• Tratos

    Dobrý den, prosím o názor na tyto kola, popř.doporučení náhrady. Jezdím rekreačně a převládají cyklostezky. Můžete mi ještě prosím poradit s velikostí rámu. Měřím 176 váha 82. Děkuji moc

    http://www.prodejkol.cz/…alog-29–2013#…

    http://www.pedom.cz/…ilzbozi/3697

    0 0
    • nitraq  

      Píšeš, že převážně cyklostezky. Proč si tedy nepořídit krosový kolo, na kterým budeš nepochybně rychlejší a celkově to kolo je na takový trasy dělaný?

      0 0
    • Výběr z produktů

      Giant Talon 1 GE 29 kolo, černé Skladem > 2 ks

      Výprodej Giant Talon 1 GE 29 kolo, černé

      od 20 099 Kč -18% MOC 28 399 Kč

      Přejít do shopu (Kola / Horská)
    • Tehu  

      Byl jsem na to presne jako ty limit 13tis± akorat s tim ze to nebylo pro me. Doporucuji kontaktuj mistni stavitele clena Majkee (HK, Chotebor) nebo Scalar (CB) s obouma super jednani. Podle toho co je ti bliz mista pobytu. Sice jsme se nakonec vysplhali na 15tis ale mame 29" co vazi 13kg, na vzduchove vidlici Raidon s Deore brzdama a Alivio 2015 komponentama, a na pevnych rafkach co neco vydrzi. V shopech takovehle kolo clovek nesezene ani za podobny peniz… Dovezl jsem ho domu a musel par km projet, nato ze jezdim 150mm fulla, tak potrebovat kolo na vylety s detma apod. tak ho predavam zitra majiteli s tezkym srdcem opravdu parada. Ja jsem spokojen na Ntou. Timto díky Majkee ;-)

      0 0
      • Erknold  

        A přesně to je ten zásadní problém skládaného kola na zakázku. Málokdo dodrží svůj limit :D

        Ale není to chyba stavitele, ale poptávajícího. Když pak zjistí, že za pár stovek navíc může mít lepší brzdy, za dalších pár stovek lepší kola apod., tak je to pak přesně 2000 navíc. Ale stojí to za to :)

        0 0
      • vapenna  

        čau,Tehu můžeš hodit fotky kola prosím,na jaře mě čeká taky nějaký nákup kola 29ky kolem 15tkč,tak teď sonduji kde se dá,dík Jarda

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.