• menour

    Zdravím, chtěl bych se Vás zeptat na názor. Máme v plánu nechat si vyrobit dresy na zakázku, proto by mě zajímalo kdo s jakou značkou má zkušenoti, případně jakému výrobci se raději vyhnout atd.Díky za Vaše názory

    0 0
    • camlost  

      mám spoustu dresů, nejvíce se mi líbí materiálem i zpracováním nejnovější od Lawi – střih Race, materiál Itálie. slabounký chladivý materiál pro nás chladumilné. kalhoty jsou zdaleka to nejlepší, co jsem na sobě kdy měl – výborná vložka, skvělé zakončení nohavic, které neškrtí.

      (mám ho jen pár týdnů, tak nedokážu posoudit jeho trvanlivost)

      naproti tomu týmový dres od Kalaše (necelé 2 roky starý) je učiněná tragédie. u dresu mizerný zip, který se těžko zapíná, u kalhot se párá vložka, švy jsou na (pro mě) nevhodných místech a při delší vyjížďce odírají kůži. síťovina na kšandách se nějak divně trhá a škrábe.

      pro představu, Gary Fisher Subaru Team (výrobcem Nike), který vozím od cca 2004 je i po těch letech někde mezi dvěma výše uvedenými. jedinou vadou je to, že se vydrolily gumové lemy kalhot. jinak plně funkční. je pravda, že tenhle kousek je za přibližně dvojnásobnou cenu než ten od Lawi.

      0 0
    • Ma7ous  

      Mám dva dresy od Sykory, nejvyšší model vložky je OK, trvanlivost bych taky označil za dobrou

      Letos jsem si nechal dělat dres od Bemaniax, a jsem nadšel vložka je ještě lepší a materiály o třídu výše, otázka je výdrž

      0 0
    • nitraq  

      Tohle mě taky zajímá. Jak vychází porovnání třeba Eleven a Lawi? Tyhle dvě značky mám totiž v hledáčku a co se týče ceny, tak Lawi je o dost jinde. Otázkou je, jestli je o stejnej kus jinde i co se týče kvality.

      0 0
      • McBlacky  

        vozíme lawi už pár let a přijdou mi výborný

        0 0
      • Smazaný účet  

        Mně přijde, že dres od Eleven dost rychle „žmolkovatí“ (především kalhoty), třeba v porovnání s mým stařičkým Rogelli, kterej je držák.

        0 0
      • alinceb  

        Nemám moc srovnání, ale zatím sem po roce používání s kompletem od Eleven celkem spokojený. Docela mi vyhovuje vložka i materiály. A cenové je o třetinu levnější než Lawi. Žmolkovatění materiálu sem zatím nepozoroval…

        Taky sem uvažoval nad kompletem od Bemaniax, kteří jsou přímo z LBC, ale nakonec sem si objednal dres přes kamaráda právě od Eleven a „propaguju“ tak lokální závod, který pořádá a švagrovu firmu, která je jeho partnerem…:) Od Bemaniax možná vezmu vršek dresu k volným kraťasům na MTB…

        0 0
      • meiilax  

        Mám od Eleven několik dresů, kalhot, návleků a rukavic a naprostá spokojenost. Kvalitní materiály, barvy drží, oblečení pohodlné, dobré střihy i design. Poměr výkon/cena vynikající.

        0 0
    • Ma7ous  

      ještě bych dal jeden postřech co jsem si všimnul při komunikaci s firmama a to je cena za zpracovaní grafického designu, i když jsem vše dodal v křivkách prakticky nebylo potřeba nic měnit tak firmy jako Kalas si učtovali 3 a více tisic za zpracovaní, kdyžto Lawi mě dalo slevu na 500Kč, Sykora ma pevnou taxu taky cca 3000Kč a Bemaniax mě naučtoval 300Kč což taky náklady ušetří.

      0 0
    • Dejv94  

      Mám týmovej dres GT Zaskar od Giordany, naprostá spokojenost, po 4 letech vypadá pořád jako novej, střih super.

      0 0
    • rak1  

      Ahoj. Před týdnem nam přišly komplety od Kalase a jsme spokojeni.Jak s cenou tak s ochotou vyhovet nasim pozadavkum co se tyka vzhledu. A materialove si myslim super.

      0 0
    • malamala  

      Mám taky Bemaniax /kalhoty, dres, rukávy, vestu/ zadal jsem jim výšku, váhu a dres pasuje přesně. Chtěl jsem tam dotisknou logo, které jsem dodal v křivkách a nebyl problém. Po roce používání jsem spokojen.

      0 0
    • makimaki  

      Zimní věci mám od Kalaše a letní od Elevenu, ten jejich komplet – na dresu se občas vytáhne nitka (za dva roky asi tři), jinak si myslím že cena a provedení je výborný.

      0 0
    • Marcele  

      tak my jsme docela spokojeni s dres.cz

      0 0
    • rbcrx9  

      A co brněnský Atex? Nikdo nevozí? Právě tam chceme nechat udělat dresy.

      0 0
    • Smazaný účet  

      Má někdo zkušenost s aktuální produkcí Lawi? Jak je to s kvalitou? Vložka drží, nebo se hned vysedí?

      0 0
    • doubleingram  

      Od Lawi me zaujal ten novy hodne vzdusny dres na velka vedra, prisli s tim myslim loni.

      Ma s tim nekdo zkusenosti? If v tom neni vecer zase trochu zima , apod.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.