• stev

    Doporučíte někdo ověřené ubytování pro 6 lidí na MTB ježdění v oblasti Schladming-Dachstein?

    0 0
    • black.horse  

      My jezdíme s ženou sem – Haus Beutle rodinný penzion, spíše jednodušší ubytko, ale s paní provozovatelkou (umí ENG) a jejím manželem (umí ENG hůř, ale snaží se) jsme si vždycky příjemně pokecali a posledně i příjemně zachlastali, když nám chlapík chtěl ukázat všechny jejich různé nápoje a pálenky:-) jinak kolikrát stačí zavolat před víkendem zda je tam hezky nebo prší a podle toho vyrazit, letní sezóna je tam taková příjemně prázdná, zato zima je plná rok dopředu… Sommerkarte na lokální atrakce v ceně ubytování. Strava jen snídaně. Ale je možné se domluvit a „půjčit“ si jejich kuchyň pro vlastní vaření, což jsme snad nikdy neudělali, stejně je člověk celej den venku a užívá si. Večeře obvykle trávíme na balkóně s nohama na parapetu s výhledem na Dachstein a zakusujeme pršut a šunku:-) kola možno nechat u nich v garáži/sklepě a mají dole i velkou lednici pro hosty.

      0 0
    • wego1991  

      Oživím to tady trochu –

      Mám dotaz zda má někdo tip na slušné, levnější ubytování ve Schladmingu? Na bookingu sem našel pro 4 dospělé na 4 noci nejlevnější za cca 16000 kč za všechny, což mi přijde hrozně moc vzhledem k tomu, že to ani není v centru a dojíždí se 2 km skibusem k hlavní lanovce.

      Případně pokud má někdo tip na ubytko i v jiném ski resortu v Rakousku. Např: Flachau, Stubai apod (řekněme ty vyhlášenější a s lepšími podmínkami).

      Těším se na tipy. Kuba.

      0 0
      • black.horse  

        A co ten můj odkaz výše? :-)

        0 0
      • tonik666  

        Cau, zrovna tam v sobotu jedeme. Doporucuju hledat pres mistni stranky (napr. Altenmarkt-zauchensee.at), protoze mistnaci jspu castp k nalezeni jen tam.

        Letos jedeme do haus am hirschberg, ktery uz je lehce drazi, loni jsme byli u pani o dum vedle, vysla na 25e za osobu a noc.

        Jinak abys sehnal levnejsi varianty, treba okolo 20e za noc (pokud teda zakove ceny jeste nekdo vubec ma), tak bys musel rezervovat tak v lete a nebo mit stesti na termin mimo sezonu (e.g. zacatek ledna)

        0 0
        • jannk  

          no jo, Fuksa se s temi cenami trochu rozjel … ale asi ho chapu, stejne tam ma porad plno

          0 0
      • Yann  

        My jsme v roce 2010 pouzili schladming-appartements.at a bydleli v apartment Deopito. Jenom nevim jestli to jeste funguje.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.