by mě zajímalo zda se někdo s něčím podobným setkal.

    0 0
    • nox159  

      no dve holky v lese co chytaji bikery do provazu, no ja bych nevahal…;-) je snad jasne co chtely ne :D

      0 0
    • Toutou  

      že prý co? Jestli to tam daly ony a byly pod zákonem, tak jen přes držku :D

      0 0
      • marapara  

        tak tak

        0 0
      • JarryC  

        no než jsem to zničil,tak to mohlo vypadat jako pavučina, asi nějaká zkouška odvahy pro nějaké sviště.

        0 0
        • Toutou  

          Nó, tak je to asi nenapadlo, to chce klid… Já už myslel že to byla nějaká „past“ právě na cyklisty, onehdá jsem trefil ocelové lanko přes cestu ve výšce prsou – chuťovka.

          0 0
          • Concorde  

            To buď ještě rád. Někteří vyvolení, co to natahují, nastavují výšku přibližně na úroveň krku.

            0 0
        • M_ishak  

          :O) upředly pavučinu na cyklisty

          0 0
    • Adamz  

      chřiby jezdím, zatím sem se s tím nesetkal… ale dík za upozornění..

      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • Aleshek  

      Nedávno se mi stalo, že si takhle jedu lesem pěkně dolů, nebylo to nijak prudké, ale vcelku jsem si tam fičel, no a najednou si všimnu, že pár metrů přede mnou je závora. Což o to závory na lesních cestách bývají, nevím jak moc legálně, ale aspoň mívají jejich „instalatéři“ dost slušnosti je natřít zpravidla červenobíle, aby byly zavčas vidět, obzvlášť, když je tam sjezd. Zde se ovšem dotyční neobtěžovali, no zakousl jsem svoje véčka do ráfku a ubrzdil jsem to tak tak, ale musel jsem ještě uhnout do strany, kde byl malý násep s kopřivami a v těch jsem se vyválel. Trochu jsem se taky odřel, malinko krev z kolene, nic tak hroznýho, mohlo to dopadnout hůř. Každopádně jsem ale dotyčným zanechal „vzkaz“ a pár ču…, zmr.. atp. taky padlo :-)

      0 0
    • jachymk  

      To je šílená pakárna, občas o tom taky uvažuju když se nemůžu vyhrabat z blátu vytvořenýho koňákama. Natáhnout takový ty pavouky od benzínky mezi stromy. Jen aby je to sesadilo z koně, zvířeti ,který vlastně za nic nemůže by se nic nestalo a ty blbci by se vyváleli v blátě :D.

      0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
      • Chiron  

        Teda koňáky taky zrovna nemusím. Rozdupou pěšiny a ještě ty koně serou doprostřed cesty. A když tam jezdí pravidelně, tak je to slušný humus. To mi připomíná jak sme letos jeli na Lysou kolem jízdárny, na asfaltu tolik kobylinců, že to nešlo ani objet a smrad, že by člověk radši kilometr nedýchal kdyby to šlo…

        Ale shodit někoho z koně, to už je docela extrém, spadne z 1,5m, ještě k tomu když se podaří tak na hlavu. To už není sranda… Ale ty magory, co v lese natahují dráty a řetězy na motorkáře a cyklisty by měli zavřít někde do blázince nebo do krimu. Protože tohle normální člověk, který je schopný domyslet následky udělat nemůže…

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.