• newby

    Chci si koupit svoje první tretry s SPD na MTB. Nejsem žádný závodník, ani nemám extra rozpočet – chtěl bych se vejít do 2500,–. Docela mi seděly KTM, Specialised a Shimano. Boty budu mít jen na kolo, žádný chození s nima, takže i raději pevnou/tuhou podrážku – tím mi vychází, spolu se vzhledem, nejvíc Shimano (KTM – pevné, ale nelíbí tolik, Specialized – vzhled OK, ale v daný cenový relaci jsem vyzkoušel jen měkčí)

    Dá se nějako říct které z uvedených značek mají za uvedenou cenu nejvíc muziky?

    Pokud Shimano, dá se říct které z následujících 2 Shimano je na co vhodnější/lepší –

    SH-XC50N nebo SH-M089L ? Popisky jsem si přečetl, ale nějako mi ztoho nevyplynulo žádný rozhodnutí.

    Pedály mám Shimano PDM-520. Díky

    0 0
    • Johnnyxjr  

      Ty SH-XC50N vozím 3 rokem jsou to držáky ale jednu věc ta špička je celá uzavřená tak se ti v ní budou v létě potit trochu víc nohy. Kupoval jsem je na mojekolo.cz někdy v zimní slevě za 1500.,Kč

      0 0
    • MichaelaVNM  

      Taky to právě řeším a mám vyhlídnuté ty Shimano SH-M089L … dívala jsem se i na ty druhé, ale jelikož vybírám hlavně podle vzhledu, tak tyhle zatím vedou ;-)

      0 0
    • newby  

      Zkusim to oživit – co majitelé SH-XC50N a pocení nohou v létě?

      0 0
      • plastic boy  

        Mam je prvním rokem v bílé, pocení nohou to je dost individuální. Za velkých pařáků jsem vozil bez ponožek. Daleko víc bych řešil zda sednou, sem si na ně zvykal dlouho. Jsou hodně úzké ve špičce na mou tlapku.

        0 0
      • Breakpain  

        V lete se noha poti ve vsem. V sitovanych je o neco lepe … vetsinou vydrzi mene kvuli sitce, ktera se potrha … Vozim se sitkou i bez, funkcni tenke fusky a dal neresim. Jestli se mi nohy poti vic nebo min … zadna extra vyhra …

        Hlavni rozdil – sitovane po 2 letech potrhane, zacinaji treti sezonu, tak uvidime. Bez sitky … 1,5 sezony … jako nove … mnohem vic udela imho vetrani podrazky, ale to mivaji vetsinou jen silnicni tretry …

        0 0
    • sharkeeCZ  

      Za cca 2.600 jsem na Mall.cz kupoval Scott MTB pro. Za to cenu nejlepší možná bota. Mám 2 roky a spokojenost. Velmi pevná podrážka, tvrdost 8.5, přeska a 2 suché zipy, super odvětrávání.

      0 0
    • Fact  

      Mám ty 089 ale v bílé a jsou to po exustarech (který jsem měl předtím) úplný papuče, určitě můžu doporučit ;)

      0 0
    • newby  

      mám už ty Shimana SH-XC50N a zatím naprostá spokojenost – pohodlný i na mou širokou tlapu, takže teď můžu i já vřele doporučit :)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.