• Janouch

    Ahoj znalci MORAVSKEHO KRASU chystam se tam ve ctvrtek 19.6. jet smerem od Boskovic po zeleny pres Sloup az k Macose a nevim jestli to jet po zluty nebo po cerveny. Poprípadě pokud mate nekdo tip na okruzni trasu budu jen rad. Rad bych jel terenem muze byt i narocny dík vsem co to tam znaji.

     
    0 0
    • Paja  

      Cervena vede Pustym zlebem po asfaltu, takze radsi po zlute.

      0 0
    • overkill  

      Pod Sloupem po žluté po hraně Žlebu ke Koňskýmu spádu,ke spodnímu můstku Macochy,vynést schody k hornímu můstku,dál po žluté Křenkovou stezkou ke Kateřinské jeskyni (macatej sjezdík-ještě krásnější výjezd),odtam po zelené TZ do Vilémovic,nad nima se napojíš na červenou TZ a dojedeš do Jedovnic bo Rudic.Dál je variant víc než dost.Od Sloupu po Kateřinskou jeskyni buď prosím ohleduplný-budeš se nacházet v NPR kde bikery zatím tiše tolerují.Respektuj pěšáky,ať nejsi třeba poslední kdo tama pojede bez pokuty.....

      0 0
      • Janouch  

        jasny dik za info na pesaky jsem slusnej dost vsem zdvorile podekuju za uvolnenou trasu …

        jinak ja to asi vemu od Macochy po zeleny k Ostrovu  a dal po cerveny na Holstejn -Šošuvka -Sloup a dal po modry nebo zeleny smer Ždarna a bud zpatky do Boskovic nebo az na horni stepanov  a dal Musim se dostat az do jevicka …

        Co myslis?

        0 0
    • Polka  

      Trosku hustsi teren je na zelene z Techova dolu do Skalniho mlyna. Ale jinak nic moc, tady neni kde jezdit.

      0 0
      • MAJX  

        No to sou zase kecy :-( Pochopitelně,že se tam dá všude krásně zajezdit – to že vybereš jeden malinko technickej sjezdík a pak napíšeš,že zbytek není kde jezdit je ale hrozná blbost že ? By mě zajímalo kama teda pořád jezdíš ? Kolem toho vašeho Buku je to hodně technický … :-)

        0 0
        • Polka  

          Nepochopils! Ale to neva. Mame holt jine predstavy o „krasnem jezdeni“.

          Jak muzes proboha vedet, kudy jezdim??? :-)) Momentalne jezdim totiz skoro porad na silnicce. Letos jsem se do terenu krome Kokorina poradne nedostal, snad to teprv prijde.

           
          0 0
          • JSt  

            abyste se se splintou z toho kokorinska nepos*ali :-)). je ale fakt, ze to jezdeni kolem brna me uz taky 100% nenaplnuje. nastesti tady je vysocina, beskydy, beskidy ;-), praded apod. ;-).

            0 0
            • Polka  

              :-) Neboj, taky jsme pak uz nektery useky jezdili podruhe, ale ty useky narozdil od okoli Brna stoji opravdu za to, daji ti zabrat a zaroven si na nich bajecne uzijes.

              0 0
              • mastihuba  

                zkuste se Splinťou Albánii. Tam ty jejich široký nudný šotolinový cesty, v kombinaci s počasím dávají horskýmu kolu uplně jinou dimenzi. :)

                0 0
              • JSt  

                ja tam stravil pred trema rokama tyden, takze vim, neboj ;-).

                0 0
        • Splinter  

          neznáš souvislosti… ale to je fuk.. za názor, že kolem Brna toho moc není se podepíšu…

          Když naplánuješ dejme tomu 90ti km okruh tak na něm bude hezkých 10km..

          Vysočina a sever krasu, drahany, tam je to lepší ale pořád ježdění na velké ploše…

          To Jst: někdy budeš muset jet na Kokořín, tam by se ti líbilo a pak ti budou ostatní říkat aby ses z toho svýho Kokořína neposr* :o)))

          0 0
      • Medunka  

        ;-)

         
        0 0
    • MAJX  

      btw.abych byl taky konstruktivní … Zelená z Bozaka je až do Petrovic áčko … a to dokonce z Babylonu (Domanky) taková,že tak pěkná cesta není ani pro auta … Takže je docela zajímavá alternativa dát si to po červené přes valchov do ždárné (malinko kopec :-) a pak buď po zelené do Sloupu (nic extra,ale terén) a nebo jet ještě kousek po té červené na oborskej dvůr a od tam po modré do sloupu – to je sympatická cesta :-) Žlutá po hřebeni přes koňskej spád až na macochu – souhlas.Od tam přes ostrov,holštej­n,baldovec a nahoru do Nivy – tam seš nahoře tak,že od tam už se budeš kutálet všude z kopce :-)) – celou dobu pěknej jezdivej terén. Akorát ty kilometry už budou asi malinko víc … :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.