• JimaZ

    Na stránkách o tepovce www.sportestery.cz je soutěž o Polar. www.sportestery.cz/?… . Otázka je docela lehká…:-)

    0 0
    • gándhí  

      To jo, ale ten model se mi moc nelíbí…A vůbec bych už Polar asi nechtěl. Měl jsem jeden, nějakej jednoduchej typ. Asi po třech letech došla baterka ve vysílači a nešla vyměnit. A za nový chtěli asi 900,– Kč. Tak jsem koupil nějakej německej noname tester za 600,– a baterka vyměnit jde.

      0 0
    • Palba  

      a spravne je a nebo b ? :D JAsne ze dulezity je se hejbat, ale u maximalky dejmetomu 190tep to odpovida 40% – 76tep ,50% – 95tep, 60% – 114 tep.

      76 se me zda fakt malo, to snad je jen v sede u pocitace, takze asi B cko?? :D

      0 0
      • termit  

        melo by to byt opravdu b…aspon je tem obecnym radam nejbliz

        0 0
    • Palba  

      primo na polarcz.com je uvedeno tohle:

      Zóna střední intenzity Regulace hmotnosti: Cvičení v tomto pásmu posiluje vaše srdce a zlepšuje jeho činnost postupně tak, aby pracovalo optimálně pro danou zátěž. Intenzita v této zóně již zatěžuje organismus takovou měrou, že dochází k pozitivním změnám ve všech tělních orgánech. Jinak řečeno, začátečníkovo srdce po několika týdnech práce v takovéto zóně získá vyšší výkonnost, svaly zesílí, zapojení energetických systému se zefektivní. Během dlouhodobého cvičení pak nebudete již pociťovat nelibost a nepřiměřenou únavu. Doporučení pohybu v této zóně 60 – 70% Tfmax je určeno pro osoby, které jsou již několik týdnů pohybově aktivní, nemají vysokou nadváhu a mají vytýčený cíl cítit se fit aniž by výrazně chtěli zvýšit výkonnost.

      A ja volbu 60–70 nevidim o)))

      0 0
      • Palba  

        uz asï chapu, proc ta dura mezi b a c, toz to mohli rovnou dat soutez o ferari, kdyz nikdo nemuze vyhrat :D

        0 0
    • Gorgov  

      řek bych taky že nejsíš 65–75, ale má to každej jinak, když mám Ap 166 a max 195, je to 85 % takže by pak odpovídala možnost c. Ale podle nch to asi bude b, takze je to uplna blbost.

      0 0
      • JimaZ  

        Koukal jsem do návodu Polaru a tam je skutečně popsáno to rozložení zón podle uvdených odpovědí s tím, že správná odpověď je za B. Ale určitě to je individuální…

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.