• Iam_Macek

    Mám na vás dotaz ohledně zadního náboje. Koupil jsem enduro od Giantu, a i přes vesmírnou cenu mi tam narvali zádní náboj s kuličkama. Málem jsem vytekl, když jsem to zjistil a proto bych potřeboval zainvestovat do něčeho lepšího. Měl bych představu do 5000,–Kč, samožřejmě zapouzdřené ložiska a aby se to nerozsypalo. Také jsem celkem úchyl na to cvakání co ty náboje dělají, takže čím hlubší a hlasitější tím víc palců nahoru :) Budu rád za jakékoliv rady

    0 0
    • JFtryall  

      Hope, DT a nebo usetrit a vzit Novatec nebo Bitex a zbyte ti i na novej rafek. A vsechny zni dobre, kdyz se vycisti. :-)

      0 0
    • Vilém  

      Bacha na to, v tom zapouzdrenem lozisku jsou taky kulicky, tak abys nevytekl.

      0 0
      • Iam_Macek  

        Jasně že jsou, ale snad bez kónusů :D

        0 0
        • Vilém  

          Ty jsou akorat v tech nejlepsich nabach, treba Chris King, protoze se daji seridit a z hlediska namahani jsou mnohem vhodnejsi, nez klasicka „prumyslovy loziska“.

          0 0
          • Iam_Macek  

            Jo tak. No ale nemyslíš, že bude lepší namáhat zapouzdřené ložisko (kvalitnější), než kónusy za 800kč? (předpokládám že tolik ten můj náboj stojí).

            0 0
    •  

      Cau. Mam to same kolo jestli myslis Gianta Reigna? Naboje predpokladam mas take ty shitovy Giantovy Tracker? Udajne v nich neni spacer mezi loziskama. Tak proto to vrze apod. Mam taky problem a momentalne se to snazim vyresit spise ekonomicky. Kdyz to nevyjde tak koupim novej naboj. Prikladam foto aby jsi videl co pravdepodobne v tom naboji chybi proto to ma takovej vakl hnedka. :)

      0 0
      • Iam_Macek  

        Přesně tak. Mám Giant rád, ale za pohled na náboje a brzdy je nesnáším :D Já se s tím nemám náladu moc štvát, zainvestuju kolem vánoc do náboje, a udělám si radost.

        0 0
        •  

          A jakej model a rocnik mas? :) Pokud mas ty tovarni naby Giant Tracker tak ti vydrzi na takoveto obycejne jezdeni klidne sezonu, pokud to drtis tak nevim treba max pul sezonu a pak naboj chytne vakl jako prase. Ja se jen tesim az budou Vanoce a udelam si radost asi rovnou i novyma vypletama. Ty rafky jsou taky nic moc a jsou tezky jako krava zrovna. Mam v hlave kombo predni naboj Hope Pro 2 Evo ktery uz mam doma a zadni nejaky Hope Pro 4 a rafky DT Swiss EX 471 a nejaky sapim draty a bylo by podle me o dost lepsi nez to co mam tedka.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.