Volná budova v Senohrabech na nádraží - úschovna kol, servis?

5 nepřečtených
  • pelhrimov

    Bike-fórum ví vše, tak se ptám hlavně Pražáků: Má podle Vás smysl zkusit v Senohrabech na nádraží nabízet úschovu, půjčovnu, servis kol nebo nějaké jiné služby pro cyklisty. Myšleno je to tak, že rodinka přijede vlakem, autem nasedne na svá nebo vypůjčená kola a na konci cyklovýletu nebude muset tahat kola do Prahy a po Praze, ale nechá je přes týden v Senohrabech. Jaký doplňkový prodej a služby k tomu, aby se to uživilo? Jde o to částečně využít patrový podsklepený objekt na nádraží a u parkoviště.

    0 0
    • Petr L2  

      To není vůbec špatné místo, ale spíš bych se zabýval půjčovnou kol a servisem okolo toho výletničení, úschovnu asi spíše jako doplňek, okolo uživení by to asi chtělo trochu pečlivější průzkum toho, co nabízí okolí.

      0 0
    • Spider_29  

      Tak si udelej orientacni propocet a uvidis sam.

      Investice do uprav objektu + kol na pujcovani + vybaveni dilny + personalu vs pocet / vyse pujcovneho a cena / pocet oprav. Z toho ti vyjde nastrel navratnosti.

      Od boku odhaduju vysledek v desitkach let…

      0 0
    • jenda95  

      Mi se zrovna Senohraby hodi … ale nevim, jestli bych tam nechaval nejake kolo pres tyden, i kdyz bych ho nepotreboval. Prece jenom to asi nebudes hlidat 24×7 …

      0 0
      • Lenka.05  

        Kolo bych nenechala pres tyden nikde, ale ja nejsem ta spravna cilovka. Celkove nevim..ted jsme cestovali nekolikrat vlakem s biky a nevidim duvod, proc nehodit kolo do vlaku, nekam si nedojet, pojezdit a zase se v klidu vratit vlakem domu, a to i z jine vlakove stanice, proste kam dojedu. Nechtela bych se vazat na jedno misto. Koho by bavilo jezdit porad do Senohrab?

        edit – to melo byt na zakladatele vlakna

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.