• jannv

    Ahoj všem

    Chystal jsem se koupit nový Stages třetí generace, který se právě začíná prodávat. A pak jsem nějak náhodou potkal Watteam. První pohled je opatrný, není to klasika. Jenže at koukám po netu kde chci, hledám recenze a testy, všude to vlastně pochvaluji. Jestli to někoho zajímá a chce se v tom poštourat, zajímal by mě další názor.

    Přeci jen wattmetr za 6500,– případně za 10 000,– oboustranej je zajímavost.

    https://watteam.com/…at-products/

    https://www.youtube.com/watch?…

    0 0
    • HKs  

      0 0
    • HKs  

      Dá se sehnat i levněji, ale zatím nemohu doporučit.

      Již přes měsíc si dopisuji se zákaznickou podporou, poslali mi náhradní senzor, ale stále neměří správně. Detaily kdyžtak do SZ, nebudu zatím rozmazávat.

      0 0
      • ememem1  

        rozmazavat to nemusis nicmenej co to znamena ze nemeria spravne?

        0 0
        • jannv  

          Rozmazávat nemusíš :) Koukni na video dole, možná změna váhy vody, při kalibraci může vyřešit i tvůj problém. A ted nám řekni kdes to našel za nejlepší cenu . Nebo prosím pošli zprávu. Díky

          0 0
    • rdx  

      Miller vydal recenzi

      https://www.youtube.com/watch?…

      0 0
      • jannv  

        To je náhodička, zrovna dneska :)

        Takže když to shrnu. Jakožto wattmetr je to velice přesné, ovšem až potom, co se to dobře zkalibruje. Což znamená, že je třeba jiný powermetr na porovnání.

        Nicméně pokut mě nejde o to, abych měl o 10watů více než soused. Ale jde mě o to vědět, že najaře mám 160w a v létě 180w. Tak je standardní kalibrace dle návodu dostačující.

        Jako velkou výhodu vidím právě možnost kalibrace. Dá se provádět třeba každej rok. Jinej wattmetr nezkalibruji a jak vím že po 5ti letech už neměří špatně…

        Cím si nejsem jistej je baterie, nejde ted o uváděnou výdrž 60hodin. Ale životnost. Co když to za 2 roky bude už jen 30 hodin… Asi nejde vyměnit.

        Pro použití doma a na „silničce“ mě tohle příjde dostačující. A dokonce budu uvažovat jen o jednostranné verzi. Kterou bych časem doplnit třeba tranažerem s vysokou přesností. např: ( http://www.elite-it.com/…rs/smart/kur) Tak si nemusím ojíždět přes zimu silničku. Stačí mě béčkové kolo. Navíc budu moc tenhle wattmetr dokonale Zkalibrovat.

        0 0
        • bagr84  

          Mě spíš znervózňuje to provedení, je otázka, kdy to člověk ukopne, nebo kdy to podlehne počasí a jiným okolním vlivům. Na trenažer ale asi dobrý.

          0 0
          • jannv  

            vyřešeno, dle specifikace je určen jen pro některé kliky. A to především duté hliníkové. Ty moje rozhodně duté nejsou, fc-rs500… Zůstanu u Stages…

            0 0
    • Delkim  

      Tak další doporučení někoho, kdo ho sám používá. Tentokrát Phil Gaimon.

      https://www.youtube.com/watch?…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.