• jenicek

    Ahoj, chystám se v červnu na pár dní do Paříže, nevíte někdo o nějakém rozumném ubytování? Dík

    0 0
    • mara53  

      párkrát jsem využil síť motorestů Formule (jsou po celý Francii) – a vždy to bylo v pohodě – čistý pokoj, koupelna a ráno zase dál na cesty …

      0 0
    • Maroška  

      A co Hospitability Club? http://www.hospitalityclub.org/ Něco takového pro tebe přichází do úvahy?

      0 0
    • honza.hk1  

      co je rozumné ubytování? A hlavně za jakým účelem tam jedeš. Ubytuješ se slušně ve Formulích, jak už bylo psáno, ale ty bývají většinou na periferii a tak pokud se chceš večer do noci poflakovat po Paříži, tak je lepší hledat něco jinde, ale asi dražší. A také jak tam jedeš. I v centru se dají najít rozumné podniky za rozumné ceny, ale pokud jsi autem, tak v centru to je problém. Malé hotýlky nemají parkování a musíš parkovat v podzemních parkovištích, kterými je Paříž protkaná dokonale, takže vždy zaparkuješ relativně v dosahu (do 500m). Na složení bagáže to necháš před hotelem, ale pak musíš hned pryč a „ubytování“ auta na jednu noc cca 700Kč. Ovšem na ulici platíš ještě víc a hlavně je to většinou jen max. na dvě hoďky. Odměnou je pak spousta věcí v dosahu pěšky. Zkusím se podívat zda nenajdu kontakt na jednu babču, která žije v Praze, ale je to rodilá francouzka a má databázi různých ubytování v Paříži. Je schopna ti poslat dle tvých požadavků nějaké nabídky a je to od ní zdarma. Ona má nějakou asi hromadnou provizi od těch hoteliérů. Snad to někde dohledám.

      0 0
      • jenicek  

        dík, ta babča by mi mohla pomoct, jedem tam s přítelkyní na pár dní zevlovat

        0 0
    • biker007  

      S pritelkyni letime do parize za 14 dnu. mame vybrano tohle, sice je to drazsi nez formule na periferii, ale kdo by jel do mesta aby bydlel 30km od centra a travil hodiny na cestach:)

      Hôtel des Mines 125 boulevard Saint Michel Paris 75005 France Phone: +33 (0)1 43 54 32 78 Fax: +33 (0)1 46 33 72 52 Email: Web site: www.hotel-desmines-paris.com

      dost hotelu a hostelu taky najdes na www.hostelwolrd.com. stranky sou i v cestine, nabizi obsahle recenze od lidi co nekde bydleli a i moznost zabookovani.

      0 0
      • homat  

        nevím proč, ale hotely v centru jsou levnější než na periferii. Nedávno jsem bydlel hned vedle Vítězného oblouku a cena byla podobná. Za 14 dní jedu zase do Paříže respektive Cergy Pontaise (45 minut RER do centra) a cena je tam 125€ :( Nevím kolïk stojí ty Formule ale většinou levný hotely ** v Paříži nejsou levnější než ty ***, ale bývají o dost špinavější, spíš jsou dost příšerný (Ibis). To už je pak lepší zakotvit v hezkým starodávným hotelu v centru a nekazit si tak dojem ze 100 jarních kilometrů, který je tam potřeba ujít aby člověk něco viděl :)

        0 0
    • stařík  

      V paříži jedině hotel

      Hotel Jarry

      Adresa: 4, rue Jarry

      Gare de l Est Arr. 10e

      tel: 266713032 (Geos travel) fax: 266712177 (Geos travel) Metro: Chateau d Eau Metro: Gare de l´Est 

      Levné a skvělé ( nejluxusnější pokoj je s WC a vanou na pokoji a je jen jeden ).

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.