• Ivona

    Ahoj,

    vybrala jsem si SCOTT Aspect 930, kvuli prehazovacce rady Deore, nas prodejce by mi ho dal za 15.000, coz je, zda se, slusna cena.

    Mate jeste nejakej jinej typ na kvalitni kolo v tyhle cenovy relaci? Vybirat jen podle prehazovacky, nebo koukat i na jiny parametry. Uplne se v tom nevyznam. Jezdm les i silnici, žadný 100km streky ale. SCOTT Aspect 930 ma nekdo, muze doporucit?

    MOc diky.

    0 0
    • Kelib  

      Pročti si diskuzi, za poslední měsíc je tady toho milion. Pak napiš něco o sobě, kolik měříš a vážíš, trochu víc rozveď co chceš jezdit. Dle historie si vyber více kol (doporučuji méně zvučné značky, kde neplatíš tolik za nápis Scott), dej sem odkazy a lidi ti poradí.

      Přehazovačka je jedna z nejméně důležitých komponent na celém kole. Nejdůležitější je vidle, kola (ty v týhle ceně budou ale všechny stejný), brzdy, řazení.

      0 0
    • lukyn280  

      Výrobce přesně na tohle sází. Většina lidí se podívá na přehazovačku, tak ji dají z o dvě řady vyšší sady než je zbytek pohonu. Mám pocit, že kvalitu udává nejslabší článek, takže by bylo ideální, mít na kole kompletní sadu. Alivio bude určitě řadit lépe než kombinace Deore / Altus. Při tomhle rozpočtu bych volil stavbu.

      0 0
    • Ivona  

      TAkze myslite, ze tohle kolo je ulet? http://www.sportsefcik.cz/…-model-2015/?…

      0 0
      • Kelib  

        Za 17tis se dá koupit / postavit mnohem lepší kolo

        0 0
      • pierogross  

        Ahoj. Žádné kolo není úlet. I na kole z Tesca za 2 000 se dá jet. Jen záleží jak, a jak dlouho. Stejné to je i u dražších kol. Čím dražší, tím lehčí a lépe vybavené (neplatí to úplně vždy, tak jako se vším), a taky hodně připlácíš za jméno. Audi je o hodně dražší než Škoda, ale je o tolik lepší? A zas je to o lidech a jejich preferencích – někdo ano, je, někdo ne, není. Nespěchej, pročti si to tady, porovnej si to s jinými koly od jiných značek. Hodně ti tady doporučí si nechat kolo postavit – poskládat. Pokud to budeš mít na ježdění okolo komína, je to celkem jedno. Když pojedeš dál, do terénu, bude to chtít trochu víc. Píšu to velmi obecně, odborníci ti jistě něco napíšou víc.

        0 0
      • Evilcleaner  

        úlet to není a za 15 tisíc to není špatné kolo. dá se za ty peníze poskládat vyváženější, to je pravda, ale na tom scottu není žádný vyložený *******. samozřejmě by byla vzduchová vidlice lepší než pružinová a octalinkové kliky taky nejsou optimum, stejně tak jako altus řazení a dalo by se pokračovat, nicméně jako celek to za ty peníze není špatná nabídka.

        pokud to máš navíc od místního prodejce, se kterým bys pak řešila servis tak mi to přijde ok. jestli chceš za ty peníze víc muziky tak jedině stavba.

        0 0
        • Ivona  

          Stavbu dela treba maxbike, myslite, ze mam jit do toho? a podle mych pozadavku, ktery jsou fakt spis rekreacni, si reknu a za 15 budu mit fajnovy kolo? Ja jsem fakt analfabet.

          0 0
    • Jirka24x  

      Pokud je ta vidlice vzduchová tak bych to bral. Lepsi- dražší kolo je pak už jen o váze :)

      0 0
    • Ivona  

      Vic jak 15tis nemam prave. Nemuzu dat vic. Da se nechat sestavit kvalitni i za tuhle cenu? Fakt se v tom nevyznam.

      Chapu, ze tohle jsou pro bikery proste poduroven, ale potrebuju nejaky slusny kolo, ktrey poslouzi…

      http://www.kola-crussis.cz/atland-60-64d/ co toto kolo?

      0 0
    • Jirka24x  

      Proč poduroven, pokud to nemáš na nějaký závodění tak kup co se ti libi: )

      0 0
    • motacek  

      Kontaktuj zde uživatele Scalara, ať ti něco sestaví. Doporučil jsem ho mojí kámošce, která si od něj minulý týden nechala sestavit kolo právě do 15000kč. Asi tam není žádná komponenta horší než na tom Scottu.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.