• Xibal

    Ahojte.

    Mam tak trochu problemy s prednou brzdou, je to Tectro Auriga, ked zabrzdim a pomalsie povolim paku tak chvilu akoby lne tak volne lieta, jednoducho tie piesty sa pomalsie zasuvaju a celkovos a mi zda oproti zadnej brzde taka volnejsia, teda ta packa je tka volnejsia a necitit hned taku tuhost. Okrem toho skoro vobec nebrzdi ale to je predpokladam tym ze vcera som zamastil platnicky a niesu uplne zabehane este po ocisteni. Len by ma zaujimalo ci ten problem je sposobeny zavzdusnenim alebo je to niecim inym uz si neviem rady stale nie a nie to brzdit, uz som skusal aj naprasit na dosky ako mi to odporucal znamy aby sa zbavili mastnoty a aby boli drsnejsie, trosku to pomohlo ale moc veru nie.

    0 0
    • jimiAJ7  

      doporucuji koupi novych desticek.....­....!!!!!!!!!!!­!!!!!a odvzdussnit',pak naprosto v pohode

      0 0
    • Neddy  

      Ty destičky bych od tebe bral… sice budou brzdit nic moc, ale ušetří to peníze :-)

      0 0
      • Xibal  

        ja som asi dost z daleka oproti tebe tak to by ta to asi vyslo draho :) uz som skusal vsetko mozne a stale to nebrzdi ako ma, dnes som ich odvzdusnoval, pretlacil som brzdou ale 40ml brzdoveho oleja ale na ucinok sa to neprejavilo a pomalsie zasuvanie jedneho z piestov sa tiez neodstranilom, ked packu pomalsie pustim tak chvilku je taka volnejsia, stale rozmyslam ci tam este nieje daky vzduch neviem sit o nejako vysvetlit ze ten piest na pake sa chvilu len volne pohybuje :(

        0 0
        • Neddy  

          Destičky se daj poštou poslat v normální obálce, takže vzdálenost není překážkou.

          A zkoušel jsi ty pístky promazat? Vyndat destičky, trošku přibrzdit aby vyjely pístky, pak je máznout a zatlačit zpátky třeba šroubovákem. Dát zpět destičky a zkusit to.

          0 0
          • Xibal  

            Myslim ze mastne su dost, kedze mi do nich vcera zatiekol brzdovy olej ze som ho musel odtial vytierat :D ale mozem este skusit no neviem, sak ono to nieje nejaky problem len ma to tak znepokojuje trochu. Este musim pockat kled budu peniaze na nove tak potom snad by som aj poslal :)

            0 0
            • Neddy  

              Kup si orig. Shimano M08 za 150 Kč/ks, to by mohlo stačit – za ty prachy paráda. Brzdy mám taky Tektro Auriga na jednom kole s těmahle destičkama a nemám problém.

              0 0
              • Xibal  

                Dik snad to pomoze, odmastim kotuc a dam nove dosky, snad sa to zlepsi ebo od nova bola uplne dokonala a perfektne brzdila, potom to dost oslablo ale kotuc mastny nebol, tak som to skusil odvzdusnit ale zamazal som dosky tak som ich vypalil a stale nepomohlo tak ja uz som zufaly :D no som sikovny ja viem

                0 0
                • Neddy  

                  No ty zamaštěný desky by mi ani nevadily, chci totiž jedny brzdy prodat, ale se sjetýma destičkama se prodávají hůř… ;-)

                  0 0
                  • ropman  

                    tak hlavně se tu veřejně přiznávej co chceš prodávat za sračky – zamaštěný nebrzdící destičky, a určitě v inzerátu napíšeš jak jsou skvělý a zánovní, skoro nepoužitý …

                    0 0
                • Neddy  

                  Kontaktuj mě na ICQ, Jabberu nebo mailu, ať to tady neřešíme.

                  0 0
    • 1349  

      Zdravím, nechci zakládat nové téma tak to dám sem. Mám HFX-9, když stisknu páku „rychle“, tak to brzdi, ale pokud ji mačkam hodne pomalu nebo jen mírně přibržďuji, tak se mi někdy stane, že jde až k řídítkům, předpokládám že nejspíš bude zavzsušněná, ale nejsem si tím zcela jist…je možný že by se mohla zavzdušnit po měsíci „nepoužívání“?

      0 0
      • kubad  

        mozne je vsechno, ale todle nebude vzduch ale vada :-(

        0 0
        • 1349  

          Ta brzda už asi předtím byla trošku zavzdušněná, ale napadá mě, pokud by v systému byla někde bublinka vzduchu, jestli se mohla dostat „za píst“?

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.