• smallbrother

    Znáte tyhle kola? Nikde jsem nanašel nějakou specifikaci.

    Jde mi o variantu pro Lefty. Díky.

    0 0
    • Hnoj  

      Pouze OEM pro cannondale…

      0 0
    • RUSH  

      Jak je to s použitím UST plášťů na těchto ráfcích? Lze to, nebo se to dá použít jen na klasicý bezdušáky (normální pláště + sada + tmel)?

      0 0
    • romachain  

      Tyhle kola jsou teď na bazaru za 6500, stojí to za to? Jaký jsou ty ráfky, info o nich není k nalezení, alespoň šířku bych potřeboval vědět. Když to osazovali na Rize, tak by to mohlo něco vydržet, ne? Bral bych je jako prozatimní kola než dojdou STčka a potom jako záložní…

      0 0
      • romachain  

        Domluvil jsem si je za 6000, jelikož se nikde nedaj koupit nový, tak neumím posoudit, jestli je to rozumná cena. Osobní předání je samozřejmost, takže předpokládejme, že kola jsou v pořádku. Prosím vyjádřete se kdo máte ponětí o kvalitách těchto kol.

        0 0
        • Vilém  

          ja ti nevim ,ale pokud je to na 370 nabach, jak jsem to kdesi nasel a 24 dratech, tak do toho bych za ty penize nesel. Kdyby to aspon bylo na 340 nebo 350 nabach s celni rohatkou.

          0 0
      • smallbrother  

        i těch 6tis mi přijde docela dost. Já je kupoval nový za 5tis.

        Přední nába je DT240, zadní DT370. Ráfek váží 411g (je to X430). Přední kolo má 680g, zadní kilo. Na předku těch 24 drátů nevadí, ale vzadu mi jich už pár prasklo (vážím 80kg). Teď mám zadní kolo napletený na lehčí nábu tak jsem zvědavej jak to dlouho vydrží.

        V létě bych je chtěl prodat, tak ti je klidně nechám za 3litry. :)

        0 0
        • romachain  

          Já bych je ale právě potřeboval teď, dokud nebudou dodaný objednaný Cmaxy. Nepustil bys je už teď?

          0 0
          • smallbrother  

            ne, ještě jsem ani nevybral nástupce. Neměl bych na čem jezdit. Taky musím zjistit jestli do zadní stavby narvu 650B. :)

            0 0
            • romachain  

              Tak šup šup, kdyby ses rozhodnul rychle, udělal bys nám radost oběma :-) Mezitím prosím alespoň o info: na těch ráfcích to jsou nálepky? Takže by to šlo sundat? Fakt to jsou přesně 430ky? Snažím se z toho setu koupit jen předek a zadek že bych udělal s více dráty, ale chtěl bych stejnej ráfek, takže bych dal tu 430 a z obou sundal nálepky…

              0 0
              • smallbrother  

                jo, já jsem loni přední kolo zrušil a objednával v Botticu novej, je to 430 (nižší váha je asi daná nižším počtem kalíšků. Samolepky půjdou sundat, na tom starším zadním kole se dokonce docela loupou, na předním novějším ráfku drží dobře.

                To přední kolo je dobrý, ta 370 vzadu je fakt strašně těžká a nemá ani zubatku. Nábu mám doma sundanou a nevím co s ní.

                0 0
    • honzour  

      Trochu bych s dovolením vlákno oživil, kdyby se našel zájemce, možná bych prodal z Cannona kola DT SWISS XCR 1.7 … najeto maj do 500 kilometrů. Záleží na nabídce, zainvestoval bych do Crossmaxů, případně bych požádal zdejší vyplétače o nabídku. Vše se bude odvíjet od toho, kolik bych utržil za současný kola. Díky

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.