YT Capra CF Pro Race 2017- Zkušenosti ?

22 nepřečtených
  • Smazaný účet

    Zdravím všechny,

    co si myslíte o tomto biku ? Popřípadě má někdo zkušenosti s tímto modelem, třeba i rok 2016 ?

    https://www.yt-industries.com/…sCategory/77

    Podle mě za ty peníze nemá konkurenci co se týče komponentů.

    Takže sem aktivně objednal a čekám, do konce měsíce by měl dorazit.

    0 0
    • wilda81  

      Kratší a vyšší geometrie než je aktuální trend. V CR mizerné zastoupení E13, Reverb je sázka do loterie. Nevím nevím jestli je tato verze až takové terno. Osobně bych raději nějakou levnější verzi na Shimanu, DT kolech a třeba s bikeyoke sedlovkou. Defacto jediné co bych nechal je vidlice s tlumičem :)

      0 0
    •  

      Ted 16, 17, 18 je u nás v Söldenu Bike oteviracka, bude tam i YT s testovackama. Vyzkoušet na vlastní kůži je nejlepší, tady ti stejně nikdo normální neporadí :D

      0 0
    • TheJD  

      Neni tam misto na kosik na bidon. Jinak asi dobre kolo, pokud hodne skaces a jezdis v parku.

      0 0
      • MirosPikos  

        Není tam úchyt na zadní nosič, integrovaná zpětná zrcátka ani větrný štít. Já bych do toho nešel. S tímhle na cyklostezce budeš leda pro smích.

        0 0
        • Frostty  

          A navíc si ještě zapomněl dopsat že u capry je absence elektromotoru.

          0 0
        • TheJD  

          Na druhou stranu to prodavaji bez Mirose, tak to nebude spatny kup.

          0 0
    • Tomášxx  

      mam 2016 a parada. Jezdim beskdy celodenni vylet neni problem, do kopce jezdi paradně, a jizda dolu nema chybu. Určitě si zvolil dobře.

      0 0
    • X-biker  

      Si objednal a pak se ptas? Hmm dobrý střelec ja nez objednal tak tyden nespal a splnilo to ucel je to ultimatni ostre enduro aka miniDH určeno dle mě hlavně na skoky a do bikeparku. Jestli se ti povede naladit tlumak tak myslím, ze pokud nebudeš absolvovat dlouhé výlety a prudké výjezdy tak budeš spoko. Mě sedí perfektně :-)

      0 0
      • Smazaný účet  

        Střelec určitě nejsem, jen to vyšlo v poměru cena/osazení/rám asi nejlépe na trhu v téhle ceně ± samozřejmě. A jasně objednal sem protože čekačka 1 měsíc mi dávala prostor ještě vzít jinej bike.

        Zatím sem celkem spokojen, jen mě trápí vidlice.....tlumák chodí jak víno. Ale mám pocit že ta progresivita u vidle je hrozná. Ale to muže být jen subjektivní pocit.

        A když sem zkoušel bezduše tak to byla katastrofa, víc ****** sem nezažil.

        0 0
        • -b-n-x-  

          Tem bezdusim dej jeste sanci. Ja se s tim taky zpocatku sral hrozne, ale pak jsem se s tim naucil fungovat a ted mi to prijde jako super. A myslim, ze takovych uzivatelu je hodne.

          0 0
        • Carloss  

          pokud pláště nejsou bezduš a jdou blbě nahodit, tak je to ideální cesta k tomu to někde v zatáčce vyzout. Jinak kolo je to krásný

          0 0
          • Lachtis  

            3 kola, mnoho kilometrů (v součtu), mnoho závodů, všechny pláště pouze performance, žádné vyzutí, žádné větší problémy s úniky tlaku. Nemůžeš to paušalizovat, já třeba tvou zmiňované problémy nemám :-)

            0 0
            • Carloss  

              samozřejmě říkám moji zkušenost. Já vyzul 2× michellin kevlarovej (2 rozdílný pláště) a 2× nejakej Hutchinson. TLR jsem na stejným ráfku nesundal. Každopádně pokud mu to trvale ufoukává, tak to není moc dobré znamení

              0 0
        • Acanthophis  

          Hele, být Tebou, tak se těch plášťů zbavím co nejdřív…:)) – na 2.4 (rozměrově mají sice psáno 2.35) rozměr mají cca 835–850g což je hrozná šlupka a nějaký extra grip jsem u nich taky nepozoroval… navíc zadní mi odešel hned při první jízdě, kdy se po menším dropu (cca 40cm) odporoučela boční kostra…

          Takže nejlíp za dobře prodat a přejít na jinou značku :)) (maxxis, wtb, onza… dle libosti ;) )

          0 0
        • embi  

          Foxka 36 je nejlepsi vidle, co jsem mel moznost vyzkouset. Lip zehlil snad jen pruzinovej Boxxer:)

          0 0
          • X-biker  

            Největší žehlička je Lyric. F36 jsou právě hodně progresivní mě přijde F36 vidle hlavně na skoky, rozbitý terén/rolety/atp zvládá hládšeji pro pilota rozhodně Lyric.

            0 0
            • TheJD  

              Na youtube jsem videl test, ve kterem srovnavali 2018 Lyrik s 2018 36 a tady tohle tam taky zminovali. Ze pri velke rane Lyrik povoli az moc, zatimco 36 ranu pobere, ale zustane vys ve zdvihu-nepropadne se tolik. V zaveru dosli k tomu, ze obe jsou to spickove vidle, ale 36 se jim libi krapet vic.

              0 0
              • Acanthophis  

                Jenže capra má pořád model 2017, který je krapet jiný než nová 2018. U ní už prý poupravili počáteční senzitivitu a měla by být tak zas o kus dál. Nicméně jsou fox vidlice pořád spíš stavěné pro agresivnější jízdu (příp. těžší jezdce) než-li RS – někomu to vyhovuje, někomu může vadit…:))

                0 0
                • TheJD  

                  To ano, ale co se vlastnosti tyce, tak by jedina zmena mela byt prave ve vetsi negativce, diky ktere je vidlice citlivejsi na zacatku zdvihu. Hloubeji ve zdvihu by se mela chovat stejne.

                  0 0
        • Breakpain  

          Pokud nejsou plaste TLR, muze byt problem zde (testoval jsem jen jednou Schwalbe a vyzul je – od te doby to uz ani nezkousim). Dale zkontroluj pasku, jestli je nalepena rovne a vsude sedi. Rozhodne je blbos vracet duse, pokud na tom kole nejezdis jednou za mesic.

          Ad. vidle, holt je predek polozenej a v kombinaci s kratsim predstavcem to chce vic zatizit a jezdit vetsi bomby dolu. Nemam teda Tvoji Foxku, ale svezl jsem se na ni a ve sve podstte mi to prislo podobne, jen Ty to mas lepsi pro vetsi kraveni (progresivita). Pri standardce bez skoku mam tak 2–3 cm na vidli k dobru. Jakmile zacnu plachtit, dostavam se tak na 0,5 cm rezervu.

          V pripade, ze bych chtel hodne skakat bych musel pritvrdit a zakonite pri bezny jizde bych mel rezervu, kterou bezne nevyuziju, mnohem vetsi.

          Tot pravi moje osobni zkusenosti s Caprou …

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.