• ememem

    zdravim. je nejaky rozdiel medzi prehadz. a presmyk. X.9 – 07 a X.9 –06 ??. Packy su ine to viem, myslim iba samotny prehadz. a presmyk. opticky to vyzera byt rovnake.

    0 0
    • Tomcat  

      U prehazovacky je rozdil hmotnostni, materialovy, vzhledovy a cennovy. Funkce je stejna.

      Ohledne presmykace, v 06 rade zadny smyk x9 nebyl a myslim ani letos neni. SRAM delal jen X-gen smyk ktery byl pro vsechny sady.

      0 0
      • ememem  

        dik lebo som z toho jelen. co sa tyka presmyku kazdy tvrdi nieco ine. (myslim tym roznych predajcov) aj to jazdis? ide mi o to ci sa oplati kupit 07 alebo staci 06. nasiel som tu na 06 model dost rozporuplne nazory. presmyk – dokazes porovnat x-gen a x.9–07? taktiez na x-gen pomerne dost negativnych reakcii.

        0 0
        • Tomcat  

          Smyk mam jen 06 takze neposoudim, ale s 06 spokojenost.

          Rozhodne rozdil 06 vs 07 neni takovej aby se clovek nerozhodoval podle ceny nebo vzhledu.

          0 0
        • chodec  

          Dost negativních reakcí tu najdeš prakticky na cokoliv – jde o to, zda jsou v nějakém lidském poměru k těm pozitivním – u SRAM X.9 tu je myslím převažující názor, že je to dospělá spolehlivá přehazka. Model 07 se konstrukčně a vzhledově trochu přiblížil vrcholovému X.0 (širší uchycení paralelogramu, ale nemám pocit, že nikde bych tu slyšel, že by to mělo nějak zásadní vliv na funkci rostlináře – OK jsou obě.

          neměl jsme možnost vyzkoušet X.9 07 přesmyk a i X.gen jsem měl zatím jen půjčenej, ale zajímal jsem se o ně, protože si na ně brousím zuby – přijde mi, že X.gen a X.9 07 přesmyk jsou konstrukčně prakticky identické – možná nějaká kosmetická úprava.

          Opět mohu-li nějak shrnout můj dojem z reakcí přispěvatelů za dobu, co to tu čtu, tak X.gen a tedy nejspíš i ta letošní X.9 přesmykačka (pokud je opravdu skoro stejná) netrpí žádnými výraznými paušálními nemocemi.

          Někomu u SRAMU obecně nevyhovuje trochu tvrdší chod – spoustě lidí včetně mě naopak vyhovuje IMHO dobrá odolnost vůči svinstvu, bahnu.

          0 0
          • silnicar  

            přesně jak píšeš, negativní reakce jsou tu skoro na vše a přesto ty komponenty má spousta lidí na kole a jsou spokojení:) Sram dělal X-Gen a funguje spolehlivě bez problémů, pro rok 2007 ještě potřebovali topswing a tak udělali X.7(topswing) a X.9 (vypadá jako X-gen – downswing)

            0 0
    • Vlado Jekyll  

      nazdar, prešmyk Ti odporúčam použiť shimano LX, alebo XT. Myslím si, že má lepšiu životnosť.

      0 0
    • kubad  

      Pro rok 07 už smyk X-gen není v nabídce, náhradou je X9

      0 0
    •  

      Baník pyčo!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.