• Jirik123

    Vcera pri sjezdu z kozakova se mi zasekla prava radici packa deore. Nelze radit lehci prevody. Zkusil sem ji rozebrat a zjistil sem, ze je praskla pruzinka ktera pridrzuje takovou trojramenou hvezdici (asi zapadka?). Nevi nekdo jestli se da takova pruzinka koupit? Pripadne opravi mi to v servise, nebo si mam rovnou pripravit prachy na novy razeni?

    0 0
    • maxtor  

      Přesně tohle se mi stalo taky. Nedostal jsem se díky této závadě výš, než na třetí pastorek. Chvíli jsem vymýšlel, jak to opravit, a pak jsem koupil samostatně pravé řazení… Nevím, jestli se ti to podaří opravit. Samostatně tu pružinku seženeš asi hodně těžko, ostatně jako každý náhradní díl na Shimano – jedině si ji nechat udělat nebo sehnat něco v cyklošrotu. Každopádně hodně štěstí.

      0 0
    • rasputin  

      Taky se mi povedlo rozbít Deore řazení!! Mě se nezaseklo, ale povoloval se mi ta centrální matice co to drží a tím pádem se páčka vyklala a šla na prázno. Rozebral jsem a dotáhl a myslel si že je vše ok. ale na švihu se mi to zase povolilo tak jsem to provizorně dotáhli, moc dlouho to nevydrželo tak jsem dojížděl vpodstatě na singlespeedu. Ale co byl *******, že se mi ta páčka v posledním sjezdu úplně ale úplně rozsypala a někde v lese jsme stratil komplet vnitřek který držela ta matice! V bikeshopu na to hleděli jak se mi to povedlo!!:D A když jsem zjistil že nová jedna Deore páka by mě přila myslím na osm kil tak jsem koupl úplně nová LX řazení za 1200 a nemůžu si vynychválit, úplná spokojenost!;)

      0 0
    • martt  

      Chod sa spytat do servisov. Ukopnute a ohnute packy s neposkodenou pruzinkou by mozno niekto mohol najst.

      0 0
    • vysmátej bajker  

      Než 600 za deore,tak kup LX 07 odřazování palcem za 500 stojí.

      0 0
    • Jirik123  

      tak nez sezenu nahradni dily, pripadne novy razeni, tak se mi podarilo udelat nouzovou opravu pomoci obycejny kuchynsky gumicky:-) prekvapive to funguje, jen chod pacek je ted trosku „gumovej“:-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.