• Tonda Bavorák

    Ahoj vse, zacinam na SPD. Nejak me to chytlo a tak si chci koupil tretry a nejake pedaly (necekane :) ) Do ted jsem je mel pujceny od znameho co ma stejnou nohu a byl pracovne mimo.

    Takze tretry jsem vybral bud spesl sporty nebo compy to se jeste uvidim dle penezu nalady a aktualniho postaveni hvezd :)

    Jen nevim ty pedaly. Mam kolo bez shimana a pedaly by bylo to jedine. I kdyz nejsem nejakej zavodni jezdec a bylo by me to asi jedno :)

    Premyslel jsem o M520/540 ty jsou asi jasny ale me se strasne zamlouvaj tyto eshop.skiservis­.cz/Crankbrot­hers/Naslapne-pedaly-Crankbrothers-Candy-SL-07_g912.html

    No a vas se chci zeptat jsou tyhle pedaly vhodne pro zacatecnika? Nevadi ze na nich neni regulace predpeti pruziny? Nejsou prece jen ty shimana lepsi? Nekde jsem cetl se tyhle slehace celkem tlaci ale ty boty co chci maj podrazku tuhou snad dost. A tyhle pedaly se me hodne zamlouvaj a hodily by se me ke kolu :)

    Vsem moc diky za pripadnou pomoc a rady

    0 0
    • zubatec  

      Kup si za 600 kačen pedály Shimano 520 a ušetřený peníze vraž do lepších treter, to je moje rada. Rozdíl v pedálech nepoznáš, rozdíl v botách ano!

      0 0
      • rasto  

        souhlas

        0 0
      • Volf  

        Taky souhlas…

        0 0
      • Tonda Bavorák  

        Jasny to kazdopadne ale nevim jestli bych mel chtit jeste lepsi boty. Myslim ze spesl sporty nebo compy nejsou spatne a k tomu me jeste sedej suprove na noze.

        Pedaly by se me hodily ke kolu :) spis me slo o jejich kvalitu a funkcnost. Na shimanech si muzu nastavovat predpeti pruziny coz je urcite dobra vec do zacatku. To u techle candyn nejde a nevim jak moc to vadi..

        Jinak diky

        0 0
        • zubatec  

          OK, máš recht, Spešly jsou dobrý boty. Nějak jsem to čet jen na půl oka. Tak aspoň ušetříš :-) Já osobně žádniou výraznou výhodu CB pedálů proti Sh. nevidím.

          0 0
    • Vilém  

      Candy netlaci,oproti 520kam,co jsem mel predtim, mam pocit tlaku na podrazku.Candy jsou taky lehci.Shimana maji plus za temer nekonecnou zivotnost a nulovou udrzbu.

      0 0
      • Vilém  

        Az ted jsem si to po sobe precet a melo tam byt „nemam pocit tlaku“

        0 0
      • Belial  

        S životností a údržbou Shimana můžu souhlasit.

        0 0
    • jonti  

      Funguje to i to, Shimano maji mirne lepsi pomer cena/vykon.

      0 0
      • Bobesss  

        Na egg beater sem přecházel právě z SPD pedálů, kde mi vadilo hlavně to, že při troše bordelu v botě už nešlo slušně našlápnout. Což u těchhle pedálů neznám. A taky se nemusí čistit, mazat, seřizovat. Prostě primitivní jednoduchost. Navíc mají více možností našlápnout. Zatím jediný nezvyk je to, že noha v něm nedrží tak přikovaně jak v SPDčkách. Ale to je možná jen zvyk.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.