Zabezpečení sklepa?-ukradli mi moje GT :(

81 nepřečtených
  • pop

    Tak mi zase ukradli bajka :( Tentokrát šli najisto a vypáčili 2 protipožární dveře z 2 bezpečnostníma zámkama. Vzali jen můj bajk ostatní kola a sport.náčiní ponechali. Sousední kóje ani nepáčili. Může mi někdo poradit,jak si zabezpečit sklepní dveře(pouze 60cm ale)? Pojištěný to mám,ale stejně… Jinak kdyby náhodou někdo prodával kolo,co mám v profilu,dejte vědět.Číslo rámu: tgt3514835. Dík.

    0 0
    • pop  

      ještě foto zárubní

      0 0
      • Verte  

        Já se omlouvám za blbej vtip ale takhle jak jsi to napsal tak první co mě napadlo tak že jsi si to ukradl sám. Ale pokud ne tak se ještě jednou omlouvám a upřímnou soustrast. Mě už ukradli kola dvě, nejdůležitější je přímo na policii do protokolu nahlásir pravdivou – vysokou cenu kola. Policajti se snaží cenu tlačit dolů asi kvůli nějakému hodnocení objasněnosti. Jenže pojiš%tovna pak podle jejich protokolu plní!!! .

        0 0
      • Corbett  

        Co dodat, upřímnou soustrast i z mé strany. Věřím, že jako borec z branže to s pojišťovnou nebudeš mít tak těžký. Co se týká rozhodování zda kolo mít ve sklepě nebo doma, těžko radit. Je fakt, že aby ti někdo vlezl do bytu, musí k tomu být větší odvaha a pro samostatné kolo, pokud se nejedná o kus za 250000,–Kč ti nikdo nepoleze. Pokud bych měl kvalifikovat tento počin, tak se jedná v obou případech o trestný čin vloupání. Smutná správa je taková, že objasněnost jednorázového vloupání do sklepa je poměrně malá.

        0 0
      • Stancek  

        Hoj, taky se pripojuju s kondolenci… to je fakt svinstvo, delas do pojistovnictvi tak snad se Ti vrati aspon neco a na jare se zas nekde potkame. Je to trochu blby, ale ukazu toto moji, ted se stehujem do bytu a nechce kolo doma, pry budou v kolarne, NEBUDOU!!!

        0 0
        • pop  

          V kolárně být můžou,ale asi s bezpečnostními dveřmi a futry. Zkusím zjístit,kolik by mě to přišlo…blbý je,že je to atyp 60cm.

          0 0
    • grafik  

      no ty vole, mas pech. Pokud by se to vyplatilo investoval bych do pevnych dveri a krizove bezpecnostni zamykani, pripadne do nejakeho elektronickeho poplachu … ale radeji bych si daval kolo do bytu, pripadne na balkon …

      0 0
      • grafik  

        krizoveho bezpecnostniho :0)

        0 0
      • pop  

        Jenže v bytě mám stejný dveře i zámek a kování…takže by překonal dokonce jen 1 dveře…to mě trošku děsí.

        0 0
        • grafik  

          jenze na to aby se vkradl do bytu potrebuje mnohem vic odvahy a pokud by se tak stalo tak z meho laickeho pohledu by se tento cil dal hodnotit jako „regulerni“ vloupani, za ktere by si mohl jit teoreticky klido pido sednout … mels' ho aspon pojisteny?

          0 0
          • pop  

            Když nejsi doma,třeba v hospě,tak je to stejný…víc odvahy asi jo. Pojištěný to mám,tak snad dostanu vše :)

            0 0
      • ares  

        Ahoj, připojuji se ke kondolenci Grafikovi, jen balkon je o ničem, kámošovi s kolem s přehledem z balkonu slanili a měl ho fuč. Spal doma a měl ho pod zámkem…

        0 0
    • wlk  

      není nad to mít kolo doma, už bych ho nikdy nedal jinam, jinak upřímnou soustrast, káž by se za to sekaly ruce.

      0 0
    • pop  

      s 2 zámkama – sorry za hrubku

      0 0
    • RUMcajs  

      Ten kdo to udelal to udela znova. Vedel o tom, ze tam to kolo mas, odhadl cenu za jakou ho muze prodat.

      Bud tam dej alarm, nebo kup cele nove dvere.

      P.S. Co pojistovna? Myslis ze neco dostanes?

      0 0
      • pop  

        Paradox je,že naproti ve sklepě má soused kolo taky 30tis.,ale téměř na něm nejezdí a neotevřeli mu ani sklep. Přitom má jen voštinový s tím nejjednodušším zámkem…

        0 0
    • Karlos009  

      Nechci šířit paniku, ale už někoho napadlo, že tím jak tady v profilu někteří vystavujete svá drahá kola, společně se jménem, bydlištěm, popřípadě fotkou si o to ukradení vyloženě říkáte? Netvrdím, že to byl zrovna tento případ, ale ptáš se jak to kolo líp zabezpečit a přitom ho tady vystavíš. Předpokládám, že až si koupíš nové, dáš ho sem znovu aby čórakři věděli, že si mají přijít. Vím, že existuje mnoho jiných způsobu jak si mohou kolo vytypovat, ale alespoň bych jim nepomáhal.

      0 0
      • orca  

        myslíš že fotka kola + město Olomouc je tutovka tip ???

        mám lepší tip Ferrari – Praha 10 x !!!

        0 0
        • Karlos009  

          Fotka kola, jeho podrobný popis, fotka majitele, jeho celé jméno a město kde bydlí, to není zas tak málo. Zbytek bych asi zjistil i já a to se tím nezabývám. :-)

          0 0
          • orca  

            Leoš Mareš – Ferrari – málo ??

            Myslím že ta náhoda aby někdo chodil sem a hledal kola a ještě poznal dotyčného a ještě vystopoval bydliště – uf to je dřina … a ještě si byl jist že to kolo dává do sklepa a ne domů… ne ne tomu nevěřím… Buď šel na blind a nebo je to někdo z nejbližšího o­kolí…

            0 0
            • MlokCZ  

              Mám úplně stejný názor. A ještě dodám, že těch lidí, kteří mě přímo vidí s kolem vycházet z baráku je proti tomu ohromný množství, takže tam je pravděpodobnost potenciálního zloděje nesrovnatelná.

              0 0
              • MlokCZ  

                A ještě i kdybych ho měl ve sklepě (kde ho nemám), tak by nešlo jít na jistotu, protože nejsou jednotlivé kóje nijak označené, která patří ke kterému bytu a v každém vchodu to je jinak – tzn. nutnost vidět přímo kolo ukládat.

                0 0
                • pop  

                  nicméně když tě někdo zná od vidění z okolních obyvatel,tak to není problém zjístit,kde to dáváš a detailní popis kola na webu není od věci pro tip.

                  0 0
          • orca  

            tak mi to nedalo a koukl jsem teda na fotku do profilu co má za kolo a čekal jsem nějaké dělo za 100 litrů ale tohle je celkem průměrné kolo a troufám si říci že s kol co je tady mírně pod průměr …

            0 0
            • pop  

              Takový bych si nekoupil už kvůli tomu. Není problém tě z kola sundat a ujet ti :). A troufám si říct,že na kole za 30tis. jde jezdit stejně jak za 100 litrů…takže je to otázka spíš prestiže.

              0 0
              • orca  

                tohle neříkej nahlas jinak tě ukamenují za živa páč to není pravda !!!!

                0 0
                • Corbett  

                  Proč? Víš kolik dojelo na Drásalovi za popovým GT stolitrových kol? A kdyby on jel na drahém kole za sto litrů o kolik si myslíš, že by byl lepší. Asi jo, o pár minut možná, ale co z toho?

                  0 0
      • Luka  

        mno… vetsinou co jsem si vsimla se nekradou ani tak ty drahy kola (ty si ani nikdo do sklepa nedava), ale takovej ten prumer, 10–25t… cim cistsi, tim spis ti ho vezmou. Myslim ze do sklepu nechodi profi zlodeji kol, ale takovy ti magori co berou od kompotu po sekacku. Taky nam vykradli v baraku sklepy (primo nam ne nastesti), a brali vsechno. Od stojanu na vanocni stromecek po zimni pneu na auta. Odvezli si to pickupem, se kterym si drze najeli az do garaze, nacouvali az ke sklepum a vklidu za bileho dne nosili. Dokonce kdyz odjizdeli, tak se jim zabouchly vrata a ty si otevirali rucne, nekdo z baraku je videl a myslel si ze to jsou mistni, tak jim vynadal ze si to maj otevirat ovladacem… nacez vklidu odjeli a odvezli haraburdi ze 4 sklepu.

        0 0
        • pop  

          Jinak vzali kolo jen mně, kola rodičů a bráchy tam zůstali(cena kolem 5tis.). Lyže,brusle,ly­žáky,pneu,nářa­dí tam zůstalo … za což jsem rád. Hned jsem to vynesl do bytu. Takže rozhodně se ten borec musel vyznat v kolech a měl nějakej tip. Všechny ostatní sklepy byly netknutý a maj tam sousedi taky drahý věci viz výše. Teda teď už je možná dali do bytu :)).

          0 0
      • pop  

        Věříš,že mě to taky napadlo…v tomto sklepě ho mám téměř 2 roky a nic a teď po 14dnech,co sem jej dal na B-F,to mám v pr..li.

        0 0
        • Luka  

          tak to by byla docela sila… no, ja skladuju ve sklepe jen veci zbytecne a co se nevejdou domu, zadne drahe vybaveni tam nemam. Ne ze bych nejake drahe vybaveni mela. Vsechno prumer.. ani telku nemame…takze i kdyby sli do bytu, co by si vzali? Akorat by znicili dvere. vzhledem k zabydlovani a k vysoke hypotece zadna elektronika, zadne uspory, zadne hypermoderny… takze tak nejak kdyby sli k nam do sklepa, apon nam neco bordelu odnesou, stejnak uz se nam tam nic nevejde. sjety plaste, stary obleceni, nejaky barvy na malovani a poztraceny puzzle, to si klidne muzou odnest. PS: mate do sklepa videt? treba my mame vrsek predni steny mrizovanej tak od 2metru az do stropu, a tamtudy si ocihavaj co tam je a mali to cenu sebrat… no, kazdopadne: preji at to preboli, a priste si ho dej do skrine…

          0 0
          • pop  

            No,já nemám nic drahýho ani doma…max.TV a mikrověž za 3tis. …nechcu podporovat ty hajz.y zloděje. Kolo bylo po autě nejdražší věc co vlastním. Ani mně to nevadí moc,akorát su nasr.nej. Zaplacený to budu mít od pojišťovny a stejně nemůžu bajkovat,protože marodím po úrazu…a kdo ví kdy nebo jestli vůbec si ještě zajezdím…poúrazová nekróza hlavice stehenní kosti je pěkná sv.ňa …

            0 0
            • Luka  

              tak at se uzdravis!!!

              0 0
              • pop  

                jj, to ostatní je jen na rozčílení…

                0 0
              • pop  

                jo a vidět dovnitř není

                0 0
                • Luka  

                  jentak mimochodem: prisla jsem domu a zjistila, ze vykradli polovinu sklepu, 80% zamku v baraku (do sklepnich mistnosti, kocarkaren a dokonce jeden vchodovej a vstupni z chodby) je znicenejch. Nas sklep to prezil. Udelali to v noci, a ja je slysela, jen jsem si myslela, ze to zase soused v pul jedny rano stlouka nabytek z ikey :(((( Mno, veselo je vsude.

                  0 0
                  • pegas  

                    na to by byla dobra reklama..jak nekdo stlouka nabytek a vono mezitim rozbili pulku sklepu…

                    0 0
                  • pop  

                    Tak to už je fakt drzost. Sekat ruky málo…

                    0 0
            • kolda  

              nemaluj čerta na zeď, na Drásalovi budeš zase dominovat!!! akorát na novým a lepším kole, takže mě o to víc proženeš:)

              0 0
              • pop  

                No uvidíme,zatím je to pořád stejný, ale ještě mám čas do března :)

                0 0
      • pos3k  

        tzak si pripis do popisu" ram je nalomeny, vidlice cvaka, komponenty pred vymenou…

        0 0
    • Leos  

      Já mám ve sklepě ke zdi přidělaný železný oko, ke kterýmu přivazuji bajka silným lankem, který slouží k zabezpečení motocyklů. Je z docela poctivýho materiálu a dost tlustý, takže se utěšuji, že to snad stačí.

      0 0
      • Martin  

        bojím se, že nestačí. železný oko se dá zmrazit tekutým dusíkem, zkřehne a dá se rozbít kladivem. docela tichý způsob. podobně takhle kamarádovi ukradli auto – hokejka na volantu a medvěd blok na řadící páce.

        ideální je fakt asi mít kolo v bytě. což mi připomnělo, že bych měl zkontrolovat přítelčina Favorita v kolárně

        0 0
    • orca  

      jediná rada je další kolo – domů … vzhledem k tomu že už tam šli podruhé tak ví kam chodit – zloděj se vždy vrací na místo činu když jednou dobře pochodil… A dost možná je to někdo z tvého sousedského nejbližšího okolí kterej tě vídá dnes a denně … protože věděl co se skrývá za zavřenejma dveřma …

      0 0
    • kolda  

      zdar Pope, tak upřímnou soustrat, lidi sou fakt kurvy.

      jak tady zaznělo, kolo bych asi dával do bytu, protože sklep jsi měl zabezpečený dobře a nepomohlo to. a vykrást byt – to je asi zapotřebí větší odvahy.

      jsem docela přesvědčenej, že zloděj šel na jistotu.

      Tak hodně štěstí s pojišťovnou, ať z toho něco vytřískáš!!!

      0 0
    • goodfella  

      nekdo se tu zminoval o alarmu…to se mi nezda jako spatnej napad, dat tam na dvere tichej alarm, kterej by si mel v byte a ten te vzbudil, otazka je, jestli by stalo za to jit pak dolu…aby clovek jeste neprisel k ujme na zdravi:-(…nebo kolo do bytu a do sklepa pitbulla

      0 0
    • pepino  

      Sousedovi prej ukradli bika ze sklepa 3X.. A to je doktor..

      0 0
    • chupas  

      zacal bych nakupem ve ferone a svareckou(jestli nemas). ty futra jsou srandovni zabrana. oblozit poradnym jeklem a privarit. lepe vsak presahy „zavrtat“ do podlahy a stropu. dvere nejlepe vyrobit plechovy a zase ferona. doprostred navarit klasicke kari site, doporucuju huste a perlinku a potom zalejt dvere cementovou smesi, nejlepe s kremeny. dvere bez jakychkoliv vstupnich otvoru! hladke a utopene ve vnejsim oblozeni zarubni, aby neslo moc dobre pacit. predtim do dvery zaintegrovat na vsechny smery vysuvne zamykani, bud vlastni vyroby nebo koupene. podminkou je otevirani magnetickou kartou/čipem – bezdotykově skrz dvere – zadne klice a podobne. samotny mechanismus na vnitrni strane dveri, ne uvnitr, zalohovat napajeni. pro zkusene moznost otevirat pomoci mobilu atd. samozrejmosti bych videl mezi tve dvoje dvere elektronicky alarm na pohyb apod. napojeny na slzak a patronu s barvou jako bankovky lepe opet na mobil s poslanim sms tobe nebo tak neco. muze to znit hrozne draze, ale v zakladu to za par tisic poridis. cim drazsi kola ve sklepe, tim vic bych to stupnoval. zacni tema zarubnema a plechacema

      0 0
      • sun7dots  

        Ty jo takovyhle dvere bych bral i do bytu:)) Jenze s moji sikovnosti koncim hned s prvni vetou… Ferona, svarecko… Asi bych vyrobu neprezil

        0 0
        • chupas  

          myslim, ze vzhled dveri by nebyl zrovna bytoveho charakteru. da se tomu pomoct, ale lepsi, kdyz dvere vypadaj jak papundelky. to pak zlodej nema zadne indicie o zabezpeceni bytu. pravda. kazdy si dvere postavit nemuze, ale jsou firmy co to delaj/nebo sikovnej soused, kamos

          0 0
      • pop  

        To zní dobře,ale sám to nezvládnu… :(. Ty zárubně, to je fakt plechovka od sardinek :(. Ale zase nechcu dávat za zabezpečení víc jak za kolo :).

        0 0
    • Krys  

      Vitaj v klube. Ja som bol este vacsi blbec. Ked sme sa prestahovali, tak sme s manzelkou dali svoje bajky do kocikarne plnej bicyklov. Po tyzdni bola kocikaren stale plna pleciek, ale nase bajky tam uz neboli. Zamok na dverach samozrejme neporuseny, takze niekto z baraku. Tak som tajne dufal, ze policajti vypocuju vsetkych obyvatelov domu :)) Boli to sice ocelove Demy s pevnou vidlou, ale boli to vyborne bajky. Na ten moj bajk mam v podstate jedinu spomienku, fotku v profile. Takze, radsej nech mi bajk zhrdzavie na balkone, ako by si ho mal zadarmo uzivat niekto iny.

      0 0
      • pedrod  

        Bacha na to, vím, že kola se kradou i z balkonů, a to z jakéhokoli patra…A navíc je zvenku dobře vidět, že tam nějaký bajk parkuje.

        0 0
        • Krys  

          To ano, o tom som tiez pocul. Ale na to uz musi mat zlodej trochu viac guraze, ako na tupe vypacenie dveri. Pravdepodobnost kradeze je nizsia.

          0 0
      • Radek Broz  

        cykl.cz/index­.php?action=new­s&detail=200 Tolik k balkónu. Nicméně asi pořád lepší než sklep.

        0 0
        • Krys  

          Ved prave. Dvere do pivnice ti vypaci hocaky trtko. Ale zlanovanie balkonov nie je az tak rozsirena schopnost.

          0 0
    • chodec  

      Smysl má jedině kombinace rozumně „zpomalujícího“ uzamčení kola a extra hlasitého alarmu napojeného na přístup do toho prostoru. Kámoš co dělá zabezpečovačky tvrdil, že největší úspěch u podobných věcí má namontování hodně hlasité interiérové sirény, která se spustí před tím, než zloděje čeká nějaká práce. Bez ohledu na to, jak jse kdo otrlej se prakticky nedá pracovat (likvidovat nějaký zámek) v blízkosti 120 – 150 dB sirény, zvláště pokud si v baráku, kde to má šanci upoutat pozornoust. Takže pokud sirénu spustíš při překonání dveří a kolo bude přivázané nějakým lanem tak, aby nešlo jen popadnout a utíkat, tak máš napůl vyhráno. Naopak k ničemu jsou sirény na fasádě – nikdo jim už nevěnuje pozornost. Přitom třeba u Jablotronu tyhle hračky nejsou tak drahý.

      0 0
      • Vojtas  

        150 dB v uzavrenym sklepe je uz trochu moc, to by zbudilo celej panelak, prah bolestivosti je 130 dB

        0 0
    • mr.antik  

      To vypadá že největši slabina byly ty futra, ne? Takže navařit na ně pár kg železa – viz. chupas. Borců, co dokážou zkrz zámek zas tolik není, ale takovejch páčidlama je asi dost… Možná i nějaká imitace alarmu a sirény nad dveřma by pomohla…

      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • petryk  

      To je teda humus, já sem radši ani nebudu psát, kde svoje kola skladuju… doufám, že dostaneš od pojišťovny alespoň nějakou finanční kompenzaci, ale když je to Tvoje kolo, tak o peníze úplně nejde…

      0 0
    • JancA  

      take mi to je lito, ale davat kolo do sklepa je fakt blbost.zajimalo by me,jakou mas pojistku a jak dlouho to budes z pojistovny pacit.dik, dej to sem pak

      0 0
      • pop  

        Jám mám u České a s nima není žádnej problém. Peníze od dodání všech řádně vyplněnejch formulářů do týdne max.do dvou. Nejhorší je čekání na dodání potvrzení od policajtů,že nic nenašli a že se věc odkládá-na to mají 30–60dnů :(. Takže z toho strach nemám. Strach mám jen z toho,že se to bude opakovat a nahání mě hrůzu,když si představím,že spím a dole mi někdo krade bajka…

        0 0
      • pop  

        Jám mám u České a s nima není žádnej problém. Peníze od dodání všech řádně vyplněnejch formulářů do týdne max.do dvou. Nejhorší je čekání na dodání potvrzení od policajtů,že nic nenašli a že se věc odkládá-na to mají 30–60dnů :(. Takže z toho strach nemám. Strach mám jen z toho,že se to bude opakovat a nahání mě hrůzu,když si představím,že spím a dole mi někdo krade bajka…

        0 0
      • pop  

        Jám mám u České a s nima není žádnej problém. Peníze od dodání všech řádně vyplněnejch formulářů do týdne max.do dvou. Nejhorší je čekání na dodání potvrzení od policajtů,že nic nenašli a že se věc odkládá-na to mají 30–60dnů :(. Takže z toho strach nemám. Strach mám jen z toho,že se to bude opakovat a nahání mě hrůzu,když si představím,že spím a dole mi někdo krade bajka…

        0 0
        •  
          Obsah tohoto příspěvku je blokován.
          0 0
    • gersa  

      Otazku zabezpeceni kol proti kradezi jsem resil hodne dlouho. Mame celkem 4 kola, ktere jsou v cene naseho avtomobilu a prozatim zustavali v byte. Moje skorozena to ovsem tezce nesla. Dokonce sem se kvuli kolum pohadal s jejima rodicema (byl pul roku klid a dali pokoj, prestali jezdit na navstevy a ani ja k nim nemusel). Nicmene nakonec sem vymekl, protoze v nove zrekonstruovanym byte mi na dilnu nezbylo misto a postupne se zacal stehovat do sklepa.

      1)Vyrezal jsem flexou stary skoro 60kovy futra, ve kterych byly rachunkovy dvere z drevenych desek a se zamykanim na vysaci zamek. 2)Zazdil jsem do zdi (bydlime nastesti v cihlovym baraku) futra 60cm (sly by i 90ky, ale to by asi sousedi neprezili zavisti a 60kama pohodlne projedu s bajkem i silnici) klasicky futra Baumaxu, cena kolem 500Kc 3)Futra sem osadil obyc dverma, tentokrat z OBI (baumax je dal) a nejlevnejsim zamkem FAB + kliky (900+500-to uz nevim presne+100) 4)DO futer sem si nechal vyrobit mriz s dvemi bezp. zamky, cepy a cim ja vim. Zamky jsou z vnitrni strany, nelze se k nim dostat, pouze prostrcit ruku, tak aby si clovek odemkl. Tenhle spas stal 5k, ale jelikoz si to nevyrobim sam a nikdo jiny taky ne, je to vzhledem k bezpeci mych milacku cena uchazejici.

      Jeste uvazuju o nejakym doplnku, ktery by neautorizovany otevreni hlasil na mobil, ma to kamarad na baraku a asi ted docela sili v Afganistanu, kdyz mu na mobil prijde SMS s poplachem. Az se vrati, asi budeme muset podiskutovat :)))

      IMHO nejvetsi nebezpeci nehrozi od lidi, co by si vyhledavali kola a majitele nekde na netu, ale od spolubydlicich v baraku. Staci aby se nekdo zminil, ze u nas v baraku je nejakej Novak, ten jezdi na kole, ma kol nekolik a vsechny jsou docela drahy. Pak staci prijit s pacidlem…

      Omlouvam se za neuhlazeny sloh a styl, ale pisu to ve spechu s teplotou lehounce nad 38. Tak prosim o schovivavost

      Kdyz pockas az se mi nabije baterka do fotaku, hodil bych sem fotky sveho zabezpeceni.

      0 0
      • pop  

        Radši to sem neházej,ať to náhodou někdo nezneužije :). Jestli mužeš,pošli mi to prosím na e-mail z profilu. Taky se mi nechce dávat do dveří moc prachů,ale nějaká mříž zevnitř přes futra by se rozhodně hodila…

        0 0
        • gersa  

          No problem, verim ze tu jsou jen slusny lidi Takze tohle je fotka mrize samotne

          0 0
          • pop  

            no,tak tohle by ho přinejmenším zaskočilo :)). Myslíš,že to nejde přes zárubně vypáčit?I když pokud to perfektně doléhá,tak snad ne…

            0 0
            • gersa  

              Skvira mezi futrama a mrizi je hodne mala a na obou stranach do futer zajizdi cepy. Chtel bych byt u toho, az nejakej debil vylomi dvere a narazi na ty mrize. Ne ze by to bylo zrovna nutny, ale hodne by me to uspokojilo

              0 0
              • Vrci  

                Vylej futra cementem. Na tohle stačí hever. Dá se vodorovně v místě zámku/kliky, podloží se aby měl výšku cca 60 (šířka dveří) a začne se roztahovat.

                0 0
          • pop  

            ale ožralej bych to nechtěl zamykat :))

            0 0
        • gersa  

          A tady je pohled na zamek zevnit sklepa

          0 0
    • vlkouš  

      Kromě zabezpečení samotného sklepa doporučuji i důsledně zamykat vchodové dveře do baráku – pokud se lze s ostatními nájemníky na tom domluvit. A ve vlastním sklepě zamykat kola festovým mejlépe motorkářským zámkem (nebo i dvěma zámky) třeba k trubkám topení, vody, plynu nebo zabetonovat stavební oko do zdi nebo do podlahy a zamykat k němu. Dobrý jsou i podkovy, třeba od Abusu. Ukrást jde vždycky všechno, ale čím víc se krádež zlodějí ztíží, tím líp.....Souhlasím s tím, že kradou i sousedi, případě dají typy čorkařům. V.

      0 0
    • Charlie_R  

      Dobry jsou duchodci,mam jich par ve vchode,obcas sice tejraj kvuli hlasite muzice,ale na druhou stranu hlidaj jak vztekly a skoro nespej:))

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.