Vybráno kolo Felt q720, prosim o nejaké komentaře

14 nepřečtených
  • jaksemas

    http://www.kola-jakr.cz/…kolo-2009–1/?… Chtěl bych se Vás zeptat na váš názor tohoto kola značky Felt. Cena je pro me ucházející ale zajímaly by me názory/popřípadě zkušenosti s tímto kolem nebo s zkušenostmi ohledně kompomentů a to převážně brzd značky Shimano BR-M486. Předem děkuji.

    0 0
    • DaSnail  

      vidla naprd, predný kotúč väčší jak max povolený výrobcom, náboje rm65 naprd, plášte naprd… ostatné tak nejak ujde.

      0 0
    • jaksemas  

      a ještě co si myslíte o přední vidlici na tomto kole, je to to kolo značky Felt Q820 model 2009 : http://www.kola-jakr.cz/…kolo-2009–1/?… zde se píše že je pravděpodobně vzduchová.., takže teoreticky by se ty tlumiče mohli dofoukat/odpustit.. že? ještě čemu tam nerozumím že je u ní napsáno 100/80mm. Já tomu moc nerozumím, kolo jsem takovéto nikdy nevlastnil a takovéto by bylo moje první.. A jelikož se mě peníze získavájí poměrně težko tak bych chtěl udělat dobrý výběr aby budoucí kolo bylo co nejméně bez dalších investic.. Jinak co se týká těch brzd ( Avid Juicy 3 Hydraulic) co si o nich myslíte? Budou lepší než Shimano BR – M486 ?

      0 0
      • Azmir  

        Klidně to kolo kup. Za tu cenu je super a těžko budeš hledat něco lepšího. Co se brzd týce budou podobné jako 486ky možná o něco lepší ale to je spíše subjektivní. Co se týče 100/80 mm tak je to podle mě to že ti jí prodejce nastaví na jaký zdvih chceš jestli 80 nebo 100mm.

        0 0
      • mpdu  

        Takovýhle kolo se dá koupit dneska za 15 litrů? Za ty peníze s ním neprohloupíš.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.