• M&rtas

    Ahoj,

    koncem července pojedu z Prahy na Moravu. Pokud by jste se chtěli někdo přidat, tak by to bylo super. Předběžný termín odjezdu 24–26.7 záleží na domluvě.

    Jedná je o rekreační výlet. Po cestě bych chtěl navštívit zajímavé místa, které nám nabízí naše vlast. Co se týká spaní, tak by se dalo přespat v nějakých hotelech, penzionech po cestě jich bude určitě spoustu.

    Mím cílem bude město Uherské hradiště.

    Pokud budete mít někdo zájem, napište a domluvíme se. Jakékoliv návrhy jsou vítány.

    0 0
    • Jakobo  

      Jel bych podel rek. Prvne podel Vltavy k soutoku se Sazavou a podel Sazavy na Vysocinu. Pak sjet dolu na jih. Cesky Sternberk, Zruc (nadrz Svihov), Ledec, Svetla, Havlickuv Brod a pak uz dolu na Stoky, Luka nad Jihlavou, Trebic, Vranov pak muzete pres Palavu do Rakouska, pred Mikulovem zpet do Cech, pak uz je Mikulov, Lednice, minete Hodonin, Straznice, Veseli a jste v UH. Takhle jsem to jel ja. Vyhnete se velkemu provozu a po ceste je hodne zajimavych mist. Pocitej spis 4 dny jestli chcete i neco videt a treba zajet ke Svihovu, nekde se stavit. Zalezi jak pojedete rychle, na silnicnim kole na lehko se to da i za ty 3 dny.

      0 0
    • M&rtas  

      To zní moc zajimavě a líbí se mi to. Co se týká času tak nikam nespecham. Budu se snažit cestovat co nejvíc na lehlo. Bohužel nemám silnici ale horaka.

      Ještě by me zajímalo kolik je to přibližně kilometru?

      A jestli by jste chtěl tuto trasu jed ještě jednou?Chtěl bych aby nás jelo více.

      0 0
      • Jakobo  

        Ja urcite nepojedu, v tu dobu zrejme ani nebudu v CR. Mel jsem taky horaka. Kolik je to km nevim, jel jsem prvne na Sumavu a pak se vracel po druhe strane Vltavy nahoru k Sazave. Rekl bych tak 500–600 km. Kdyz poslapes 5–6 hodin denne, tak to das v klidu za 4, nanejvys 5 dnu. Podel Sazavy nejaky nocleh vzdy najdes, jezdi tam vodaci. Totez pak ve Vranove. Prvni dva dny projed Sazavu vcetne Svihova, ruzne ty Zelivske klastery, hrady, atd, treti den sjed az dolu do Vranova, tam je to fakt hezke, ctvrty den projedes Palavou do Rakouska, tam to jinak nez na horakovi ani nejde a paty den pres Mikulov do UH.

        Pokud to neberes jako rychly prejezd, tak z Brodu nejed na Jihlavu, at se vyhnes E59, vem to radeji pres Luka na Trebic. Nebezpecny byl usek nekde mezi Budejovicema nez se odbocilo na Vranov, to byla zase ta E59, hlavni silnice na Rakousko. Z Mikulova muzes jet na Rohatec, Bzenec, Moravsky Pisek a Stare Mesto, je tam hezka piscita oblast a borovicove lesy.

        0 0
      • Člověk a jeho svět  

        Ber to z Prahy po červené turistické, brněnská grupa to jela po červené naopak do Prahy a myslím, že si to nemůžou vynachválit :)

        0 0
        • McBlacky  

          červená podle Sázavy je výživná velice :) nejel bych to ani z kraje jara natož teď

          0 0
    • M&rtas  

      Děkuji za super navrh. Už se těším.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.