• JEDINYSVOJHODRUHU

    Ma tu niekto nejake skusenosti s touto kamerou ? Alebo aka je oproti gopro hero 5. Premyslam nad kupou kamerky a medzi tymito dvomi sa neviem rozhodnut. Xiaomi sice vyzera lepsie na papiery s 4k 60FPS 135mbps ale jak funguje v nejakom poriadnom zjazde netusim. Ak by niekto mal skusenosti nech pise, budem velmi rad. Popripade nejake videjko :)

    Anketa: Xiaomi YI 4K+ vs GoPro HERO5

    6x
    100%
    0x
    0%
    0 0
    • MirosPikos  

      Mezi těmito dvěma výstupem Yi. Ale záleží také, jak chceš kameru používat. Pokud chceš maximální kvalitu výstupu, zapomeň na pouzdro. Pak má zase navrch GoPro, která je odolná v základu.

      Pokud by ses rozhodoval mezi Hero 6 a Yi, pak už je to horší rozhodování, pokud nemá být rozhodujícím kriteriem cena.

      Sám teď tápu, jakou kameru pořídit. Ještě je ve hře SJCAM SJ8. Možná počkám, až s čím se vytasí Xiaomi. Jakmile udělá v základu odolnou verzi s druhým info LCD, mám vybráno. Ale to jsou jen má zbožná přání.

      0 0
    • Fran-tic  

      .

      0 0
    • JEDINYSVOJHODRUHU  

      Tak to gopro hero5 mam ponuku na novu kamera + 3 way a jedna nahradna bateria za podobnu cenu ako xiaomi. Tak neviem. Ide mi hlavne o to ako bude vyzerat video a stabilizacia pri jazdeni a ako pohodle sa s tym bude jazdit. Len sa bojim toho ze ta xiaomi vyzera super na papieri no v praxi to bude hrozne.

      0 0
      • Dudys27  

        jednoznačně bych počkal s čím dojde Sjcam 8k… může to byt pecka za solidní peníze ;)

        0 0
        • kali222  

          jsem jediny kdo ceka stale to same? kamera staticky: vyborny obraz, kamera v pohybu na cemkoli (kolo, auto,…) – roztrepany obraz.

          0 0
          • MirosPikos  

            Od toho jsou gimbaly, které nikdy elektronická stabilizace nenahradí. Jinak máš pravdu. Jinak bych ještě dodal, že poslední kopanec těm videům dodá YouTube nebo Vimeo svojí komprimací.

            0 0
            • Martin  

              není mi jasné, jak to dělají třeba producenti videoklipů, kteří mají na YT videa v perfektní kvalitě… pokud pomineme možnost, že mají jiné podmínky uploadu a nedělají rekompresi

              0 0
              • Chlebovnik  

                Kvalitní zdrojové video + si umí nastavit správné parametry pro export.

                0 0
                • Martin  

                  to mě právě mate, zdrojové video mám docela dobré, export nastaven podle návodu pro YT a stejně to stojí za prd

                  0 0
                  • Picino  

                    nemám to vyzkoušené, ale je nutné upscalovat 1080p videa na 4k – Youtube umožňuje pro „4k“ videa vyšší bitrate. viz video zde Až budu dávat video na YT tak to chci prubnout. Zatím tam mám jen 1080p z kamerky Xiaomi YI 4K a není to taky ono.

                    0 0
              • MirosPikos  

                Mají jiné podmínky. Bude tam jistě nějaký rating a podle toho YT nastaví kvalitu.

                0 0
    • Dudys27  

      Tak co jsi nakinrc koupil? Ja právě uvazuju jit cestou YI 4k + nebo GoPro hero 5 … a to rozhodovani je pekelne tezke… xiaomi vypada lepe ale porad mi v hlave bezi GoPro ale spise asi tim ze je to takovy fenomen..

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.