• Leuser

    Ahoj všem, mam dotaz ohledně zapletenych kol 26" na svém kole mám SHIMANO M66 36H REMERX MASTERDISC 36H a chtěl bych udělat upgrade(kotouče na centr,osmi kolečko). Jaké by jste mi doporučili řekněme do +/- 3000Kč? Je to trošku na cvalika – 105kg jinak nejezdím žádné divočiny, občas nějaký kořen jinak spíše zpevněné cesty. Diky za každý nazor.

    0 0
    • Mysee  

      A co si od nových slibuješ? Jelikož kola, co tam teď máš stojí 1500–2000. MD celkem držej, hmotnostně se 105 kg nemá cenu šetřit.

      0 0
      • Leuser  

        No chtěl bych nějaká kvalitnější loziska,jelikoz se kola nechtějí moc točit a vecne centrování mě taktéž nebaví, jen na upřesnění jde mi spíš klidně jen o zadní kolo, teď je po servisu a můžu ho tam vézt znova, celý se to tak divně hejbe – v náboji jakoby do elypsi. Nebylo to hned, ale asi po 300km po návštěvě servisu. Vím že by bylo lepší zhubnout ale nějak to nejde:/

        0 0
      • Erknold  

        Také si myslím, že si moc nepomůžeš. Nevím zda by ti Maajkee něco vymyslel na zakázku za tu cenu. Možná i jo.

        Chvíli jsem si říkal vyměnit jen náboje. Ale tebe limituje ten centrelock, navíc 36 děr.

        105 kg také není váhá na nějaké velké snižování počtu drátů. No uvidíš. Spíše si pomůžeš lepším nábojem, pokud se ti tuten povoluje, nebo se do něj dostává prach a potřebuje často servis.

        0 0
    • ememem1  

      to nema absolutne ziadny zmysel rozdiel bude +/- nula, radsej posetri a ked ich znicis kup nieco co bude aspon o triedu vyssie. uprimne na to na co pises ze jazdis to bude aj tak skor pre radost jak realny efekt.

      0 0
    • Erknold  

      a případně se oprostit od centrelocků. Na RM66 asi nemáš nějaké XTR kotouče. A nový kotouč stojí pár korun a relativně fungují i ty nejlevnější Force apod.

      Rozšíříš si tak výběr. A třeba i na průmyslová ložiska, která prakticky nemají údržbu.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.