• Dlouhátíha

    Čaute… nechce se mi hledat nějaký vlákno který se tímhle zabývá a tedy zakládám nové. Takhle se mi předevčírem rozvrzala žiletka ktm strada LC… vrzalo to po vidatném mokrém tréninku a i po lehkém umytí to stále vrzalo… a tak jsem rozebral moje spd-slkový tretry shimano vyčistil a nastříkal lékem pro pozemské stroje (WD-40). A pak mě napadla sedlovka… rozebráno vyčištěno namazáno… utáhl jsem vůli hlavového složení… a nastříkal wd-čkem niple na zadním kole… nastříkal jsem pak pedály a to je vše… vrzá to u středu ale může to být i z náboje v zádu… tak budu doufat že to zítra už vrzat nebude… A teď otázka… čím by to podle vás mohlo být?

    0 0
    • novas752  

      Nechce se mi hledat mojí věšteckou kouli…

      Co třeba uchycení sedla v sedlovce? Vrže to když jedeš vestoje? Co nějakej písek v hlávku? Prostě hledat v místech, kam lítá bordel od kol.

      0 0
    • Ajeto  

      Ahoj, mě po vydatném dešti vrzaly převodníky v místě uchycení ke klikám. Ale možností je mnoho. Připrav se, bude to docela napínavá detektivka. Potom napiš, jak to dopadlo.

      0 0
      • Dlouhátíha  

        Tak pořád to vrzá… ale teď to vrzá i na volnoběh… takže je to určitě hlavovka nebo náboj… vrže to ale jen v sedě… asi to dám bratránkovi, kterej to určitě spraví… Ale po asi 4 kilometrech to začne vrzat… už mě to tak nasr al o že jsem zastavil a sundal kola, vyčistil kónusy… a všiml jsem si že po těch 4 kilometrech je znovu již před jízdou utáhlá vůle hlavovky… a navíc to strašně praská a vrže při otáčení řídítek… tak to asi bude ono… a dokonce když jedu ve stoje tak je slyšet to samé praskání jako v hlavovce… a mám karbon rám i vidlu a to praskání se výří po celém rámu…

        0 0
        • zdenal8  

          Už se mi taky stalo, že mi vrzaly bovdeny, jak se třely o sebe při pohybu řídítek.

          0 0
        • tromboonen  

          TVL jak se praskání a vrzání začne výřit, tak to je *******, to už nezastavíš…

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.