• Lukster

    Mám kliky s integrovanou osou (race-face) a když je přitáhnu imbusem na osu (žádná velká páka, normální silou), tak jdou (točí se na ose) strašně ztuha – nejsou třeba v háji ložiška(ale nepřidírají)? Musel jsem také přidat jednu podložku mezi ložiska a kliku navíc, protože i při přitáhnutí byly kliky stále volné… Tak to asi bude nejspíš v háji ložisko středu,co? Máte někdo s tímto nějakou zkušenost? Na těch ložiscích ale není zase tak moc najeto, cca 9 tis.km – jsou to sh.XT… Díky za každou radu… Lukáš

    0 0
    • Daf  

      Nevim teda uplne presne jak funguje Race-Face. Jestli se tam vubec nejak da stelovat stazeni tech lozisek. Napadlo me, jestli problem neni v te podlozce co jsi tam dal. Neni moc silna? Ja bych zkusil kliky dotahnout bez podlouky jestli se toci zlehka. Jednou se mi taky stalo ze lozisko zatuhlo a tocila se jen ta plastova krytka okolo loziska ;)

      0 0
    • Zdenda CUBE  

      Máš správnou délku středu? Dělají se různé velikosti! Rozteč středů není u všech značek stejná zkontroluj to protože pokud by to bylo správné tak by tam neměla žádná podložka přijít.

      0 0
    • Pi†el  

      treba isis osa od truvativu se mi tocila taky strasne ztuha po dotazeni v ramu..

      0 0
      • Lukster  

        Tak jsem koupil nová ložiska a dělá to furt to samé – prostě normálně dotáhnu kliky normálním imbusem, nic na sílu, a kliky se točí strašně moc ztuha a navíc se neustále povolují a to po cca 10 km jízdy. Když je přitáhnu tak, aby se točily zlehka, tak se povolí mnohem dříve – co s tím? Ložiska jsou nová, tak to v nich být přece nemůže… Please help, už mě to fakt štve!

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.