• Verakohout

    Nemáte někdo jen lanko jako zámek na kolo? Není to málo? Nebyla by lepší nějaká řetězová varinata? Než třeba tohle? http://www.elvaprofi.cz/…6-77750.html

    0 0
    • plastic boy  

      Běžné zámky na kolo jsou jen ochrana před tím aby na kolo někdo nenased a neodjel. Používám zámek s kódem na zimním tesco biku. Hlavní kolo nikdy bez dozoru nikde nenechávám. Pokud jsem někde ubytovanej, a nejde to jinak než v kolárně mám tenhle https://www.mall.cz/…k-k-traz-a25?… ale vozit ho sebou na švihy fakt nejde.

      0 0
    • newby  

      už docela dobrý je tohle a pak výrobci jako ABUS, KRYPTONITE apod… stejně, jestli ti někdo napíše něco, tak že nejlepší jsou podkovy a nenechávat venku kolo bez dozoru, doma nosit dovnitř apod.

      0 0
    • Erknold  

      tuto mám na kole do města, přesně, aby na to nenasedl ožrala a neodjel mi. Pak ho mám na biku, když sedím někde na zahrádce a kolo mám v dohledu, tak také, než se rozkoukáš, může být kolo fuč. Tuto je zdrží na 5 sekund a to už tam stojíš s půllitrem a mlátíš ho po hlavě.

      Čím silnější kus železa, tím déle ho to zdrží. Nicméně, vše se překoná a jde jen o sílu Tvého vnitřního pocitu/klidu.

      0 0
      • kotew CZE JIHLAVA  

        přesně tak

        0 0
      • MlokCZ  

        Na zamčení na zahrádce, kde na kola vidíš je to zbytečně velké a těžké. Pro tenhle účel (a žádný jiný, vždy to používám jen na to krátké zdržení než bych se dostal ke kolu na které vidím) používám tenhle

        https://www.motorman.eu/…0-cable-lock

        Tohle je zřejmě to samé

        http://www.abus-webshop.cz/…iflex-202-90

        už nevím od koho ho přesně mám. Mám verzi, která vizuálně vypadá jako v tom prvním odkazu.

        0 0
        • Smazaný účet  

          Combiflex mam taky z Bikediscount.de, stál mě kolem 16Euro, na tak malej zámek je to dost ale zase je praktickej. Vejde se do kapsičky u dresu, váha lehce na 100g a nemusím nosit klíč. V práci mam nějakej z LIDL za 70KČ a ten beru i k vodě. Pak mam nějakou kopii ABUS kryptonite z LIDLu a ještě nepoužito, plus ten zámek co vyhrál test DTESTU.

          0 0
          • MlokCZ  

            Z odolnějších mám pak tenhle

            http://abuspadlocksonline.co.uk/…k-170cm.html

            Na vození na vyjížďky ale tedy moc není :-)

            0 0
            • Smazaný účet  

              To ne no, ten z LIDLu je fajn že ho omotam kolem sedlovky a není tak těžkej. Občas vidím lidi s pořádným zámkem, který mají přes rameno.

              0 0
              • MnemonicJ  

                tak já ten svůj (nějakej starší model steel-o-flex, asi 80cm vozím v batohu, když vím, že kolo budu muset někde zamknout a na koloběžce ho nastrčím na řidítka. Je pravda, že vypadá dost divně, když tím poutám koloběžku, ale pokaždé jsem jí našel tam, kde jsem jí nechal :)

                0 0
        • MnemonicJ  

          já mám něco jako jetoto

          Jednou jsme se zasekl v hospodě a nechali jsme s kamarádem kola uvázaný venku (v tý době tak 6 let stará Kona Dee-Lux a cca 4roky starý GT Avalanche 1.0). Normálně jsem domů odjel a ráno zjistil, že se někdo snažil do toho zámku dostat. Byla tam nějaká vložka proti odvrtání, kterou dotyčný serval a zámek byl poškrábanej kdo ví od čeho, ale kola tam zůstaly. Jsem rád, že jsme nepřistoupil na původní variuantu zamknout to spirálou z tesca za 120kč, kterou měl ten kamarád. Nepřipravenýmu zloději vystaví podobnej zámek myslím nepřekonatelnou stopku, nicméně když to bude někdo, kdo to kolo má vyhlídnutý a je to profík, tak je asi jedno čím to zamkneš…

          0 0
    • pocestny  

      Chlapi, který to byl model zámku, o kterým jste se tu nedávno bavili, že má nejlepší poměr výkon/cena? To bylo něco od Kryptonitu, nebo? Dík

      0 0
    • Rudyshy  

      bohuzel mnoho tech zamku do 100kc sa da pouhim trhnutim urvat. nezda se to ale slusna paka kola dokaze roztrhnout .

      na doma do sklepa kotvu, to a tam na vylet lankovej pripadne jen akusticky stim tenuckym lankem.

      meske kolo poutam tema socialistickema zamkama pred kramem a pohoda. Ale je to fakt len spis ani ne proti odcizeni ale aby mi ho nekde „nepreparkoval“ a neskratil si cestu.

      spis to chce rychle nohy paralizer a pak kus lana az toho hajzla zavesis za gule do pruvanu

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.