• ItsMartY

    Ahoj mám CTM Zephyr 2016 mám tam sundany tácy je tam jenom jeden mam tam napinak. Jelikoz jsem nechtel primo dirta tak jsem koupil kompromis na nejaky ty vyjizdky ale ted k veci chci se zeptat jestli mi to vydrží lehci dh a fr a co by bylo potreba za upgrade :). Odpovedy typu zahod to a kup neco jinyho si nechte diky ;)

    0 0
    • kubad  

      Jo vydrží to v pohodě.

      Pak to rupne jednou

      0 0
    • Martin Hodan  

      Ja myslim ze ok :) pokud to nedostane vylozene tezkej zahul tak dobry. Ale jestli se ti zalibi hodne ostry jezdeni tak nevim nevim

      0 0
    • novas752  

      To je ten za ± 15k? Jó, to vydrží, do tý doby než se to podělá to zaručeně vydrží. :)

      Tak když ne rám, tak třeba vidlici, brzdy a kotouče, kola, pláště. Aneb a co si představuješ pod "lehčí fr/dh? Protože třeba ta rozdvojka co drží přední kolo je bída s nouzí i na normální XC, natož na DH. :)

      0 0
    • Sunshine 29  

      Vydrží. Minimálně do doby než to praskne :)

      0 0
    • Strakááč  

      ono s tím moc DH/ FR nepůjde ono ti to moc nedovolí skočit něco víc, aby to řachlo… mělo by to vydržet hodně, když to ale někde posereš, pošleš to mezi kozy nebo do protisvahu, tak to řachnout může no, pokud se naučíš tlumit tak to vydrží dost.. :) koukni co dropuje fabio, danny a ostatní na těch street-trial bajkách vydrží to hodně, jen na tom nesmíš bejt jak slon a ulehčit to tomu kolu :) někdy to ale prasknout může, jako všechno.. bohužel :D

      0 0
      • ItsMartY  

        Jasný no právě. Fabio to nejvic dava treba ten dh na starym biku. No bike jsem musel mít na normal jezdeni ale chtel jsem i na skakani tak mi nabidli toto. Pak se mi ale zalibim freeride a downhill. A prodat to nemuzu. Pristi rok chci koupit novou vidli asi 160mm tak to bude lepsi. Docela se bojim tech rychloupinaku tak bych to chtel predelat na na pevnou osu. nevim jestli 15 nebo 20mm. Ale diky za normal odpoved. Pokusim se to nezlomit.

        0 0
        • Val  

          rychloupinaky mozna vypadaj krehce, ale driv ti jiste rupne neco jinyho

          0 0
        • Strakááč  

          zrovna tohle „Fabio to nejvic dava treba ten dh na starym biku.“ jsem na mysli neměl.. ono zjistíš, že nějaký DH a FR se na tom moc nedá, chce se to vyjezdit na těch trailech a přidávat.. uvidíš sám, kde má to kolo dost a kde se mu jezdí dobře.. zdvih bych nezvyšoval.. nechal bych ten co tam je, protože na ten zdvih je to konstruovaný, když tam napereš 160mm tak ti to řachne dřív :) vidli s pevnou osou, je jedno jestli 15mm nebo 20mm.. koupil bych aiona, to bude stačit

          a nebo se na to ****** úplně a to, co máš prodat.. a koupit něco, co potřebuješ.. :)

          0 0
        • novas752  

          Vis co se stane az zvednes predek o 4–8cm (nevim co tam je presne ted)? Polozi se hlava cca o 3–6°, stred a s tim i teziste tim zvysis o 2–4cm, takze se s tim bude jezdit jak na staflich a vzhledem k tomu ze na to ram neni delanej, dost pravdepodobne ho rozpulis nekde za hlavou.

          0 0
          • JakeF  

            Ale no tak… Dá tam 30 mm představec a má z toho DHčko, ne? :)

            Jinak ten rám má v základu 130, takže by mě celkem zajímalo, jak jsi přišel k tomu zvednutí předku o 8 cm a 6° položenější hlavě :D.

            0 0
            • novas752  

              Ja nekoukal co tam ma. Na kolech v tyhle cenovy skupine se dost casto vyskytuje i pouhych 80mm, coz by pak odpovidalo.

              Ze 130 by to nemuselo byt tak strasne domrveny, ale i tak je to magorina.

              0 0
              • JakeF  

                Takže klasika expertní rady a na kolo ses ani nepodíval…

                0 0
          • Strakááč  

            to že by se mu položila hlava a zvýšil střed by mu na to, kde chce jezdit asi i prospělo, rámu ale ne :D já mám taky střed vejš, než má bejt normálně. zezačátku se mi to zdálo vratký do boku.. po měsíci mi to přišlo normální..

            0 0
    • scota  

      Chtěl jsem jezdit po lese a vozit dřevo a tak jsem si koupil sporťák ;-). Co mám dělat? Odpověď: Dej na to traktorové gumy a máš to v pohodě.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.