• Zmila

    Zdravím, měnil jsem závitové hlavové složení. Rozebral jsem to staré bez potíží, nové jsem také nasadil, vidli utáhl, ale teď nevim jak utahnout židítka, mám zezhora uprostřed, imbus se závitem dolů. Když utahuju posunujou se i řdítka, nevim jak vymezit výšku, abyhc to neměl až dole. Ani nvm na jakym principu se to dotahne, přeci to nemůže být utažený na krev na matice hlavového složení. Když jsem to demontoval, našel jsem návod, ve kterém jsme zjistli, že do imbusu pro uvolnění řidítek musím udeřit, ale jak to znovu dotáhnout to jsem nikde v žádném návodu nenašel. Prosím proto, aby mí poradil někdo, kdo s tím má zkušenosti. Přidal jsem 4 fotky, na fotce č.4 vidíte, jak to vypadá když jsou řidítka až dole, přesně tak to nechci, jestliže to jde jinak.

    0 0
    • pokec  

      WDčko nastříkat dovnitř a druhej den vyrazit ten bazmek se závitem, kterej zůstal zarezlej v rámu. Jak ho dostaneš ven tak ho jen přiděláš dolů k představci, nasadíš do rámu (na požadovanou výšku) a dotáhneš.

      0 0
    • JSt  

      nasroubuj ten sroub zespodu do te litinove kurvy vyklepni ji ven. pak vrat sroub do predstavcu, nasroubuj litinovou rozperku, strc do krku, nastav vysku a dotahni. ;-)

      0 0
      • Zmila  

        Děkuju moc, už chápu jak to funguje:), nenapadlo mě, že jsem to předtím nevyndal všechno :D

        0 0
    • Jakobo  

      Vezmi ten dlouhy srub z predstavce, nasrubuj ho tak 1 cm a uder do srubu palickou, kusem dreva atd. Nebo normalnim kladivem pres drevo, plast atp. V 99 % pripadu se klin uvolni bez vetsiho nasili a prolivani olejem (coz ale neuskodi). Az to budes dotahovat, tak ten klinek poradne namaz vazelinou a z krku vidlice vyskrabni rez a hlavne utahni fest, ale s citem, at neznicis krk nebo nestrhnes zavit.

      Jinak priste az trochu povolis srub o 1 cm, hned do nej uder palickou a predstavec vytahnes rovnou i s klinem.

      0 0
    • Zmila  

      Taak, vytlučeno, vyčištěno, namazáno a smontováno. Už se klepu, až mi dorazí středové složení s kolama a jde se jezdit.

      Děkuju za rady.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.