Ukraden Specialized Stumpjumper comp 2009

66 nepřečtených
  • Kasp

    V noci z 29.8. na 30.8. 2010 mi byl ze sklepa v Novém Boru ukraden černý Specialized Stumpjumper comp 2009 (rozdělaný protažen sklepním okénkem) – s číslem rámu: M8EK42537. Jsem smířený s tím, že kolo už nikdy neuvidím, ale i tak chci zkusit alespoň tohle…

    0 0
    • Georrge  

      soucítím s tebou, už se mi to taky stalo. S hledáním asi nepomohu, ale kdybys pachatele našel, tak rád pomůžu s lámáním rukou či jiných kosti ;)

      0 0
    • Lance  

      sorry za dotaz, ale to byl rodinny domek? okno na ventilacku?

      0 0
      • Kasp  

        bylo to v paneláku ve sklepě (zamčený za 3 dveřma a ještě zámkem na kolo…), vypáčili plastový okno (maličký čtvercový) – skoro bych ani nevěřil, že se tím dají protáhnout ráfky…

        0 0
    •  

      Taky soucítím, před nedávnem mi ukradli Sugra kterého jsem měl 5let.

      Přeji hodně štěstí při hledání, já už to vzdal…

      0 0
    • Venda  

      Já se přiživím na tématu. Mému otci ukradli minulý měsíc Giant Trance X3 2010, staré 1 týden, najeto cca 500 metrů. Za krádež si může sám, ale kdyby náhodou někdo někomu nabízel nakový model, dejte mi prosím vědět. Moc děkuju!

      0 0
      • hctr  

        to neni normalni co se dneska deje…me kolo sice ukradli zatim jen 1× stalo 20k, takze proti tem kolum co tu davate je to nic, ale aj tak jsem byl pekelne nasrany, navic kdyz jsem tam mel slxka brzdy, kere jsem kupoval jak to byla uplna novinka :/

        0 0
      • karliner  

        Nechápu, jak si někdo může za krádež sám?

        0 0
        • Esi  

          třeba ho opřel u hospody o klandr :-) i když u tohodle kola už by to byla fakt velká frajeřina

          0 0
          • karliner  

            Chápu, co tím myslel, nechápu ale způsob toho myšlení. Normální je nekrást.

            Kradlo se, krade se a krást se bude, to je fakt. Ale místo povzdechu, že si nakonec může sám za to, že mu nějakej hajzl ukradl kolo by měl přijít povzdech, proč ***** nic nedělají policajti, když už má ministerstvo vnitra takovej rozpočet nebo proč eventuální svědci nezakročili atd. a ne sám sebe mrskat.

            0 0
            • Esi  

              Protože jsme v ČR :-( jednou taky jeden zkoušel ukrást moje kolo, zamčené u zahrádky kde jsem byl na vyjížďce se občerstvit po upozornění se chtěl ještě prát, to jsem já nechtěl tak jsem mu dal vší silou bodlo špičkou tretry na vnitřní stehno potom už se prát nechtěl ale jak vypadala ta noha třeba druhý den si snad ani nechci představit :-)

              0 0
              • H4N$  

                Příště musíš mířit ještě líp. =)

                0 0
                • Esi  

                  no možná jsem ho tím i ušetřil přece jen mám 191cm a 104kg, ale byla to nějaká zk.rvená smažka a nechtěl jsem od něj nic chytit tak jsem zůstal na distanc :-)

                  0 0
              • Včelda  

                Ano, v ČR je to se zlodějnou potíž, ale krade se úplně všude. V létě jsme byli s kamarády v Torbole (Garda) a kamarádce ukradli úplně nového Sparka (150km) přímo z bike depozitu v hotelu. Zajímavé, že dražší kola tam nechali (SC, Rocky M, Spark Team). Její holt bylo bílé jako sníh.

                Tak hlavně nepodléhat pocitu, že se krade jen u nás a jinde je to OK. Poučení i pro mě.

                0 0
                • gargamel  

                  Třeba to vyčoroval Čech…:-(

                  0 0
                  • Medunka  

                    Tomu bych se právě nedivila. V Rakousku před dvěma měsíci nás majitelka penzionu varovala, že si máme dát majzla na kola, že tam jezdí Poláci a Slováci krást. Nedivila bych se, kdyby tam kradli i Češi :-(

                    0 0
                    • lidumil  

                      To samé v zimě v Itálii a Rakousku – většinou Poláci

                      0 0
                      • daymaker  

                        přesně tak, na ledovci v Rakousku před dvěma lety přímo banda čechů, která měla krádeže lyží jako sezónní job…

                        0 0
                        • karliner  

                          Nebo třeba české autokempy a holandští turisté, kterým v nich pravidelně kradou drahá silniční kola a s papírem od PČR si nechávají doma proplácet pojistky (za „ukradená“ kola, která ani ssebou neměli) a ještě se tím chlubí :-)

                          0 0
                    • Last Guardian  

                      A Slováka co šel po vás varovala – Bacha, jezdí sem Poláci a Češi krást…

                      0 0
            • Sauvage  

              Proč zamykáš auto ? Proč zamykáš byt ? Proč když jedeš na biku ven ho neopřeš o stěnu a nejdeš do kina ?

              Blbost, co ?

              Tak přestaň s těma naivníma kecama a srovnej se s tím, jaká je doba. Kdo opře kolo za desítky tisíc o zeď a jde třeba na pivo je debil a za případnou krádež si může sám. Policajt nemůže být nikdy na každém rohu.

              0 0
              • Radim_2  

                Tak to by si měl podle tebe asi každý koupit kárku za kolo a v ní vozit pět kilo řetězů a tři pasti na medvědy.

                Proč tedy na mě koukala v Rakousku domácí jak na blázna když jsem v u ní v lyžárně zamykal lyže řetězem, proč ve Svýcarsku jsem budil údiv když jsem v garáži zamykal kola podkovou a ještě řetězem k topení.

                Normální je nekrást a říct okradenému že je debil a že si za to může sám dokazuje že blb leda ty. Promiň.

                Co řekneš patnáctileté holce když jí znásilní, že si za to může sama protože šla večer v minisukni? Že si osmdesátiletý senilní důchodce může sám za to že ho obrala banda hajzlů co vědí jak využít jeho důvěry?

                0 0
                • Venda  

                  Naprosto popíráš principi prevence. To je jako když řekneš, že si myješ ruce, tak přece žloutenku nechytneš. Já se radši nechal očkovat. A tohle samý bohužel platí i v jakýkoliv trestný činnosti. Ať chceš nebo ne. A řeknou ti to i odbornící na ty témata, která jsi zmínil ty.

                  0 0
                  • Radim_2  

                    Já jsem taky očkovaný mimochodem.

                    Tady jde o to že viníkem jetu označen nakonec okradený. Ten si za to může přeci sám, vlastě už se vůbec provinil že na tom svém kole vůbec někam jel, že se vlastně jen nekochal pohledem na něj doma. Kam to podle tebe tedy půjde dál, příští kok tě sundají s kola klackem a buděš si moct taky ty?

                    Třeba jsi jej do špatné čtvrti, nebo jsi byl s kolem venku po setmění.

                    0 0
                    • Venda  

                      Nemůžeš přece srovnávat, když tě někdo srazí z kola nebo když ho přes noc necháš odemčený na autě před chatou. Viník je zloděj, ale táta mu situaci ulehčil nebo spíš kolo daroval.

                      0 0
                      • Radim_2  

                        Nemá to cenu, tak jako je pro někoho normální že žije v místě kde se nekrade, pro tebe je zdá se norma běžného stavu a normální, že vše co s čím se chceš ještě někdy shledat to musíš max. zabezpečit. A ani to jak tu občas čtu nepomáhá.

                        Kolo mi sice ještě nezmizelo, ale už jsem přišel o auto, několik autorádio a několikrát něco ukradli v mém obchodě, jsem prostě alergický na to aby mi někdo říkal že jsem debil že si za to můžu sám.

                        0 0
                        • Sauvage  

                          Radime, nikdo tady nerika, ze jsi debil, ze ti vykradli auto. To se stava a stalo se to i mně. Jde o úplně něco jiného. Přesně o to, o čem psal Venda: PREVENCE. Je přeci rozdíl mít kolo pod zámkem versus nechat ho před hospodou a jít na pivo. To snad pochopí i magor. :-) Všimni si, že nikdo tady za blbce neoznačuje toho, komu ukradli kolo z bytu/sklepa/ga­ráže. Za blbce tady označuju (já osobně) toho, kdo si vyjede na kole za desítky tisíc, ujede pár set metrů, nechá ho před hospodou a jde pro pivo. Pak mu ho ukradnou a on tu fňuká, aby se ostatní snažili mu ho najít. ******, řikám já.

                          Žijeme tam kde žijeme a jistá míra opatrnosti je prostě nutná. To nezmění ani idealistické kecy Karlinera, Tebe a dalších, ani Policie, nikdo. To je schopna změnit jen výchova v rodině, a to je v dnešní zvrácené době utopie, nebo otázka generací. Nedá se nic dělat.

                          0 0
                          • Radim_2  

                            Nesváděj to na prevenci, tady z některých příspěvků a hlavně těch od tebe přímo čiší „dobře ti tak, že ti kolo ukradli“ a to je myslím dost nefér. Píšeš tu o hospodě a popíjení piva, ale uplně stačí když jedu sám a dojde mi voda v kejmlu, nemůžu si ani zajít do sámošky koupit láhev s vodou.

                            0 0
              • Darkson  

                ty už nevíš jak na sebe upozornit

                0 0
        • hctr  

          karliner, presne takhle jsem chtel reagovat:d jak si nekdo muze za kradez sam:) taky nechapu, proc lidi kradou moje kamaradka dela v Praze v herne a kolikrat mi rikala, ze tam pride fetak s kolem za 20k a prodava ho za 2k, hovno se v tom vyzna jen chce prachy na fet a jsou tam typci, keri chodi v noci do te herny 2–3 :) pokazde s jinym kolem, kere chtej prodat…

          0 0
          • Sauvage  

            Pišeš že nechápeš proč lidi kola kradou, ale přitom si sám odpovídáš :-))))

            0 0
      • Venda  

        Myslel jsem to tak, že příležitost dělá zloděje a on tu příležitost udělal až příliš velkou,. A ať si kdo chce co chce říká, v dnešní době je krádež naprosto běžná (ne normální a morální) a proto je naprosto normální si svůj majetek co nejlépe zabezpečit.

        Jinak svědci většinou nejsou a po těch pár policajtech, co hlídaj v noci ulice chceš opravdu hodně, aby byli všude a hlídali všechno. Kolik si myslíte, že jich je na jedno 100000ový město? Na vesnicích je to ještě horší.

        0 0
        • karliner  

          Je normální si svůj majetek zabezpečit, o tom není sporu. Ale za nenormální považuji situaci, kdy se okradený obviňuje, že za to, že ho okradli může sám. Nevím, jestli někdo chce, aby stál policajt na každém patníku, spíš si myslím, že by bylo lepší, aby policajti dělali svoji práci, tak jak mají a ne tak, jak ji dělají.

          0 0
          • lidumil  

            No když necháš takovýhle kolo přes noc na nosiči auta nota bene bez zámku a navíc venku před penzionem, co bys čekal :-( Lidi jsou bestie, ale takhle tohle kolo evidentně nabídl. :-(

            0 0
          • Sauvage  

            Tradičně špatně čteš: syn obvinil tátu, že si za to může sám.

            0 0
    • krabica  

      Kolegovi ukradli Rock Machine Team 50 z garáže. Asi budu spát se svým kolem. :o)

      0 0
      • Kasp  

        Je to asi jediný řešení :) – a ještě přivázat řetězem k noze…

        0 0
        • rud1k  

          No nevim – se probudis s preriznutou nohou nad kotnikem… oni sou vynalezavy kdyz jim de o prachy :(

          0 0
      • HROOLI  

        Já spím cá 0,5m od kola.. :-)

        0 0
        • karliner  

          až vyrosteš, zjistíš, že jsou příjemnější objekty pro tulení se v posteli :-))))))))

          0 0
        • Kubiczech  

          Tady se hodí oblíbená replika z Přátel – je v bance a hlídaj ho roboti. (:

          0 0
          • HROOLI  

            :))

            0 0
            • daymaker  

              žádné končetiny, střílet…!

              0 0
              • karliner  

                Ale když už, tak včetně kompletní rodiny a příbuzenstva.

                0 0
                • Radim_2  

                  Myslíš jako v Bratislavě?

                  0 0
                • tonik666  

                  Odkaz na tenhle případ sem nesedí – když si přečteš články, zjistíš, že ti lidé byli jakž takž slušní, nebyli to z větší části romové a motiv není znám.

                  0 0
                  • Radim_2  

                    Nebyl jsem si jistý jestli takhle odpovědět, ale nedalo mi to.

                    Slušní? Každý máme asi jiné zdroje. http://zpravy.idnes.cz/…hranicni.asp?…

                    http://zpravy.idnes.cz/…hranicni.asp?…

                    0 0
                    • tonik666  

                      Já jsem zase četl tohle

                      Taky z iDnesu, četl jsem to asi před hodinou, jeden z článků co jsi tam dal ty tam ještě nebyl a druhý jsem neviděl.

                      Ještě citace z článku co jsem četl, od sousedky obětí: „Nikdy nedělali problémy, nikdy jsem neslyšela z bytu nějaký rozruch. Pro nás byli slušní. Byli chudí, ale slušní,“ líčí rodinu obětí sousedka Silvie. "

                      Z toho jsem vycházel. Jak si teda má člověk domyslet, jak to tam doopravdy fungovalo.

                      0 0
                      • Tommy_Lee  

                        Ona pani Sylvie je taky sociokultura (spoluobcanka ze socialne-kulturne znevyhodneneho prostredi) a ti, jak znamo, drzi pospolu, ze aaano. V nejake diskuzi jsem dokonce narazil na vzkaz od jednoho z obyvatel DNS, ze konkretne o tehle rodine byla reportaz ve slovenske televizi uz pred 5 lety. Asocialni, problemovi neplatici…

                        Jak to ve skutecnosti bylo se ale uz asi nikdy nikdo objektivne nedozvi.

                        0 0
                • rud1k  

                  Trochu cerneho humoru nikoho nezabije… :)

                  0 0
    • oXide  

      To snad není možný, takové svině. No kdybych ho viděl, dám vědět :). Mimochodem taky mi ukradli před rokem kolo, teď ho proto tahám až do bytu a mám u sebe v pokoji. Osobně si myslím, že je to nejlepší, pokud nemáš rodinný domek, kde ho můžeš nějak bezpečně schovat. Jenže stejně, můžou ho šlohnout kdekoli jinde, u obchodu, na akcích, prostě téměř kdekoli a my s tím bohužel nic nenaděláme :(

      0 0
      • Kasp  

        No, já kolo právě jinde radši nedávám z ruky – v podstatě když se jdu projet, tak nikde nezastavuju a nikde bych ho nenechal… ale předpokládal jsem, že v tom sklepě bylo dostatečně zajištěný a nebylo :( – nejhorší je, že na podobný kolo se bude šetřit hodně dlouho…

        0 0
        • Rychlej turista  

          Sklep je jedno z nejhorších míst, kam se dá kolo uložit. Škoda, že jsi na B-F nepřišel dříve :-(

          0 0
          • Kasp  

            Přišel jsem dřív, akorát jsem nebyl registrovanej, ale tohle jsem bohužel nečetl :( – přesto se mi zdály 4 zámky jako dostatečný… i když to asi není opravdu nic…

            0 0
            • oXide  

              4 zámky, 6 zámků nebo 10 zámků… když překonají jeden, překonají i další, jsou to prostě svině, radši si kolo vem taky do bytu, já už od tý doby co ho mám u sebe tak v klidu spím :D

              0 0
      • Richi  

        Když narazíš na slušný a ohleduplný zloděje, tak ti barák i byt klidně vyberou i když tam spíš.

        Ohleduplný jako, že ti nebudou kazit spánek a nebudou tě u toho zbytečně budit.

        0 0
        • Jones  

          Me ukradli veci behem spanku v hotelovem pokoji v Polsku…

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.