Z auta vylétlo kilové balení mouky, zasáhlo cyklistku do břicha

20 nepřečtených
    • campijozo  

      twl mouka.. :-D

      0 0
    • Hrabex1  

      podle toho dunlopa by se mohl dat najit

      0 0
    • Kamikaze 591  

      Tak mouka jo? :D

      0 0
    • Meluzina  

      četla jsem… moje kolegyně zase nesnáší cyklisty na silnici tak, že by prý vzala nějakou tyčku a za jízdy do nich píchala, aby spadli… je jí 46 a na kole seděla párkrát, z toho se jednou vymlátila… jinak tedy není tolerantní ke spoustě dalších věcí, co naděláš:-(

      0 0
      • smith22  

        To máš pěkný kamarádky teda.Já bych se tím asi nechlubil.

        0 0
        • Meluzina  

          psala jsem kolegyně, čti pořádně

          0 0
          • smith22  

            Takže se s ní vůbec nebavíš a obcházíš ji dvoumetrovým obloukem? :-)

            0 0
            • Meluzina  

              je to kolegyně a na pobočce jsme dvě, musíme kooperovat, to se nedá svítit… člověk bohužel musí ve svém krátkém životě spolknout hodně, kromě toho je v civilizované společnosti běžné, že spolu jedinci vycházejí, i když se navzájem moc nemusí…

              0 0
      • André Vebr  

        Úplně si ji dokážu představit – hnusná, tlustá, zakomplexovaná kráva, nasr.ná na celý svět. Tak ji od nás všech moc pozdravuj :)

        0 0
        • Meluzina  

          díky, ale pozdravovat ji nemůžu, to bych si dala:-) je fakt, že krásy moc nepobrala a ani se nikterak nehodlá vylepšovat, ani sportem, ani oblečením, ani líčením:-)

          0 0
    • André Vebr  

      Nepřekvapuje… :(

      Kdybych měl udělat soupis všeho, co na mě za celou dobu povylítalo z aut – jablka a ohryzky ani nepočítám, ale jednou se takhle vedle mě ve stoupání objevila bílá dodávka, otevřely se boční šoupačky a vylítl na mě obsah kýblu-malířská barva. Bylo asi 30st ve stínu a mě se chtělo brečet. A pak si ještě vybavuju v jedný stojce nějací frajírci neváhali, jeden se vyklonil hoodně z jedoucího auta, kolega mu podržel nohy aby nepřepadl a ten artista mi rozmáznul na sedlo nějaký Romadur. No smrad hroznej.

      A párkrát mi hrdinové mávali za jízdy kvérem před nosem, jen tak. Ale to už je jiné téma. A pak že na českých silnicích je nuda.

      0 0
      • smith22  

        A kde to bydlíš, že tam tak nesnáší cyklisty?Nebo je předtím něčím vyprovokuješ?Jako pár magorů sem potkal a proti tobě to je nic.Ten kýbl s barvou musel být zajímavej – to je na přesdržku.

        0 0
        • André Vebr  

          Všechno se to stalo před mnoha lety na silnicích středočes. kraje. Vyprovokoval jsem to tím, že jsem jel sám po silnici na kole. To už je přeci nějaký důvod!

          0 0
      • HKou  

        Při stoupání z Úpy na Pomezky mě dojela Š120, v něm 4 hoši měli stažený okýnka. Když jsem se na ně podíval, tak mi asi z metru stříkli injekční stříkačkou „žlutou kapalinu“ do obličeje a děsně se tlemili.

        Když jsem vyjel nahoru, auto stálo před Hořcem a to se zase děsně chtělo na záchod mě, ale je to už dávno :)

        0 0
      • saddik  

        Achjo. Nejhorší je, že jsou to většinou mladí vocasové, co si v bezpečí auta a větší skupinky v klidu odjedou a přijde jim to hrozně vtipný. Chtěl bych takovýhle „hrdiny“ vidět, jak by se něco podobnýho pokusili udělat sami, bez auta, pěkně na férovku.

        Jinak asi čtrnáct dnů zpátky, dokopec v Plzni (samaritská před šraňkama), byl celkem provoz, jezdím to po krajnici, tedy daleko za čárou, ne po chodníku. Předjížděla mě skupinka ču*áčků v autě a jeden z nich mi u hlavy maximální hlasitostí zařval „PLÁÁÁC!“ a naznačil (nebo se netrefil?) plácnutí po zadku. Lek jsem se jako prase a málem jsem se rozsekal. Ty debily už jsem bohužel nedojel, ale kdyby byla nahoře na semaforech červená, tak by to asi skončilo blbě. Asi by ale byli překvapený, že nejsem ženská, což si zřejmě mysleli kvůli mejm dlouhejm světlejm vlasům. Ale nevim, co je to napadlo, na ženskou s lejtkama, jako mám já, bych nechtěl ani šáhnout..

        0 0
      • Lister  

        Tak mne to naopak překvapuje.

        Asi jsem dost naivní, ale nikdy by mne nenapadlo, že někdo něco takového udělá a to, co popisuješ, je pro mne fakt docela sci-fi.

        Ale co se vůbec divím, tady je možné vše, je mne ta česká mentalita asi nikdy nepřestane překvapovat…

        0 0
    • Jamin  

      na nás jednou letěly tužkový baterky, ale naštěstí minuly. Trefit mě to tak už na kolo asi nesednu, nemluvě o tom kterej debil může tohle házet do přírody.

      0 0
    • Lojzik  

      koupit kameru a vsechny jizdy natacet a po jizde mazat..

      0 0
    • Georrge  

      je to hnus… ještě že jezdím mimo silnice :)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.